Отговори
# 2 295
  • София
Бата в дъ Мол е затворен поне от 2 години. Хубави намаления правеха. Имам много хубава любима розова чанта шопър от тях. Години я нося!

# 2 296
Наоми, Каролайн Caroline Girvan ли е? Току що се абонирах за канала ѝ.
Да,тя е.
Много се радвам ако мога да мотивирам някой. Аз не пиша много но ви чета и взимам много идеи от всички тук.

# 2 297
Аз винаги от Чехия съм купувала. Тук са доста ограничени. Когато ги имаше. И само в Сф…
И във Варна имаше.

# 2 298
Аз още спя и първо реших, че са затворили The Mall Grinning Grinning Леко се изненадах, понеже синът ми иска да го водя там. Говорили са си с приятели, явно има нещо, което им е интересно Grinning

# 2 299
  • тук-там
Това според вас може ли да се носи с ниски еспадрили:

# 2 300
Много симпатична рокля.
Аз съм фен на еспадрили на платформа, но естествено, че ще е ок и с равни. С всякакви по-нежни и изчистени чехли - също.

# 2 301
  • София
Модели на Бата се предлагат в Пунто.В момента има и намаление,но разнообразието не е голямо,съдейки по сайта им.
https://punto.bg/search.html?phrase=Bata

# 2 302
Да са ви живи и здрави наследниците, Док & Дез!

По темата за тяло и начин на живот,държа да се чувствам добре в кожата си. Отне ми години да си озаптя вечния глад като един типичен телец. Спортувам и се старая да се храня разумно.
...
Като един типичен вечно гладен Телец те разбирам прекрасно и адмирирам целите, програмата и формата ти Simple Smile 

Това според вас може ли да се носи с ниски еспадрили:

За можене - може, както и с чехли всякакви и кожени сандали, каквито скоро коментирахме, но дали ще се одобриш като визия можеш да знаеш само след като опиташ!

PS Онзи ден мерих бели широки дънки с висока талия. Единственият им проблем беше че бяха направени за носене със равна обувка и това в съчетание със ширината и цвета просто ме "заземяваше", а кройката беше много, много прилична. С огромно съжаление не ги купих!

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 17:46 от Agent Provocateur

# 2 303
Роклята е много хубава, но тези дълги ръкави ме озадачават. За кой сезон е всъщност?

# 2 304
Какъв е проблемът с дългите ръкави? Лятото се носят такива от доста нации където е истински горещо. Роклята е много хубава и би стояла със сандали не по-лошо според мен. Дез беше показала няколко интересни модели.

# 2 305
Дори и със светли ботуши бих я сложила аз… и нека си вали.

# 2 306
Не бих носила дълъг ръкав през лятото. Даже не мога да си го представя. На 30 и кусур градуса едни дълги пристегнати в китката ръкави по- скоро ще те изпотят отколкото да те разхладят.

# 2 307
Като човек, който живее в африка от 11 години ти казвам, че дългите ръкави пазят точно както и дългите поли/рокли. В Италия няма как да не си ходила. Мъжете са с ризи с дълги ръкави целогодишно ( и на скутери ама това е друга тема) Simple Smile

# 2 308
  • тук-там
Така е. А и това е ленена рокля, от всякъде за топло. Мерси за мненията!

# 2 309
Освен роклята, много ми харесва и цветът на госпожата. Имам същата коса и прическа, сега се замислих за този нюанс.

Общи условия

Активация на акаунт