Отговори
# 2 460
И аз съм ЗА купонясването на сватбата, а това предполага И удобство. Освен ако не е някоя сватба с повече приказки по масите, обиколки и тук- там някой музикален поздрав. Защото има и такива празненства.
Аз съм от нелюбителите на йога, но пък ми стана интересно за видовете, бих опитала нещо по- динамично да кажем. В йогата не харесвам разтягането, това стоене на едно място и бавните и протяжни движения. Пилатеса също в голямата си част ми е същия като йогата. Дадох му шанс близо година, не става...Не че съм толкова подвижна и издръжлива, но харесвам по- бързи движения, близо до танци, музика... Та, пуснете, моля някой линк...бих разгледала видовете йога, ако намеря нещо като за мен, бих опитала, защо не...🙂

# 2 461
Опитай Jivamukti йога и след това ще чакам да си пренапишеш поста Simple Smile.

# 2 462
Или Ащанга. Simple Smile

Скрит текст:

# 2 463
Повечето хора не могат и 10 Слънчеви поздрави да направят (5А и 5Б) , което е само началото на една Ащанга практика. Човек трябва да пробва, и да види за какво става дума.
Търкалянето по земята не е йога, колкото и да го прекръщават за да имат клиенти.

# 2 464
А пилатесът колко да е статичен?! И на кого му е чак толкова лесен. Там се лее яко пот.

# 2 465
Аз ащанга практикувам. След вчерашните опити - цялото тяло не е мое сякаш..)

# 2 466
  • София
Ал, ето я кифлата

Вече е на 9 години, но е все още дива. За разлика от повечето йоркита, не е миндер кокона, а истински териер.

На йога съм ходила само веднъж преди 100 години във Ванкувър. Беше хот йога. Хареса ми всичко с изключение на жегата. Нямам идея защо не повторих. Ако препоръчате нещо, с което да се зарибя, бих пробвала отново.

И покрай приказките тук за бижута днес си сложих един семпъл комплект с перли.

# 2 467
Въздушната също ми е любима, даже люлка си имам. Но скоро няма да мога още..(

# 2 468
  • Русе
Не харесвам много точки, но роклята беше една, мой размер и модел с регулиращи се презрамки и на толкова смешна цена, та прежалих точките.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 16:24 от bubanka

# 2 469
Миндер-кокона е новия ми любим израз 😃
Душица малка 💖

Аз съм със семпли обици и герданче, жълто злато, модерни и различни - авторска изработка на български бижутер.

edit: роклята на точки е хубава Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 09:44 от Al Georgieva

# 2 470
Sve , честита да ти е, много ми харесва роклята, а и на теб ти стои много хубаво, ако,че е на точки Simple Smile

# 2 471
  • Русе
Благодаря, Lioness77!

# 2 472
Ангелче, ти си си избрала най- силовата йога, според мен. Не я ли практикуват даже повече мъже, отколкото жени. Имам приятелка, която е учител по ащанга и от нея знам, че са малко учителите жени в точно тая йога.
Змия, много е чаровна твоята йоркширка. Има красива муцунка. Не всички йоркита са така, за което си разсъждение се извинявам, но като фен на чихитата, се надявам да ми е простено.

# 2 473
  • пустинята Гоби
Въздушната йога е по-лесна, защот люлката много помага. Поне моят неголям опит с нея е такъв - става и за начинаещи.

# 2 474
Sve  ,много е хубава роклята, на мен ми харесва,.
Чудесно ти стои.

Общи условия

Активация на акаунт