Отговори
# 2 445
  • Русе
Не мога да ви насмогна, над 600 мнения прочетох за 2-3 дни. Говорили сте по много теми, спорове сте водили. Всички които видях изглеждат много добре!
Клеми, хубави са роклите.
Аз обичам и нося жълто злато. Един любим пръстен имам с яспис, диаманти нямам.

# 2 446

МТЗ, пропуснах роклята Sad.
И аз 😢
Копче, ние Сицилия я обикаляме надлъж и шир, много си я обичаме. Обаче сега ми излезе малък проблем. Обичайно щерката се грижи за куч като пътуваме. Обаче ѝ се налага спешно да лети за Кипър. И днес търчим да купуваме билет за Фют, трябва да му сложа ваксина и добре че намерих къде - последен ден като време се оказа. Хотелчето е пет френдли та няма да сменяме нощувки, но ще трябва да пътуваме бавно заради него. Той иначе е научен да се вози на мотора, но на кратки дестинации. Но аз се радвам, че ще е с нас. Нали си е част от стайлинга ми, малкото ми черно диамантче 😍

# 2 447
  • София
Как го возите на мотора?
И с Варадерото ли ще ходите?

# 2 448
Тук на кратки разстояния просто седи в мен. Имам кучешко кенгуру и в него се вози с мен на веспата. С варадерото сме, да. Ще се наложи по-често да спираме няма как.

# 2 449
  • София
Нашата кифла я е страх от моторите ни.

# 2 450
Lioness77, ейййй, да не те даде човек за пример. Joy
[/quote]

Diorela,ама няма лошо бе, давай ме, не бой 🤗се🤣✌️🤗

# 2 451
  • София
Аз на 24 септември съм на сватба и както бях съвсем спокойна, сега не знам какво да го играя.
Да ми е удобно, да ми е красиво, да се почупя от танци…

# 2 452
змия, кифлата не съм я виждала (или съм я пропуснала) 🙂, тази на MagniM е готина, дарк стил, а аз искам питбул - много ми харесват, отдавна си мечтая, но пътувам много и няма да е честно

Ms.Gorgeous, подбери си удобни за танци рокля и обувки 🙂

# 2 453
  • русе
Обичам и нося бижута, предимно злато и сребро. От няколко години си позволявам да слагам и бижута различни от злато/ сребро, дълги години правех алергии към всичко различно от тези два метала. Диаманти нямам, и сигурно в тоя живот няма и да имам, че като си знам вкуса няма да си харесам нещо дребно и нежно, предпочитам по масивни и различни от масовото бижута.
Днес така, колежката каза че съм била малко стил хипи и съм се подмладила:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 21:13 от mypi1975

# 2 454
Горджъс, най - вече удобни обувки за сватба., особено хора които не носят ежедневно високи токове. Предпочитам да съм свободна в действиятя си, отколкото да се подпирам едва, на високи обувки

# 2 455
Потвърждавам за обувките. Два пъти съм ходила с чисто нови, никога повече. Все пак идеята е не само да покажеш тоалет и да уважиш младоженците, но и да си част от купона.

# 2 456
Йогата е най- различна и може да бъде ужасно силова и динамична.
^^^ ТОЧНО ТАКА Е!
И колкото повече жени не само на наша възраст го разберат това колкото се може по-бързо, толкова по-добре за тях!

# 2 457
и най-вече да разберат, че с мазила за стягане, отслабване, изглаждане и т.н. няма как да стане 🙂
Не се ли лее пот от един момент нататък, тяло в което да се чувстваш добре и съответно да изглеждаш добре е невъзможно. Природата взима своето и това е.

# 2 458
Има едни силиконови мини стелки за различни места от крака. Бяхме взели такива за абитуриентския бал на дъщеря ми, заедно с няколко анкерпластчета в чантата. Обувките ги мери със стелките, преди д ги купим и малко ги поразхождаше у нас. Нямаше  проблеми.
Това важи за всички нови обувки на токове.

----------------
Lioness77, дадох те за хубав пример, а ти побърза да ме опровергаеш. Laughing

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 23:19 от Diorela

# 2 459
  • София
Сватбата е …. ВИП, това ме обърква.
Имам една разточително декадентска червена рокля, съвсем подходяща за сезона, която си чака деня, та май, май…

Общи условия

Активация на акаунт