Отговори
# 2 250
Ми то кожата издава възрастта, особено на шията и ръцете. Вече виждам поражения върху себе си там.

Да, за съжаление си права Док, има го това поражение , виждам го и аз, но какво да се прави, възрастови изменения.  За кожата, имах предвид лицето си , защото нямам нито гневни бръчки, нито дълбоки назолабиални такива, а на челото, освен ако не го сбръчкам при поставяне на грим например или мимика, нямам видими бръчки.
А че кожата увисва около устата, и че при завъртане на главата -веднага се виждат едни такива неприятни бръчици по шията, факт е.

# 2 251
  • На острова
И аз нося черно лятото. Но иначе работно така, зелено. Хубав уикенд!

# 2 252
И аз съм в черно поне 90% от времето.

# 2 253
  • Пловдив
Миа, много свежа визия!
Аз да кажа, че за моите 56 години се чувствам добре 😊
Ами наблюдавам си лицето като, че ли нямам много бръчки, но в ръцете, ох там много са увиснали мускулите😔
Вчера гледах упражненията, които показахте и смятам малко да се стегна 😒
Никога  не съм била на диета, това ми е чуждо😁
Обожавам сладкото и немога да му отстоявам😀😀😀

# 2 254
Налайквах всички, които успях да видя! Simple Smile

Суши, една от малкото храни, които не искам да опитам. Колко сме различни, хората.

Различни сме! Ако някой ден забогатея ще ям суши за закуска, обяд и вечеря и за десерт също! Още помня кога и къде го опитах преди 20 години за първи път и беше любов от първа хапка. Може и само сашими, че да си спестя калории за сакето Simple Smile

Интересно, но и децата ми, които са ужасно претенциозни никога не отказват суши (по-точно изискват си го!), но готвена риба не ядат! И ние правим от време навреме вкъщи - хубави тематични купони за РД се получават, когато всеки си прави неговите рула.

О, аз снимам всичко,

С домашно набрани манатарки и масловки. Два дни берем Simple Smile
Манатарки и масловки! Идвам!!!!! Това е нечовешки вкусно със или без червено вино!

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 16:45 от Agent Provocateur

# 2 255
И на мен ми харесаха много всички видяни!
Черно, зелено и бяло е прекрасна комбинация, Миа! Flowers Hibiscus
И аз в отбора на враните - нося много черно, успокоява ме.
Днес с дълга рокля.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 19:11 от silver pearl

# 2 256
silver pearl,
Ти и друг път си пускала подобна рокля и тогава се колебаеше.
Лично аз не виждам причина. Идеален е силуетът на тази и ти стои много добре. Особено как разкрива красиви глезени. Не виждам кое те притеснява, вероятно си прекалено самокритична.
Постигната е хубава визия.
Роклята няма нужда от преправяне.

# 2 257
Много готини мацки са всички, които успях да видя. Няма да изброявам, да не пропусна някого.
Много харесвам цветове, но нося много черно. Това лято за пръв път съм леко цветна. Открих белите тениски, доколкото бялото е цвят де. И страшно харесвам обемни бижута с камъни, макар да нямам много. Нося сребро, но имам и някои от медицинска стомана, както и от кожа.
Аз днес съм по домашно, цял ден на дивана по къси гащи и тениска. Няма да снимам, че според мм гащите са неприлично къси. 😂

# 2 258
Роклята е много удобна, няма две мнения, а и умирам за дрехи с джобове.
Много обемна ми се струва просто, от сатениран памук е, но е твърд.
Може пък да омекне след някое друго пране.
Рокси, щях да пропусна - да ти минава бързо! Flowers Four Leaf Clover
Ти нали не пушеше!?

# 2 259
silver pearl, добре ти стои роклята, но ако ще я подобряваш, нека ти направят леко вталяване от под мишниците до към талията, което плавно за да се слее с клоша надолу.
Аз установих, че това е проблема и при мен със свободните рокли от този тип. Когато кройката е с формата на трапец, без да следва извивката на тялото в горната част, стоят като палатка и сплескват визуално бюста.

Много сте женствени всички днес!

# 2 260
И на мен ми харесва роклята и линията. Вариант е да се носи и с колан. Аз исках подобна на Зара, но така и не се появи наличност за мен. Уж харесвам вталени и прибрани дрехи, но напоследък ме влече към подобни рокли, свободни, с джобове по възможност 😁 Наясно съм, че на моята фигура не е най- удачния вариант, но пък така добре ги усещам, че хич не ми пука.
Много ви се радвам на снимките 🤗
Черно не обичам, особено за горната част. Но и там промених настройките, та имам чисто черни зимни рокли, гащеризон, вълнено поло. Гледам да освежавам с нещо цветно, че ми действа зле черния цвят.

# 2 261
Silver pearl, на мен ми харесва и роклята, и как ти стои.

Прекрасни сте всички дами, които виждам в темата и много вдъхновяващи!

Черно до преди няколко години често носех, без значение от сезона, след което си поставих за цел да нося по-цветни/светли дрехи и в момента много рядко ми се случа да обличам черни.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 06:56 от LeSoleil

# 2 262
Чудесни снимки от няколко страници насам! Толкова лъчезарни и стилни дами!

Комбинацията тюркоаз и оранжево е супер! 😍 Чудя се защо нямам. 🥂

Празнувам голям личен празник- РД на най-големия ми син. ❤
Наздраве! 🍹

# 2 263
Дез, да ти е живо и здраво детето, много щастлив, успешен и обичан да бъде.
Миа, много хубава комбинация със зеления цвят сако.
Ле Солей, много сладка рокля, само ми се искаше ,да е една идея по-отворена отгоре.
Silver pearl, и на мен ми харесва как ти стои роклята,на твоята фигура.

# 2 264
Dez, да ти е жив и здрав ражденника .Какво съвпадение, и аз днес съм родила една 14 годишна госпожица.
Да са здрави и щастливи децата😇

Общи условия

Активация на акаунт