Отговори
# 2 430
  • тук-там
Аз пък нося без сутиен, ако нямам подходящ. Както съм тук. искам да ви питам, дали са ок чехлите или да сложа черен сандал:

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 13:04 от mtz

# 2 431
Сложи сандали please 🙂

# 2 432
О, роклята ми е по- елегантна от чехлите и не ми харесва комбнацията. Но самата рокля е страхотна и ти стои много хубаво.
Пинко, дъщеря ми има такива лепки. Проблемът им е, че не прилепват плътно към гърдите и в краищата им се образуват грозни ъгли, които може да останат видими и върху облеклото. Нямам идея дали след изпотяване лепенката се отлепва, защото щерката така и не се реши да ги поноси под дреха.

# 2 433
  • В полите на Пирин планина
Miss, много готини - и бижута, и маникюр. Simple Smile
Честно казано съм решила да не купувам нещо ново, докато не изразходвам стари неща, които имам - говоря за козметика, защото съм се "запасила" с доста. Иска ми се някак по-минималистично да го карам. И за дрехите е същото. Вчера преглеждах панталоните за есента... ами имам десетина, които нося и някои, които даже не поглеждам... Мисля, че са ми предостатъчно. А имам и доста рокли...

# 2 434
Mtz,  аз съм за черен сандал. Тази елегантна и фина рокля, с тези равни чехли...тц.

# 2 435
mtz, страхотна рокля! От мен също глас за сандали Blush

# 2 436
Сандалииииии .....

# 2 437
  • София
Две рокли от мен - първата съм показвала частично, сега в цял ръст:

Втората ми е нова, прегърни ме, вискоза с лен, като кенар е текстурата, цветът е пясък.

# 2 438
И двете са хубави, но лично аз - определено съм за втората показана рокля, тип "прегърни ме". И цветът е "мой" и деколтето е по-женствено.

# 2 439
  • София
И двете са хубави, но лично аз - определено съм за втората показана рокля, тип "прегърни ме". И цветът е "мой" и деколтето е по-женствено.
Аз си ги харесвам и двете много. И двете кройки са "мои", повечето ми рокли са с такива. Конкретно прегърни ме издирвам цяло лято, да ми пасне като цвят и модел и да е без къдрички, че навсякъде ги слагат, а на мен не ми седят.

# 2 440
Страхотни са и двете! Втората обаче е много нежна!

# 2 441
Клеми, страхотни са роклите...
mtz как с чехли, роклята плаче за един елегантен сандал!

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 14:18 от mimi.7299

# 2 442
mtz, прекрасна рокля, а на теб ти стои като излята. Ще върви много и на висок ток.

Lioness77, ейййй, да не те даде човек за пример. Joy

# 2 443
  • София
Клеми, и двете рокли са супер.
МТЗ, пропуснах роклята Sad.

# 2 444
Klemy , и двете роклета са супер и ти стоят перфектно

Общи условия

Активация на акаунт