Отговори
# 2 205
Ох, я се върнете на тоалетите! Че някои сме на работа, гладни и жадни.. 😂

# 2 206
Роки, къде изкълчи крачето? Дано не те мъчи дълго. Виртуална маргарита едва ли ще ти свърши работа. Дали няма да намериш нещо по-силно от вода у вас?
Аз на дежурната чаша вино. Чета ви днес за отказа от вредности и алкохол и си мисля - и кво друго му остава на човек освен някое прегрешение в нормата ( уж) Е поне облаците ми правят компания.

И храната снимам. Защото после по-лесно се обменя опит с приятели. В Малта порциите често са различни от италианските. Но то тук храната си е most important и знаят как да ѝ се насладят. Често злоупотребават и си им личи уви.

А моята вечеря днес е скромна, но любима

# 2 207
  • София
О, какви са тия изкусителни софри?! 😄
Огладнях внезапно!
Нямам ни Фейс, ни Инста но храна снимам, щом сме навън. За отчет. За инструктора ми. Да се чете: синът ми.😜

# 2 208
От сутринта съм на 1 банан, спрете се Grinning Много сте хубави и засмяни всички!

Снимам си храната, когато ми харесва за да си запазя идеята (и локацията на съответната кръчма), дори и пиенето за настроение снимам с телефона Simple Smile))

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 23:24 от Agent Provocateur

# 2 209
  • тук-там
Аз днес бях торбеста и ленена:

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 00:50 от mtz

# 2 210
Прекрасна, Mtz

# 2 211
  • София
Ооо, обещала съм да ви покажа черната рокля!

# 2 212
И ужасно лъчезарна!!! Heart

# 2 213
Най-после ви насмогнах да изчета темата и да видя и аз снимки. Simple Smile Много сте хубави и млади!

А докато четях за диети, спорт и други мъчения, така хубаво си хапнах, че и с 3 филии вкусен хляб Добруджа. Laughing

И аз съм с Хашимото, но без терапия. Когато бях на Л-тироксин, спря бавното и неумолимо качване на кг, но док е на мнение, че не трябва да пия хормони сега. И само дебнем ТСХ-то и възлите.
Мисля, че и храната е важна. Когато бях млада, почти не можеше да се види млад и пълен човек, а сега масово децата и младите са доста пълни. Подозирам многото химия, която е в храната ни,  а не семейни навици. Някога и млякото и сиренето бяха с белтъци, а не с нишесте и палмово масло, месото не беше натъпкано с вода и карагенани.

# 2 214
Страхотни сте всички. 😇

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 12:37 от happy doc

# 2 215
  • София
Дистанционното обучение и затварянето на всички спортове по време на Ковида оказаха ужасно влияние върху децата.

# 2 216
Имах предвид младите още много преди ерата "ковид".

Хепи, да ходиш да хапваш ли си се приготвила? Laughing
Отива ти това червено.

# 2 217
Diodrela, хапнах суши, пийнах вино в приятна компания

# 2 218
  • София
Diodrela, хапнах суши, пийнах вино в приятна компания
Аз там бях Heart Eyes

# 2 219
Суши, една от малкото храни, които не искам да опитам. Колко сме различни, хората. Но на приятна компания всички се наслаждаваме. Simple Smile

ПС Пошегувах се, че май доста народ огладня внезапно от последните снимки. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт