Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 643
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 570
Когато поръчахте планер, получихте ли имейл? Аз още го чакам. ;д

Аз получих имейл за поръчката и след това от "speedy" , че е пристигнал. Днес ще ходя да видя какво ми се е паднало, писах в "Бележка" - благодарност за жеста им, но и споменах, че планерите им са много красиви.  Smiling Imp Smile А да видим какво ще ми се е паднало!?  После ще споделя.

# 571
ole_bole, и аз очаквам куфар. Жалко, че не е като на снимката. А дали можем да си търсим правата???
Едва ли, обикновено пишат, че показаните награди са илюстративни и може да се различават от това, което ти изпратят. А в Стела не е пишело марка или размери на куфара. Единствено на слушалките и таблета бяха дадени моделите.

# 572
С какви размери е куфарчето на Стела?

# 573
  • София
от последното теглене с куриери "Ин тайм" разнасят кърпите ФА
Скрит текст:

# 574
Здравейте,
знаете ли какво доставят
МЕДИЯПОСТ ХИТ МЕЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД?
Мисля ,че е от Савой и аз имам съобщение ,а чакам савой и хайникен
Благодаря

# 575
Без да съм го мерила с точност, но е някъде около 40/30/20.

# 576
Звънят от Т маркрт, сестра ми печели.

# 577
Не мисля, че е споменавано досега, но Макдоналдс имат игра в момента - случайно видях вчера. При закупуване на детско меню, дават скреч карта и се печели плажна кърпа. Аз видях наградите изложени и ги попитах какво е това, та тогава се сетиха да ми дадат карта  и спечелих , много е хубава кърпата.

Може ли реална снимка на кърпата?

# 578
Ехаа, най-после и аз с кърпа. Благодаря на store.bg за подаръка 💐🌈☀️

# 579
От преди 30мин. Много се радвам, щото от никъде нищо не съм печелила 2 месеца. Успех с наградите този месец

# 580
Без да съм го мерила с точност, но е някъде около 40/30/20.

Благодаря! Много миниатюрно, мислех да го търся за размяна, но за нищо не става😯

# 581
  • Плевен
Споделям една игра на радио THE VOICE:

Цитат
THE VOICE of SUMMER DESTINATION
Условието на играта е много лесно и просто - не спирай да слушаш любимото си радио - The Voice и следи внимателно за летния ни сигнал "SUMMER HIT", след който ще чуеш и откъс от любим хит. Ако го познаеш - регистрирай се във формата по-долу и стискай палци на 22 август Мари-Никол в Morning Voice да изтегли точно твоето име, за се насладиш на музикално лято с любимата музика.

Период на играта: 08.08.2022 г. - 21.08.2022 г. до 23:59 (включително)

Наградите: 3 бр. безжична bluetooth колонка SONY SRS-XB13B

Механизъм: Всеки ден в ефира на радио The Voice ще излъчваме летен сигнал "SUMMER HIT", след който ще пуснем откъс от актуален хит в момента. Ако познаеш кой е той, влез в сайта ни www.thevoice.bg , попълни формата за участие по-долу и се регистрирай.

Теглене: На 22 август, след 10 часа, в предаването Morning Voice с Мари-Никол по радио The Voice, на случаен принцип, ще изтеглим трима от всички участвали, които ще си спечелят готина безжична колонка.

https://thevoice.bg/games/152/the-voice-of-summer-destination/

# 582
Племенницата ми си направила поръчка на продукти fa в store.bg на 04 08. Поръчката завършвала на нечетно число, а няма кърпа в пратката. Днес я получила.

# 583
Да се похваляи аз с моя куфар доставен преди малко.

# 584
Когато поръчахте планер, получихте ли имейл? Аз още го чакам. ;д

Аз получих имейл за поръчката и след това от "speedy" , че е пристигнал. Днес ще ходя да видя какво ми се е паднало, писах в "Бележка" - благодарност за жеста им, но и споменах, че планерите им са много красиви.  Smiling Imp Smile А да видим какво ще ми се е паднало!?  После ще споделя.

Момичетааа планер е, много съм щастлива, от доста време искам такъв и доставката от 5лв. не е никакъв проблем. Има ли някоя от вас с друга картинка, освен този и с котките?

*И друг въпрос извън темата за планерите. Откъде мога да закупя от соковете на "VIDAS", понеже в BILLA търсих, но там няма???

Общи условия

Активация на акаунт