Отговори
# 2 415
  • някъде под слънцето...
Халка не нося  вече  20 години.Не харесвам жълто злато За момента няма сила която да ме накара да сложа нещо различно от сребро или бяло злато., Както няма и сила, която да ме накара да нося  камъни, различни от цветовата гама, която харесвам(синьо лилава),  
Вкусовете се менят, някои от прибраните ми   бижута едва ли бих носила отново.,
За разлика от парфюмите и шаловете, където  все се връщам към някой любимец.
В момента примербо , след х години в шкафа с парфюми ,  нежната отрова на Диор  и нейния двойник Каботин ЕДП, държат останалите ми парфюми на резервната скамейка .Със сигурност след  няколко сесмици , ще бъдат заместени от други "играчи"
Писах, че в момента съм на вълна камъни,  защото са ми интересни, като произход, своиства,  за някои дори са  създадени  легенди..Когато загубя интереса, вероятно ще спра да ги нося.
Накупх си книги по Gemologia  и намирам доста интересни неща.То си е цяла наука .
Харесвам бижута, първо беше спонтанно и неосъзнато, после  попаднах на онези красиви албуми от руската книжарница за ювелирното майсторство в Русия преди Октомврийската революция.Харесвам и албумите с бижута в стил Арт Деко и не само.Понякога вземам  каталози за  търгове на бижута.Наслаждавам се на красотата.
Модата в бижутата  се променя.Някои неща не успяват да преминат в друго време,  други си остават актуални.
Да , бижутата и начина на съчетаването им  са индикатор за стила на една жена.Липсата на  биижута не я прави по малко стилна , но също  остаявя  послание.
Няма как всички да се вълнуваме от всичко.
Примерно някои от нещата, които се публикуват тук   са ми откровено грозни а други торално неразбираеми ,  но  не размахвам  пръст.
Важното, е че се харесват на тези, които го публикуват .

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 12:58 от sl

# 2 416
Диаманти не ме вълнуват, ама изобщо! Всякакви лъскави камъчета - тоже.
Егати и момичето съм! Joy

Агент, за имотите е идейно предложението, ама викам да си премерим и кредитите. Stuck Out Tongue Winking Eye

А за мъжете, имах една колежка, дето все се шегуваше, че е хубаво е да не казваме - моят мъж, че сме много жени на едно място и може да е и малко на някоя друга от присъстващите. Grinning Тогава работех във фирма с преобличаща женска част. Simple Smile
Та, понеже и тук сме много, идеята не е от най добрите. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

П.п.
Видях само бижутата на Мими и маникюра на Копче.
Мими, със здраве да си ги носиш и много приятни емоции да ти носят!
А на Копче маникюрът е страхотен! Heart Eyes Точно тази форма на плочката харесвам най-много.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 12:49 от Sysly

# 2 417
Извинете, объркАла съм темата. Като прочетох "за пораснали Момичета" (натъртвъм на момичета), реших, че просто не е за 20 годишни "пикли", а за дами над 30. Пък всъщност границата била по-нагоре.

# 2 418
  • София
После може да ви черпя с шоколад от Модика или салами от Рандацо. 😊 И някоя друга таорминска есенна витрина. Броя дните вече 🏍
О, това ми е  много любимо сицилианско приключение 4-та с децата! Heart Eyes Обиколихме цяла Сицилия с рент-а-кар и имам мили спомени от там!
Чакам снимките! Hug

Добро утро понеделнишки 🙂

Радвам се че Pure eVe се е харесал и покупката се повтаря 🙂
Аз съм с Datura Blanche втора седмица, но татул няма да си засадя 😃
Благодаря за откритието и споделеното! Hug
Честно казано, в началото, свързвайки го с аромат, който вече съм имала, мислех да го пускам в размените. Но се улавям, как често посягам към него и си го оставям за сега. Тук на морето, поради топлина и влага много възприятия за парфюми ми се изменят. Може и просто да свързвам някои аромати със студено време, а те просто се разстилат прекрасно в топлото!

# 2 419
Извинете, объркАла съм темата. Като прочетох "за пораснали Момичета" (натъртвъм на момичета), реших, че просто не е за 20 годишни "пикли", а за дами над 30. Пък всъщност границата била по-нагоре.

Е, и 30+ не са ни нахокали да не пишем и да напуснем досега, не мисля, че има от какво да се притесняваш. Wink

Аз много харесвам бижута, но на теория. Отдавна спрях да купувам, защото рядко нося. Единствено обеци всеки ден, без тях не мога. Но винаги оценявам добре подбрани бижута. Обожавам и големи, привличащи вниманието бижута, когато са добре съчетани с дрехите. За съжаление, аз понеже съм доста дребна и тъничка, никак не мисля, че ми отиват, затова и не притежавам такива. Направила бях един опит преди известно време, бижуто дори не беше толкова голямо и на по-висока жена щеше вероятно да стои доста нежно, но аз не се възприех. И явно не само аз, още две съдийки потвърдиха, че просто не е моето 😄

Впечатлена съм колко ст наясно със скъпоцнните камъни. Аз въобще не съм.

# 2 420
И аз като Змия, само халката и без грим напоследък редовно.
Все по-семпли са ми желанията и нуждите.

Да ви се похваля:
Днес за пръв път правих йога от 3 м..
Все едно Черни връх изкачих..😅
Не можах цялостно, но все пак е добро начало..)

# 2 421
  • някъде под слънцето...
Aдмирации  за йогата.
В младежките си години  се занимавах, но после осъзнах, че йогата е начин на живот , който в доста точки се разминава  с моя.
Сега след "помъдряването" с годините , осъзнавам че по добре полвинчато, вместо нищо и се старая ....

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 10:49 от sl

# 2 422
Първо мъжете? Или тях няма да ги сравняваме Laughing

Ооо, имаше и такава тема.
Ама доста отдавна беше. Grinning

Ангелче, браво!!!
Аз след малко опъвам мата.

# 2 423
Копче много ти е готин маникюра както и ти също.
Аз от бижута не разбирам. Харесвам малки и нежни,бяло или жълто злато.

# 2 424
Ох, и аз стриктно си изпълнявам упражненията на Пепа, но днес съм като робокоп. Grin Преди малко даже изпих един аспирин, ужасно съм се схванала тази сутрин, ама тъпо и упорито си ги направих въпреки това. За сега правя по серия от по 15 пъти, пък да видим....

# 2 425
Йога и Пилатес не са моето- прекалено ме напрягаха да стоя и да се разтягам бавно.

ПРеди години Пилатеса ведно с вегетарианство/ веган фолософията, суровоядството, всекидневният фитнес  и постенето си беше моето амплоа.

Тези са последните ми придобивки - бижутата от Хисаря и новият маникюр Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 10:56 от Анонимен

# 2 426
Йогата е най- различна и може да бъде ужасно силова и динамична.

# 2 427
# 2 428
Слагам в скрит текст да не помислите, че е реклама Wink
Молба искам да си взема такива за една рокля с много разрези, въпроса е дали тези лепенки вършат работа ?!
Преди години поне 10 бях взимала от друг тип "уж сииконови..пълна скръб по средата на церемония в кметството, се ..изпързаляха от бюста и паднаха в краката ми ..не се смейте , голям смях/ срам брах

# 2 429
Аз лично никога не съм купувала нещо друго, различно от сутиен, а сега като се замисля нямам и намерение. Много пъти съм се отказвала от покупка на дреха именно по тази причина - няма подходящ сутиен.

Общи условия

Активация на акаунт