Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 539
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 720
Моля ви да ми обясните как се получават 2000 МВ от Виваком при плащане с карта в приложението. Платих си сметката, но не виждам къде са тези МВ.

# 721
Моля ви да ми обясните как се получават 2000 МВ от Виваком при плащане с карта в приложението. Платих си сметката, но не виждам къде са тези МВ.
При мен е така при плащане:
В приложението - 1 лв от следващата такса
През браузър - 1 лв и 2000 мв
Пробвай да платиш през браузър и ще видиш дали и при теб е така.
Дописвам: изпрати ми ЛС с телефонен номер - ще ти подаря моите Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 14:01 от beki8

# 722
При мен е така при плащане:
В приложението - 1 лв от следващата такса
През браузър - 1 лв и 2000 мв
Пробвай да платиш през браузър и ще видиш дали и при теб е така.
Дописвам: изпрати ми ЛС с телефонен номер - ще ти подаря моите Simple Smile
Много благодаря! Платих през приложението и да, предлагат ми 1 лв., а аз исках МВ. За следващият път ще знам.
Благодаря ти за предложените МВ, ще ти пратя номера си. Благодаря!

# 723
Покупка на детско меню + голямо меню.

Има ли я още играта със скреч карти на МакДоналдс за хавлия с Миньоните? Какви бяха условията?

# 724
  • При децата ми
Звъннах на АРИАНА... След разговор с една приятна женичка обясни,  че имали опълномощено лице,  което трябва да се свърже с печелившите, но предвид многото им активни промоции имали забавяния... Едва ли щели да спазят срока до 12ти да звъннат... Обясних какво пише в правилата... Та ми записа данните (име и град) за да има доказателство,  че съм била спазила срока за позвъняване... Та ако искате звънете,  ако искате изчакайте опълномощеното лице... Аз си вързах гащите да си ми е сигурно че съм спазила срока 😁. Хамак Хамак кой ти го дава! 😁

Дълъг пост ама за Хайникен уж се бяха активизирали да звънят стана 2_3 дни никой в групата не пише че звънят... Вярно че съм почти в края на списака със слушалки ама...

Аз не съм в края на списъка, но обаждане няма. За телефоните от А1 и аз се чудя как няма някой похвалил се в темата.

# 725
  • София
получих си двете пратки от Стор.бг
поръчани  на 05 август
с техен куриер
едната пратка завършва на 4 -не печели хавлия
другата пратка завършва на 5-има хавлия
Скрит текст:

# 726
И Мейкъп бг имат промоция с хавлия (май не е плажна): https://makeup.bg/news/2901/
За всички, до изчерпване на количествата. Но според мен, не си струва, като се прибави цената на доставката. Освен ако поръчате над 40 лв, за безплатна доставка.

# 727
Току що ми звъннаха за Хайнекен за слушалките (бях в последните страници).
Чакам да се свържат с мен от Ариана, Henz и от Миринда (през инстаграм).

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 16:00 от Carina_007

# 728
Здравейте! Може би е коментирано - какво се случва с играта на София Мел? От май месец няма нищо Thinking

# 729
# 730
В мейкъп хавлията е малка. Не става за лежане на нея.

# 731
Мейкъп бг имат безплатна доставка с техен куриер за няколко по големи града. Аз я поръчах на името на майка ми Simple Smile да видим какво ще дойде.
Швепс- имам спечелени и от двете награди. Майка ми вчера е получила вместо мен Барманския сет. А за наградата на мъжа ми не получих потвърждение, че кода е валиден и не знам дали е изпратена, отчетена и т.н… Ще им пиша днес
Хайнц- още не са се свързали с мен, изтеглена съм на втората теглене. Има ли и други?

# 732

Дойде кутията. Спечелих я в Събота...
Доволни бързи са! 💙

# 733
Цитат на: BonniBonn link=topic=1469811.msg45158816#msg45158816 date=16602
[quote author=BonniBonn link=topic=1469811.msg45158816#msg45158816 date=1660220198
В мейкъп хавлията е малка. Не става за лежане на нея.

Поне кърпа за лице ли е?

# 734
Май ми звъннаха от Хайнекен, ама без да искам затворих. Връщам обаждане, но някаква песен само се върти и никой не вдига. И сега се чудя дали ще звъннат пак.

Общи условия

Активация на акаунт