Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 647
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 555
  • При децата ми
Здравейте, за кърпата от Хел искат ли касовата бележка, току -що получих смс , че е във офиса , навън съм и се чудя дали да мина да я взема или трябва и бележки? Извинявам се за въпроса.

Не, не искат. Нали снимаш касовата бележка, при участие в играта.

# 556
Пристигнаха чиниите от Хайнц, добре опаковани и здрави. Имам спечелени слушалко от Хайнекен, но нямам обаждане, както и за хамака от Билла. Ако може да дадете телефон за връзка, ако е възможно да се свържа с тях. Благодаря.

# 557
А Хайнц как се свързват с печелившите? Че и аз уж чакам чинии от последното теглене

# 558
  • София, Дружба 2
Maksimix, на мен хайнекен ми звъняха за раница в събота сутрин от 024540858. А за хамак от Билла още никой не ми е звънял, а имам спомен, че някъде в правилата им четох, че до 12.08., мисля, трябва да се свържат с печелившите.

# 559
  • Б
От играта с дрехите от фейса , от Силистра днес си взех изненадата. Ето това ми се падна Пращат по една дреха

# 560
Здравейте,
знаете ли какво доставят
МЕДИЯПОСТ ХИТ МЕЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД?

# 561
# 562
  • ПЛЕВЕН
Стор. Бг няма хавлии нищо, че съм щяла да спечеля играта я имало,  но нямали наличен продукт и промоцията свършила вече докато дойде. Бля бля да знаете, че може последните поръчки да нямате хавлия. Дано имате късмет.

# 563

Ето чиниите от Хайнц от първото теглене.Днес пристигнаха.Свързват се чрез обаждане след прилично количество време (около 2седмици) Joy
Те Видас имат няколко игри 500 лв или сок за месец(18л) или екскурзия в Италия…… https://vidas.bg/promo-pravila/

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 11:41 от Alize1234

# 564
Пристигна ми куфарът от Стела. Много е малък и е различен от показания в сайта им.

Дойде и пристилката от Нестле от една игра във Фейса.

# 565

Кърпата от Hell! Заминавам на море в Петък. Точно навреме. 💙

# 566
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ех ,колко е красива темата с постове на снимки и спечелени награди!
Значи по рано е трябвало да оплюя Милката.Пусна ми така желаната бутилка!Детето поиска белвита та взех за участие и ми я дадоха 😉

# 567
Днеска май е ден за пристигане на награди.Помните ли ваучерите за ролери от Киндер?Най-накрая поръчах на дъщеря ми!!!Някак си 200 лв за един чифт ми се струва безумие.Сега са пуснали по 40 лв ролери и сме канени на 3 рожденни дни и оправих подаръците за дечицата.

# 568
  • Nesebar
Здравейте,
знаете ли какво доставят
МЕДИЯПОСТ ХИТ МЕЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД?
Мисля ,че е от Савой и аз имам съобщение ,а чакам савой и хайникен

# 569
  • Велико Търново
ole_bole, и аз очаквам куфар. Жалко, че не е като на снимката. А дали можем да си търсим правата???

Общи условия

Активация на акаунт