Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 640
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 020
Като гледам как всеки е тагвал по сто човека едва ли са прочели изобщо условието за покупка и отделна бележка за всяко тагване ..и я изтеглят резевни печеливши я не ..

# 1 021
# 1 022
Да определено се развиват тези от ДНК Глобъл Груп.Хубаво е,че вече обявяват печелившите.Преди беше много тъпо само на лично да пишат.Няма ме,но поне знам че са изтеглили и бележката в боклука Simple Smile

# 1 023
Да определено се развиват тези от ДНК Глобъл Груп.Хубаво е,че вече обявяват печелившите.Преди беше много тъпо само на лично да пишат.Няма ме,но поне знам че са изтеглили и бележката в боклука Simple Smile

Недей бърза да я хвърляш, не се знае колко от "печелившите" са разбрали, че им трябва бележка и само са коментирали Wink

# 1 024
Gift Подарявам /на първият писал/ Hug

# 1 025
  • Плевен
Да помоля за линк на играта на Пиринско, не го намирам, а има име като моето...Благодаря!

# 1 026

Ако някои абонат на Yettel има нужда от MB да ми прати телефонния си номер на ЛС.

Подарени на ...

# 1 027
Подарен! Flowers Hibiscus

# 1 028

Недей бърза да я хвърляш, не се знае колко от "печелившите" са разбрали, че им трябва бележка и само са коментирали Wink
Абсолютно! Пазете си бележките поне месец след края на играта. Никога не знаеш, дали няма да си резерва.

# 1 029

Писах на Жилет

# 1 030
Най-накрая кърпа от Хел. И от ИГ имам награда посещение в КиндиРу и малкия ще намаже. Вече се поотпуши малко тоя късмет, че голям застой беше последно време.
Не помня дали е коментирано, но може ли да изпращат до офис на спиди/еконт или само личен адрес. Кой разнасяше хел?

# 1 031
  • София
Браво! Много го исках КиндиРу-то. Да кажете после дали ви хареса Simple Smile

Подарявам 1000 МБ на Йетел. ПОДАРЕНИ.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 13:11 от Соренда

# 1 032

Ще се възползвам, ако е свободен.

# 1 033
С плажна кърпа съм от "Хел". Simple Smile Дали са хубави?
На първото пране избеля ,но пък попиват

# 1 034
Да помоля за линк на играта на Пиринско, не го намирам, а има име като моето...Благодаря!

https://навънспиринско.bg/add

Общи условия

Активация на акаунт