Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 640
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 615
Синият планер най-много ми хареса, но така и не поръчах. Не ми е нужен. Радвам се, че на вас си ви харесват. Това е най-важното!
Емека имат ли още игра в К?  Не успявам да я намеря.

Приключи играта на Емека, беше до 7 август.

# 616
Ето и моя

От Била и Ариана и аз печеля хамак, но все още никой не се е свързал с мен

# 617
🎉Ведра Фармаси става на 1 година!🥳
🎂По случай рождения ни ден сме ви подготвили страхотни 🎁подаръци🎁 само сега на VedraShop.bg!
👉С всяка покупка 🛒 на VedraShop.bg ние ви подаряваме:
🎁 удобна спортна бутилка Biolectra + надуваема възглавничка Rescue
🎁 а при поръчки над 100лв. получавате още 1 подарък - свежа плажна чанта Rescue
🥳🎉🎈Нека отпразнуваме заедно изминалата година, в която извървяхме първите си стъпки към по-добро здраве, спокоен и балансиран живот за цялото семейство👨‍👩‍👧‍👦
🧡Благодарим ви,🧡 че ни се доверихте и избрахте нашите висококачествени продукти с натурален състав и научно доказан ефект!
Очакваме ви на VedraShop.bg с най-доброто за твоето здраве!

# 618
  • Sofia
Моят планер е същият с котета хубав е, днес говорих с оператор на стор.бг, увери ме че имам хавлия и утре ще имам доставка, нищо че в сайта им с препратка към Спиди ми даваше че очакват продукти, казаха че са им налични от днес и да очаквам с хавлия утре пратка, дано е така, че подаръци и награди не съм ползвала от година😟чакам и швепс ама чакам да видим сега коктейлен как е... Пием джин имаме и повод уикенда ама знае ли човек минаха ли 30 дни🤔

# 619
  • софия
Дъщерята много хареса планера. Тя по принцип ползва. И нейният е този:
Благодаря, че споделихте за него 🏵️

# 620
Относно Ариана и Хайникен (имаше коментар по рано)  и аз нямам обаждания от 2те места...  На Ариана щр изчакам до 11.08 и ще ги потърся по тела че иначе ако не се свържат с теб и ти не им се обадиш до 12ти губиш наградата

Здравей, днес от Heineken ми звъннаха и казаха, че печеля слушалки! Но не ми казаха в какъв срок ще си полулуча наградата, а дори зададох въпрос. Но ще чакам да видим.

# 621
*И друг въпрос извън темата за планерите. Откъде мога да закупя от соковете на "VIDAS", понеже в BILLA търсих, но там няма???

@Liyana9 от началната страница на сайта https://vidas.bg/ кликнете на ЛОКАЦИИ и след това въведете името на населеното Ви място (град или село) и ще излезе списък с търговските обекти където се предлага.
Също така на страницата за регистрация в играта https://vidas.bg/promo/ кликнете най-отдоло на ОФЛАЙН МАГАЗИН и директно ще Ви прехвърли на страницата с локациите. https://vidas.bg/lokacii/

Благодаря, извинявам се че прибързано зададох този въпрос, при положение че го направих това с локациите. Оказа се,че ги предлагат в един единствен магазин в моя град.

# 622
# 623
Уф, тези на Макдоналдс ме ядосаха. Пратих ММ на прибиране да купи детско меню и таратанци скреч карти. Влизам да търся правила и не намирам, е писах им. Много щяха да се изкефят на кърпата, но ще опитам пак в края на месеца, когато ще са свършили 😂😂
Ако някой намери правила ще помоля да сподели 💐

# 624
  • Там...
https://mcdonalds.bg/bg/новини/плажни-кърпи-с-миньони/

Според написаното, скреч карта се получава при покупка на Хепи Мийл в комбинация с Мак меню или Голямо меню.

# 625
Имам награда ваучер за 20лв. от Рефан, кажете някой сполучлив аромат/парфюм, нещо да мирише на  черешки или море, флорално-плодов, акватичен аромат или просто някой траен.
Моят планер е с котенца на бял фон и сме направо очаровани.

# 626
Съмърсби в Кауфланд.

# 627
Днес на обяд получих смс за ретро фланелка на Ливърпул от Карлсберг

Интересно, виждам телефонния си номер сред печелившите, а нямам СМС. Нямам идея как да се свържа с организаторите. Ако пропусна срока, ще изгубя наградата и футболният запалянко вкъщи ще се прости с фланелката. Моля, помагайте, ако знаете как.

# 628
Май само аз не съм си показала пленера, а гледам, че няма като моя досега. От миналата седмица го ползвам и му се радвам.

# 629
Май само аз не съм си показала пленера, а гледам, че няма като моя досега. От миналата седмица го ползвам и му се радвам.

Моят е същия

Общи условия

Активация на акаунт