Отговори
# 1 755
  • София
И хоризонталните, и вертикалните се повлияват идеално от ботокс.
При мен оптимално бе подновяване на около 10 месеца.

# 1 756
  • София
Имам чудовищни гневни, че са и несиметрични, ужас. Бих искала да сложа ботокс там, но последно време чета за доста негативни последици от него и май ще си ходя така. Нищо не правя за лицето, то аз и крем слагам веднъж в седмицата. Знам, че трябва да се сдобия с този навик, обаче мързелът е страшна работа.
Бяло с крем или ванилия не мога да съчетая за себе си, изглежда ми добре на други хора. Харесвам контрастите или абсолютно в един тон.

# 1 757
Две дружки слагат ботокс, страхотни са. Обаче, откакто прочетох как са обезобразили Линда Еванджелиста и аз се страхувам много. Не съм богата, но мога да отделя пари за това, притесненията са ми само относно ефекта в дългосрочен аспект.

# 1 758
mariat,
По-добре цвят ванилия, отколкото бяло, което изглежда захабено, сивеещо и износено, както много често се наблюдава.
Скрит текст:

Няма проблем и подобен нюанс да се съчетае с бяло, маслинено зелено, бежово и т.н., стига да ти харесват като комбинация пастелни цветове.

# 1 759
Слагам ботокс от 5-6 години и смятам, че е едно от най-добрите неща, които съм правила за себе си. Това е процедурата за лице  от която при мен има най-видим ефект.

# 1 760
Ал, много дълги крака и хубави дънки! Май не съм те виждала в цялост?
Благодаря, в дънки изглеждат добре, иначе не чак така Grinning но твоите са като на горска фея. Не, не си ме виждала в цялост, нямам желание. Ситуацията тук е, че една малка група дами се показват в цялост, няколко показват как са облечени и това е, голямата част гледа.

Дългосрочния ефект на ботокса е неясен, леко пластмасовия вид който докарва на лицата не ме кефи

# 1 761
Офф заради вас половин час си гледам челото Joy
Ал и от мен голям лайк за дънките и краката в тях.

# 1 762
  • София
Пластмасовият вид след ботокс не е задължителен, както не е задължителен и патешкият вид след филър в устните.
Важни са уменията на лекаря и способността му да откаже, когато пациентът изисква нещо, което е отвъд границата на красивото.

# 1 763
Змия абсолютно съм съгласна с теб!

# 1 764
Все си мисля, че пластмасовия вид зависи от умствения капацитет на притежателката.
Имам приятелка, която постоянно се боде и поддържа, но толкова умерено, че само защото я познавам от години мога да направя разликата.

# 1 765
За съжаление ботоксът не повлия почти на гневните ми бръчки. Казаха няма начин, трябва пълнене с филър след ботокса, за да се изпълнят, а аз не искам. Ходя си така.

# 1 766
Имам нужда от ботокс, и мисля скоро да ходя.
Днес съм с нов панталон и блуза.

Хладно е.

# 1 767
# 1 768
  • София
А, вица за двата вида бръчки при мъжете и жените, не го ли знаете? Grinning
Жените имали гневна бръчка, задавайки въпроса: "Казвай къде са/изхрачи парите?" Rage
Мъжете имали хоризонтална бръчка на челото, повдигайки вежди и отговаряйки невинно: "Кои пари?" Confounded

mardji1 и тази снимка показва?

Я, да ви развеселя малко!
В опит да отговоря на предизвикателството тук на NadyaT Sweat Smile

Скрит текст:
Иначе в Равда с колелата така

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 12:43 от kopche

# 1 769
Днес пак на рехабилитация и затова по къси гащи..)

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 17:39 от Angel_wing

Общи условия

Активация на акаунт