Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 38

• 25 814
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък имам чувството, че всяко второ момиченце се казва Никол.
И аз така. Майката на последното поредно Николче от вчера се казваше Цонка.

# 481
Ника е руско или украинско име. Една позната се казва така.

# 482
  • София
Като чуя Никол направо се изприщвам. Не знам какво толкова хубаво намират в това име.

# 483
Като чуя Никол направо се изприщвам. Не знам какво толкова хубаво намират в това име.
Група женски и мъжки имена, които водят до тежка уртикария при мен:
Александър, Виктор, Калоян;
Виктория, Александра, Ема, Андрея, Никол, Рая, София, Калина.
Имам чувството, че други имена не съществуват в парка.
Това Катлея явно замества Калина в модата. Вече три познати в рамките на половин година кръстиха момичетата си така.

# 484
Според мен Никол вече изпада от класацията. Катлея, Сияна, Ема, Емили, Изабела са новите популярни, от които ми става лошо!

# 485
О не, Николите са още напред, сега и диша във врата Си(а/я)на, след това е всичката трибуквена мешаница от деи леи каи ваи и т.н, след това Катлея, Дева и всичките Изабелли, Ивони и Катрини. Гергани и Виктории не съм виждала от години по детскоградинските списъци.

# 486
В бебешките групи си има бая Виктории още. Simple Smile И от не знам колко години вече е име номер 1 сред новородените. Това е и причината да се откажа от него. Мъжкият вариант е малко по-назад в класацията, но пак е в топ 10.
Сияна също е много популярно последните 10-15 години, но като че ли започна да затихва.
Една СевдЕлина от мен.

# 487
  • Най-красивата страна
Гергана се среща .С буква ,,Г,, няма много голям избор.
Прави ми впечатление,че се завръщат и позабравени български имена,като Десислава,Веселина,Надежда,което  е добре...

А някои от популярните тук  имена в някои западни държави се считат за остарели ...

# 488
Освен супер превзетите имена, които коментираме днес се подсетих за няколко , които много харесвам и ги свързвам с нещо.
Момчил и Манол с филма "Време разделно", Добромир с едни комикси в детското списание "Дъга" /от времето на соца/, Косара - една от дъщерите на Цар Самуил и Дамян/Димана -просто ми звучат красиво.
От всички тези имена познавам по едно момиченце с име Косара и Димана.

# 489
  • Крайбрежен район
Около мен има все повече Алис. Заедно с така досадните Виктория, София и Оливия. Започнаха да изкачат и Зое, Клое и Лиз. Това последното не знам откъде стана толкова популярно, нито е благозвучно, нито нищо. Елиза да беше или Елизабет. Лиз ми звучи като лиз-близ. Rolling Eyes Много тъпо име.
И Никол естествено. Като го пляснат в комбинация с някое по-традиционно име става манджа с грозде. Щях да забравя Кели (Kelly) - супер оригинално, направо да умреш. 🤦

# 490
Винаги ми е било интересно дали Виктория и в чужбина е толкова популярно, колкото у нас.

# 491
Малена, момиченце на годинка и нещо. За мен е супер странно. Не можеше ли Милена?

# 492
Чак да е странно! Явно са фенове на филма с Моника Белучи "Малена".

# 493
  • Крайбрежен район
Винаги ми е било интересно дали Виктория и в чужбина е толкова популярно, колкото у нас.

През последните години Виктория е едно от най-популярните имена в световен мащаб. Тръгна от Обединеното кралство заради кралица Виктория и се разпространи из целия свят. Стана толкова досадно и банално, че започнаха да разрешават най-различно изписване на името - Viktoria, Victoria, Vitória, Victória, Viktôria, Viktoriya, Vyktorya, Victoire, Vikttoria.... Онзи ден срещнах едно дете Viiktoria. Joy В България нямате такова разнообразие на изписване. Да ви е яд. Satisfied

# 494
Пак не е Галена😭

Общи условия

Активация на акаунт