Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 38

• 25 813
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Александар - предполагам, че е заради изписването на латиница или пък, защото е дар. Не знам, но за мен си е с правописна грешка.

# 466
Аз наскоро бях чула и един АлександЕр, хем да сме модерни, хем да се различаваме 😆

# 467
То вече и стандартните имена не са това, което бяха. Вчера слушах един човек как си диктуваше името при ветеринаря:  "Илиян - от Илия, с Я накрая". Аз едно време имах съученик Илиян и не си спомням да са го питали как му се пише името, ама на - мода.

# 468
Защото може да е с А накрая - Илиан.

Винаги е сложно с Кристиян/ан, Мариана/яна… затова диктуват.

# 469
  • Където морето целува небето...
Друго е да диктуваш Агуая, ама някои родители грам не се замислят.

# 470

Важното е до първи клас поне да може да си научи името. 😂

# 471
Ох, замислих се на какво ипитание ще са подложени тогава и не мога да се спра 😂😂😂
Да се чуди гласна ли, съгласна ли да уточнява , или може би и  двете, пък после второто пак лично име ли е или презиме  , а презимето... и там уточнявай   гласни съгласни , с окончание или без....

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 17:14 от ccvet

# 472

Невероятно оригинално име.Joy
За първи път срещам собствено име само с една съгласна, но за сметка на това 4 гласни букви. Scream

# 473
Защото може да е с А накрая - Илиан.

Винаги е сложно с Кристиян/ан, Мариана/яна… затова диктуват.

Това ясно, ама едно време никой не питаше с А ли е или с Я. По норматив си беше с Я и толкоз. И моето е с Я накрая и тук последните една две години и мен взеха да ме питат с А или с Я.

# 474

Ако тези са истина , аз просто не мога 😭😭

# 475
Аз пък имам чувството, че всяко второ момиченце се казва Никол.
И за да съм по темата за момче Ник.Не Никола или Николай.

# 476
Йоанна-Изабелла 😶

# 477
  • Крайбрежен район
Представям си как ще се представя цял живот "Йоанна-Изабелла съм. С две Н, с две Л и с едно тире". JoyJoyJoy

Деца:

Естер
Сантяго
Ная
Светлан
Жулиян
Еля
Ника
Брайън
Норика
Сарп
Киприян
Цвети-Никол
Лео и Тео
- братя

# 478
Естер и Сантяго са хубави имена, ама за испаноезична нация.

И аз се сещам за един тийнейджър Браян. Майка му е Ваня от Враца, ама младежа Браян. По северозапада се изненадвам от имена като: Майкъл, Едоард, Алберт и Арнолд. Всичките са реални хора, българи, които познавам от Видин и Монтана.

# 479
Айде сега, нека има малко разнообразие, из  мотананско и околие всеки втори е или Мариян или Цветомил/Цветомир/Цветелин и все производни китки. Аааа, и Данаил, разбира се.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 21:49 от Threemafan

Общи условия

Активация на акаунт