Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 601
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 645
Бирена игра в Кауфланд:
https://kamenitza.bg/barbecue-rules

# 646
  • София
Надявах се на Сомат (въпреки че бях с 1 бележка), но ме няма.
...
Теб те няма, но важното, е че редовните печеливши са там
Д. Славова - XXXXXXX223

# 647
Фабрикува здраво бележки...

# 648
В Сомат искаха покупката да е от Кауфланд, интересно как ще изфабрикува техните сини бележки, особено, ако после искат да я представи на куриер. Няма да е толкова лесно като с онази, която видяхме.

# 649
  • София
Ако пазаруваш на касите на самообслужване са бели, поне в София от тези каси си ги изкарва белите бележки като едно време.

# 650
Заинтересованите да пуснат сигнал до организатора за проверка на бележките - видя се, че не е трудно...

# 651
  • софия
Не печеля от Милка, но ще продължа да играя.

# 652
Аз печеля от Сомат, изрично питах - няма да искат касова бележка, така че ......

# 653
  • София
Заинтересованите да пуснат сигнал до организатора за проверка на бележките - видя се, че не е трудно...
Споделям мнението.
В тази игра не съм участвала, но в бъдеще като я видя като печеливш и ако съм взела участие в играта ще пускам сигнали.

# 654

Туборг явно са изтеглили Simple Smile
https://tuborgpromo.bg/

# 655
  • Пловдив
За Сомат и аз изрично попитах за бележката, защото участвам с доста - нямало да ги искат Rolling Eyes
Другата седмица ще пращат - аз я заявих до офис на Спиди, че с куриера, който е за нашия район не се разбираме много Joy

# 656
Някой иска ли мегабайти от А1?

# 657
И аз съм с хладилна чанта от Туборг.
А бележката, с която участвах попадна у мен съвсем случайно. Пазарувах в Кауфланд, винаги имам навика да си прибирам бележката в чантата веднага след касата. Обаче след като си натоварих продуктите в багажника и тръгнах да оставям количката видях, че съм я оставила там. Прибирам си я в чантата и после вкъщи вадя, за да регистрирам май морени беше, ако не се лъжа. Гледам две бележки в чантата. Едната моята си, а другата с Туборг за 16лв. Та явно бях прибрала нечия зарязана в количката бележка. Ще пия един Туборг за негово здраве!

Пристигна барман сета на мъжо.

Потвърдителният му имейл е от 01.08, носат Ин тайм.

# 658
# 659
  • При децата ми
Някой иска ли мегабайти от А1?

Аз бих се възползвала за голямото дете.

Общи условия

Активация на акаунт