Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 618
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 050
На жилет в последния ден на играта коментарите се увеличиха почти със 100, а това са една четвърт от участниците. Що за тъпотия да не се регистрира част от касовата бележка, запалих аз, толкова е измама всичко в играта.

Аз включих мъжът ми с 1 бележка. Не печели. Здраве да е. Но все пак си направих труда да прехвърля всисчки участници в word документ и с търсачка да видя на всички броя тагвания. Писах коментар. Дано наистина бъдат дискваливицирани измамниците и честни хора да спечелим.
Иначе агенцията е читава. От Лили и Swiffer спечелих Airpods.

Шапка ти свалям да знаеш. Евала. Аз не знам, как става това с търсачката предполагам от компютъра а аз съм с телефон. Но евала за труда ти дано наистина се обърне внимание. А за играта на пантен и аз им писах да проверят защото видях име с 4-5 тагвания.

# 1 051
  • Велико Търново
Като каза Стела, пуснах жалба до КЗП за куфарите, та да видим.

# 1 052
Браво!Много добре си направила!!!6 бележки,не знам от къде ще ги нарисува.Много се дразня,как хората ги мързи да четат.Виждат някъде написано Награда и веднага се записват и то не 1 път,а 1000.И после питат: Кога ще ми дойде картата за ОМВ и Лидъл?

# 1 053
На жилет в последния ден на играта коментарите се увеличиха почти със 100, а това са една четвърт от участниците. Що за тъпотия да не се регистрира част от касовата бележка, запалих аз, толкова е измама всичко в играта.

Аз включих мъжът ми с 1 бележка. Не печели. Здраве да е. Но все пак си направих труда да прехвърля всисчки участници в word документ и с търсачка да видя на всички броя тагвания. Писах коментар. Дано наистина бъдат дисквалифицирани измамниците и честни хора да спечелим.
Иначе агенцията е читава. От Лили и Swiffer спечелих Airpods.
Браво! Един измамник да дисквалифицират все е победа.
Мен повече ме притеснява, че нарочно са избрани участници, които е най-вероятно да дисквалифицират и да не раздадат награди.

# 1 054
  • Пловдив
Имам два кода Фибела - отлепих ги просто от кутиите и не съм ги и отваряла дори - нещо тази игра изобщо не ми харесва, та ги подарявам Simple Smile
подарени

Някой случайно да има код за Емаг за смартфони?

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 22:12 от sweet_maniche

# 1 055

Да има черно на бяло
Николай трябва да предостави 6 бележки.Да видим кой си спазва собствените правила
Ето и отговор,който получих от организаторите

Печелившият Николай се оказа футболист на Локомотив Пловдив .Хм

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 19:44 от avtomivka

# 1 056
[/img][/img][/img][/img][/img]
Да има черно на бяло
Оправете таговете, така нищо не се вижда, моля

# 1 057
Бях до кварталния магазин Joy
Гледам кутия на Боровец!Хайде 3 вафли взех!
Гледам рекламата на Феъри!Хайде 2 бутилки!
Гледам промоутърка на Видас!Хайде 2 бутилки за 5лв и получих още един литър безплатно!
Гледам купи кен безалкохолна каменица и получаваш още един безплатно!И тук се записах Joy (пия само безалкохолна бира)
Имаше още 4-5 игри,но си викам: - Спри се !!!!!Ти си маниячка! Joy
Да знаете в кварталните имат игра на Хед енд Шолдерс със скреч карти за хладилна чанта и кутия на  Роден край за Люлка.
Много е гадно,че нашият магазин участва във всички игри!Едвам се сдържам…….Жалко,че Хайнекен е само във Фантастико!Там щях да съм с поне 10 бележки Joy

# 1 058
  • София/Търново
Бях до кварталния магазин Joy
Гледам кутия на Боровец!Хайде 3 вафли взех!
Гледам рекламата на Феъри!Хайде 2 бутилки!
Гледам промоутърка на Видас!Хайде 2 бутилки за 5лв и получих още един литър безплатно!
Гледам купи кен безалкохолна каменица и получаваш още един безплатно!И тук се записах Joy (пия само безалкохолна бира)
Имаше още 4-5 игри,но си викам: - Спри се !!!!!Ти си маниячка! Joy
Да знаете в кварталните имат игра на Хед енд Шолдерс със скреч карти за хладилна чанта и кутия на  Роден край за Люлка.
Много е гадно,че нашият магазин участва във всички игри!Едвам се сдържам…….Жалко,че Хайнекен е само във Фантастико!Там щях да съм с поне 10 бележки Joy

Кой е магазина, ако не е тайна.

Аз съм все още без куфар :/

# 1 059
Нестле така и не публикуваха печелившите от игрите с кутии от юли месец. Само аз ли съм участвала от темата?

# 1 060
Супермаркети БББ в град Пловдив Simple Smile

# 1 061
  • София, Дружба 2
Най-накрая кърпа от Хел. И от ИГ имам награда посещение в КиндиРу и малкия ще намаже. Вече се поотпуши малко тоя късмет, че голям застой беше последно време.
Не помня дали е коментирано, но може ли да изпращат до офис на спиди/еконт или само личен адрес. Кой разнасяше хел?
Хел ги разнася спиди. Кърпата я поръчах с доставка до офис. Много са бързи и кърпата е супер. Моята не мръдна при прането и съхне много бързо. Simple Smile

# 1 062
Нестле така и не публикуваха печелившите от игрите с кутии от юли месец. Само аз ли съм участвала от темата?
Публикуваха на 16 -ти още.

# 1 063
Ако става въпрос за тази игра на 16 публикуваха печелившите https://www.nestle.bg/bg/nescafe3in1promo

# 1 064
Къде, аз отварям през телефона и графата с печеливши е празна?

https://www.nestle.bg/bg/nescafe3in1promo

Общи условия

Активация на акаунт