Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 83

• 51 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Всъщност може да повлияе и си има проучвания за това,но ми стана интересно,дали при някоя от вас също се е случвало.

Aniem, естрофем е хормон, как може да повлияе мозък и нервна система. Думите, забравяне, афазия са свързани с проблеми от съвсем различен характер като инсулт. След като е от повече време, значи е изключено да е това.

# 271
Момичета нещо май не ме бива с биенето на тия инжекции .Вчера сининка ми стана ,а днес ми се поду където я бих.Притесняваме че това подуване .На някой да му се е случвало ?

# 272
Подуването мисля че се получава от мястото на слагане. Пробвай да го сложиш на по-далечно място. И на мен веднъж се получи синина.
Иначе за губенето на думите - чела съм, че може да се получат макар и много рядко смущения в запомнянето.

# 273
  • Русе
Момичета нещо май не ме бива с биенето на тия инжекции .Вчера сининка ми стана ,а днес ми се поду където я бих.Притесняваме че това подуване .На някой да му се е случвало ?

Може би,  ако стискаш много силно гънката докато си инжектираш или ако я инжектираш бързо. Пробвай като забодеш да отпуснеш леко и по-бавно да инжектираш.

# 274
На мен сестрата също ми каза да не ги слагам вобластта под пъпа, защото там стават синини и боли. Единайсет дни вече и нямам проблеми.

# 275
Момичета днес ми пуснаха хормони но Estradiola ми е 831 не знам дали това е ок.Днес ми е 6-ти ден от стимулацията иначе другите са LH 6,61 а Прогестерона е 0,292 по къс протокол съм

# 276
  • Пловдив
Момичета днес ми пуснаха хормони но Estradiola ми е 831 не знам дали това е ок.Днес ми е 6-ти ден от стимулацията иначе другите са LH 6,61 а Прогестерона е 0,292 по къс протокол съм
Перфектни са.

# 277
Здравейте, момичета! Днес видях в сайта на ЦАР, че съм одобрена и да си очаквам заповедта до 30.09. Ден, два преди тази дата се очертава да ми дойде. Моля, който е наясно да сподели, дали има вероятност да пристигне заповедта по-рано от тази дата или вероятно ще трябва да чакам следващия цикъл? Благодаря предварително.

# 278
Момичета пети ден ми е от стимулация по къс  протокол,днес бях на преглед имам само 3 фоликула отделени,но според докторката е добре,защото съм с 1 яйчник,АМХ 1,11 и на 37г.Много съм притеснена дали ще е достатъчно това.Тя мисли и за пункция в петък.

# 279
Здравейте, момичета! ☀️ На шести ден от стимулацията, естрадиол 1161...вървя към хиперстимулация. От къде мога да намеря Progesteron Depo 250 ☺️

# 280
Здравейте, момичета! ☀️ На шести ден от стимулацията, естрадиол 1161...вървя към хиперстимулация. От къде мога да намеря Progesteron Depo 250 ☺️
Моят лекар имаше и ми го сложи (Надежда). Кактусче, мисля че и ти си там, така че питай твоя. Първоначално нямаше, но доктора се скара на акушерката и светкавично намериха Simple Smile

# 281
Моят лекар имаше и ми го сложи (Надежда). Кактусче, мисля че и ти си там, така че питай твоя. Първоначално нямаше, но доктора се скара на акушерката и светкавично намериха Simple Smile
Много ти благодаря, но нямат за съжаление. 🍀

# 282
А колко фоликула имаш,че реши че е хиперстимулация?

# 283
Здравейте, момичета! Днес видях в сайта на ЦАР, че съм одобрена и да си очаквам заповедта до 30.09. Ден, два преди тази дата се очертава да ми дойде. Моля, който е наясно да сподели, дали има вероятност да пристигне заповедта по-рано от тази дата или вероятно ще трябва да чакам следващия цикъл? Благодаря предварително.
Мисля че всичко си зависи от лекарите и дали искат да изчакат да дойде физически. При мен дойде заповедта и започнахме. Мисля че трябва да изчакаш заповедта, но не бързай със заключенията, обади им се.
Мисля че от стимулациите съм станала по-емоционална, а аз не съм такава. Не ми харесва тази черта, както и на моменти се случва да се подразня от нищо.
Кактусче, не мисля че е хиперстимулация, какво ти казаха?

# 284
Благодаря, момичета за коментара. Днес ми е 6ти ден и имам по над 10 фоликула в двата яйчника по 10-11мм. Изписаха ми Достинекс от днес за подуването. Аз съм с ПКЯ и АМХ над нормата, но предния път трудно реагирах на стимулацията, въпреки че имах 19 яйчица. Сега поне растат с добри темпове. За деня на пункцията ми трябва Прогестерон Депо 250мг, който намерих и съм много благодарна! ☺️❤️🍀 В момента нямам хиперстимулация(само тежест, леки болки и увеличена ЦС), но ми казаха много да се пазя и най-вероятно след пункцията няма да съм никак добре няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт