Отговори
# 2 475
От 10 г това е моята йога, в нея само “се намерих”, даже курс завърших и след това започнах да си я правя ежедневно у дома.
Но заради травмата сега стъпка по стъпка и мн внимателно започвам от начало.

# 2 476
Аз правя йога само от 5 г. Преди това сто години тичах и си мислех, че йогата е статична, че не съм гъвкава и не е за мен. Все оправдания си намирах. А за тия пет години колко пъти се връщах и почвах отначало, защото заради нетърпение, его и състезателен характер си травмирах кръста, няма да ги броя. А за учението йога, с всичките медитации, видове дишане, саунд медитации и какво ли не, даже не смея да говоря. Но то не е и за тази тема.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 10:13 от De Si

# 2 477
  • София
Навремето носех големи бижута. Кичех се с гердани, гривни, дълги тежки обици. Явно всичко е до време...
Показвам най-любимата ми придобивка, от едно пътуване до Португалия 2014. От разходката ни до двореца в Синтра. Плетката в два цвята е от нишки от щавена кожа.

Слагах го с повод и без повод...Laughing
Тука със скъсани дънки даже го нося. Валенсия:
Скрит текст:
Бутафорни гердани и пр. носех, купувах и от всякъде такива. Син тюркоаз, бял тюркоаз от Малдивите....

Но най-любимото ми бижу си остава ето този 8-мо мартенски подарък от дъщеря ми Heart Eyes

Поднесени ми бяха с показаната книжка. Заедно. Blush

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 19:10 от kopche

# 2 478
*sve*, много си хубава с роклята! И преди съм казвала, и сега ще го повторя, че фигурата ти е толкова женствена и сякаш създадена само за рокли! Със здраве да си я носиш!

Аз пък за първи път си купих колие, което не е от благороден метал, а евтина дрънкулка. ММ не можа да повярва на очите си и ме порицава всеки път като ме види с него, ама аз си го нося. Grinning

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 09:32 от Sysly

# 2 479
  • София
Веднъж пробвах въздушна йога, тая люлка ме прежули отвсякъде, откъдето минаваше. Никога повече няма да си го причиня това. Йогите ги разбирам лежерни, ако ми се прави нещо, ама не съвсем. Преди обичах адски динамични тренировки, сега май вече не искам инструктор и искам сама да си задавам и темпо, и време, и всичко. Но пък това е променливо състояние, така че да видим след 6 месеца. Единствено все още спининг много ми харесва и влече, но там ако решиш можеш да си седнеш на колелото и да си въртиш с твоето темпо, ако случайно ти дойде много.

# 2 480
И от мен: хубава рокля Све, и добре ти стои.
Последната дрънкулка ми харесва.
А на Копче първата огърлица е разкошна.
Клеми беше показала две рокли, и тя е много хубава. Абе все пропускам някого, защото напоследък чета отгоре- отгоре.
Йогата е цял отделен свят.
Няма какво да си я мерим и нея, кой колко е напреднал или лаик, има за всички.

# 2 481
  • някъде под слънцето...
kopche , прекрасни камъни...
Удари ме в сърцето.
Фен на по големите камъни.
Обеците са безценни:heart:
И аз имам едно малко  и фино сребърно  пръстенче, което буквално не  свалям, защото е  подарък  от  дъщеря ми.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 11:06 от sl

# 2 482
Йогата не е за неспокойни и припряни натури, като моята Simple Smile
Потърсих в тубата jivamukti yoga, по съвет на Савова. Гледах петнайсетина секунди, за да установя, че никога няма да се захвана с йога.
Но виждам много добри резултати при хора, които правят само това, възхищавам им се на търпението.

# 2 483
Копче, е те тука ме "уцели в сърцето" - много красиво и  колието и гердана, но повече ми харесва колието. А и ти отиват на визията и лицето. Жалко ,че вече не носиш подобни бижута. А за подаръкът на дъщерята, разбира се, че ще ти е любим.
Sysly  и твоето колие ми харесва, много е нежно. Защо трябва да се делят бижутата на скъпи и евтини. Бижутата независимо от цената им, трябва да носят наслада и удоволствие на притежателят им.

# 2 484
  • Sofia
Аз ги деля на благородни метали и други материали.  Обеци от нещо различно от злато и сребро ми възпаляват ушите. А това да свалям пръстен при всяко миене на ръце или колие при къпане , за да не почернеят ми е адски досадно и просто не нося такива.

# 2 485
  • София
Копче, е те тука ме "уцели в сърцето" - много красиво и  колието и гердана, но повече ми харесва колието. А и ти отиват на визията и лицето. Жалко ,че вече не носиш подобни бижута. А за подаръкът на дъщерята, разбира се, че ще ти е любим.
Лъвице, сетих се за теб точно тази сутрин, докато си припомнях тези кадри! Hug Ако ми беше наблизо, щях да ти дам кутията с тия благини! Само огърлицата от Синтра си пазя още, макар да се позацапа и тя с времето...

Шаловете ми, купища на брой и те, изместиха постепенно герданите. Просто ги криеха и носенето им в един момент заедно се обезсмисли. Шалове нося все по рядко, покрай хоум офиса...Та така вървя към минимализъм..
Само защо увеличавам бройката на парфюмите, не ми е ясно?! Уж, все се оправдавам с хоум офиса, ама явно просто прекроявам картата на придобивките си последно време....Nerd

# 2 486
Да се призная никога не бях влизала в магазини Парфорс. Минавала съм хиляди пъти покрай тях, но все ми изглеждат като китайски боклуци на висока за качеството им цена. Този път имаше голям процент намаление, а аз имах време да се мотая на воля и влязох.
Бижутата тим наистина са много интересни, красиви пастелни цветове и много комбинативни. Реших да пробвам, а консултантката гарантира, че покритието им не пада и са качествени, престраших и отнесох с мен герданчето, влюбих се в него от раз. Simple Smile
За сега се държи учудващо добре. Не дразни кожата /и аз се обривам от не благородни метали/, не потъмнява и не оставя следи по кожата. Носих го в най-големите жеги, докато от мен се лееше пот като от ведро и няма проблем, нито с него, нито с мен.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 12:59 от Sysly

# 2 487
Змия, хубав ти е перления комплект. Моите обеци са подобни, но с тъмносиня перла. И днес съм с пръстена от комплекта, понеже съм в синьо-зелено днес. Това ми е пръстена:
Скрит текст:

Иначе съм си харесала едни златни обеци и пръстен (тъй като това са двата вида бижу, които нося най-често) и смятам да съчетая като комплект

Скрит текст:

Само че още разглеждам.

# 2 488
Йогата не е за неспокойни и припряни натури, като моята Simple Smile
Потърсих в тубата jivamukti yoga, по съвет на Савова. Гледах петнайсетина секунди, за да установя, че никога няма да се захвана с йога.
Но виждам много добри резултати при хора, които правят само това, възхищавам им се на търпението.
Нямам представа какво си гледала, но има за напреднали и за начинаещи. Тази която е за напреднали е динамична и не стоиш мирен дори за секунда. Като човек със солиден опит в спорта, мога да кажа, че никоя друга тренировка не ме е оставяла с треперещи крака и ръце, така както тази йога. В края на тренировките можеш да цедиш пот дори от чорапите си.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 12:20 от G.Savova

# 2 489
Линк, линк... Гледах няколко, всичко си беше бавно и славно.

Общи условия

Активация на акаунт