Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 643
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Скрит текст:
Когато поръчахте планер, получихте ли имейл? Аз още го чакам. ;д
Аз получих имейл за поръчката и след това от "speedy" , че е пристигнал. Днес ще ходя да видя какво ми се е паднало, писах в "Бележка" - благодарност за жеста им, но и споменах, че планерите им са много красиви.  Smiling Imp Smile А да видим какво ще ми се е паднало!?  После ще споделя.
[/quote]

Момичетааа планер е, много съм щастлива, от доста време искам такъв и доставката от 5лв. не е никакъв проблем. Има ли някоя от вас с друга картинка, освен този и с котките?

*И друг въпрос извън темата за планерите. Откъде мога да закупя от соковете на "VIDAS", понеже в BILLA търсих, но там няма???

[/quote]
И на мен пратиха планер- с котенца .Видас има във Фантастико.

# 586
Това не е ли тетрадка?Може ли снимки вътре

# 587
В Била има Видас. Седят до колата и фантата в хладилните витрини.

# 588
Това не е ли тетрадка?Може ли снимки вътре

Не е тетрадка, проверих. Понеже има отделения и секции, докато в тетрадката видях на снимките, че няма нищо само листове.

marinadp: Странно, никъде не видях, а доста гледах. В нашата била няма коли и фанти в хладилниците. Ще проверя пак след няколко дни, благодаря! Grinning Накрая ще си поръчам онлайн да ги опитам.

# 589
Предполагам може да има разлики по филиалите. Нашата е в мол, знам ли.
Иначе са доста скъпи и имам наблюдения, че никой не ги купува. Все по един и същ начин ги заварвам подредени. Докато колите и фантите си личи, че е купувано - разместени са, липсват бутилки в наредените редички.

# 590
  • Пловдив
Май аз вече питах, ама защото така и не разбрах каква е тая разлика си задавам въпроса и то не на място пак. Какво толкова се различава пфанера от тетрадка или тефтерче, че толкова се търсят да бъдат печелени

# 591
Относно Ариана и Хайникен (имаше коментар по рано)  и аз нямам обаждания от 2те места...  На Ариана щр изчакам до 11.08 и ще ги потърся по тела че иначе ако не се свържат с теб и ти не им се обадиш до 12ти губиш наградата

# 592
Май аз вече питах, ама защото така и не разбрах каква е тая разлика си задавам въпроса и то не на място пак. Какво толкова се различава пфанера от тетрадка или тефтерче, че толкова се търсят да бъдат печелени
Планерът изглежда по-луксозен, но път с телчетата лесно можеш да откъснеш лист. Въпрос на предпочитание.
Играх в играта на Карлсберг за ретро фланелките, трябваше да има теглене вчера и уведомяване с СМС. Явно не печеля, дали някой има съобщение или повече информация?

# 593
Аз като гледам, май на всички пращат планери, просто на едните телчетата са отвън и кориците са закрепени към листовете с тях, а на другите са скрити под кориците. Та все са си с телчета, само дето на едните не се виждат.

# 594
  • Плевен
*И друг въпрос извън темата за планерите. Откъде мога да закупя от соковете на "VIDAS", понеже в BILLA търсих, но там няма???

@Liyana9 от началната страница на сайта https://vidas.bg/ кликнете на ЛОКАЦИИ и след това въведете името на населеното Ви място (град или село) и ще излезе списък с търговските обекти където се предлага.
Също така на страницата за регистрация в играта https://vidas.bg/promo/ кликнете най-отдоло на ОФЛАЙН МАГАЗИН и директно ще Ви прехвърли на страницата с локациите. https://vidas.bg/lokacii/

# 595
Печелившите на Т-маркет..само дето влачих торбите от супер далечния ми магазин се ядосвах с неразбрания им персонал дето три дена след началото на играта и огромни реклами в магазина нямаше понятие за какво става въпрос.
Печеливши участници:

1 ваучер на стойност 500 лева
Печеливш участник: 2/916 BN011022
3 ваучера всеки на стойност 300 лева:
Печеливши участници: 169/924 BN011376; 24/750 BN011025; 42/1040 / BN010190
13 броя ваучера всеки от тях на стойност 100 лева:
Печеливши участници: 1/212/ BN013343; 86/283 BN012990; 56/823 BN010748; 159/833/BN009867; 276/831 BN009867; 241/835 BN011310; 39/772 BN011025; 44/467 BN013149; 256/810 BNO11046; 28/783 BN011025; 447/947/BN011320; 25/788 BNO12022; 496/26 BN015341
Куфарчето на стела вярно е много малко не знам за какво може да става ,красиво е но леко безсмислено.

# 596
Планерът изглежда по-луксозен, но път с телчетата лесно можеш да откъснеш лист. Въпрос на предпочитание.
Играх в играта на Карлсберг за ретро фланелките, трябваше да има теглене вчера и уведомяване с СМС. Явно не печеля, дали някой има съобщение или повече информация?
Планерът също е със спирала, просто е "облечен" в подвързията.
ПП Бързам и не скрих чаршафа, за което се извинявам.

# 597
Моята поръчка с продукти Фа от Сторе.бг е от 06.08. и завършва на 5. Утре трябва да пристигне, но като ви чета май няма да има подарък- плажна кърпа. Голямо разочарование. И аз да си покажа планера, с котараци.

# 598
  • София
Моята поръчка с продукти Фа от Сторе.бг е от 06.08. и завършва на 5. Утре трябва да пристигне, но като ви чета май няма да има подарък- плажна кърпа. Голямо разочарование. И аз да си покажа планера, с котараци.
Наистина много си приличат планерите и тетрадките. Това е тетрадката, на мен ми изпратиха със съшите котенца, но планер- спиралата е отвътре.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 17:10 от Miss_charm

# 599
  • Плевен
Те Видас имат няколко игри 500 лв или сок за месец(18л) или екскурзия в Италия…… https://vidas.bg/promo-pravila/
Странно! Thinking
На страницата с правилата на играта https://vidas.bg/promo-pravila/ не фигурират наградите сок за месец (18л) или екскурзия в Италия, а в секцията ПЕЧЕЛИВШИ https://vidas.bg/promo-winners/ са дадени като потенциални награди Thinking
Нещо не схващам това разминаване...... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт