Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 640
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 005
Получих си ваучера за Емаг за две години попълване на анкети в Маркет линкс. 🙄 Нищо не пише, само цифри някакви. В Емаг пише, че ваучерите важат само за стоки, предлагани от тях? Така ли е наистина? Две неща ни трябват, а тях не ги предлагат от Емаг. Голяма тъпотия.

Да, всички ваучери, независимо от кого са получени, важат само за стоки предлагани и с доставка от Емаг.

# 1 006
И при мен се активизираха Хайнекен.След едно телефонно обаждане и един имейл,днес ми върнаха имейл.Била съм резерва за концерта …… и нямало как хем на концерт да ида,хем награда да получа.За компенсация ми пращат слушалки.Отговора им беше адекватен и приемлив за мен!Доста съм впечатлена …….след всички тъпни,които направиха.

# 1 007
  • София
Получих си ваучера за Емаг за две години попълване на анкети в Маркет линкс. 🙄 Нищо не пише, само цифри някакви. В Емаг пише, че ваучерите важат само за стоки, предлагани от тях? Така ли е наистина? Две неща ни трябват, а тях не ги предлагат от Емаг. Голяма тъпотия.

Да, всички ваучери, независимо от кого са получени, важат само за стоки предлагани и с доставка от Емаг.
Взех, че пробвах да приложа кода за желаните неща... Стана, намали с 50 лв. поръчката, въпреки че стоките са от външни фирма. 😃

# 1 008
Аз преди няколко дни си получих паричките от томболата на daedalus (сайт с анкети).По принцип на техния сайт има само стари такива игри (последно май от миналата година) и даже се чудех дали  е истина или пак някой измамник отнякъде Grinning Но бяха много мили,опитваха се да ми пишат на български и дори като не стана първия IBAN  ми писаха да го сменя и пробваха отново.Това ми е най-голямата наградка досега Grinning За съжаление не пращат много анкети и съм забила на 5 евро,а трябват 10 за теглене,но то така е с всички сайтове за анкети ,че и по-зле Grinning
Скрит текст:

# 1 009
  • София
Вчера пак писах на Хайникен, на имейла, който спадели Little rain, като прикачих снимка на КБ на ММ, след няма 30 минути ми отговориха, че софтуера погрешно е отчел участието като некоректно и ще му изпратят комплимент слушалки, за мен това не е комплимент а чиста печалба, какво сме виновни, че софтуера им не е в ред.

# 1 010
Подарявам купони Лидл

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 10:17 от marinadp

# 1 011
  • София
Печелившите от Хел за последната седмица
https://hell.hellenergypromo.bg/winners

# 1 012
  • При децата ми
С плажна кърпа съм от "Хел". Simple Smile Дали са хубави?

# 1 013
  • Пловдив
Жилет от кауфланд във фб си изтеглили.Отново старата песен-тагнат и тагващ печелят...Остава горчив вкус, не вярвам да проверяват бележки,жалки са!

# 1 014
Излезли са печелившите от Пиринско: Етап 1
Даниела М
Галина Т
Пламен К
Хюсеин А
Радина
Елена П
Катрина
Елена П
Георги К
Галин Б

Етап 2
Слава Н
Ана М
Лиляна П
Елена Г
Веселина Г
Стоян
Филип Я
Ралица Е
Ваня С
Мария С

Етап 3
Здравко Б
Петър
Димитър М
Веселин
Христо П
Стилиан
Мариана К
Соня К
Валя Г
Илиана М

# 1 015
  • Сливен
Няма да споменавам играта, само едно ще кажа - В Инстаграм се провежда. Очаквайте коментар от някой потребител, който си е "загубил"  или  "е с  избледняла"  бележката, и "ще помоли"
за такава.  😁

# 1 016
Не с лошото Joy  Може този път да са си купили  Joy
Няма да споменавам играта, само едно ще кажа - В Инстаграм се провежда. Очаквайте коментар от някой потребител, който си е "загубил"  или  "е с  избледняла"  бележката, и "ще помоли"
за такава.  😁

# 1 017
Тези от P&G (визирам играта на Gillette, Head&shoulders...) ми се виждат читави, изискват касовите бележки, ако си изтеглен, зная го от опит с предишна игра. Единственото, което се чудя е дали наистина изискват броя бележки според броя участия, защото го въведоха като правило. Ако го правят, значи всичко би трябвало да е наред. Лошото е, че няма как да сме сигурни, освен ако някой спечелил тук с повече бележки не каже дали са му искали всичките или някой не вземе да ги пита.

Морени тая седмица така и не публикуваха новите 5 спечелили ваучера.

Имам известие от Лео експрес, нещо чакам днес, но не зная какво. Не е лошо да си оптимизират системата и да можеш да разбереш кой е подателя на пратката, та да имаш готовност, ако са нужни касови бележки.

# 1 018
Е сигурно е на Пантен-явно са изтеглили печеливши и пак само на лични пишат много тъпо така.
Имам си бележките но пък не са ме изтеглили за разкош Rolling Eyes

# 1 019
Е сигурно е на Пантен-явно са изтеглили печеливши и пак само на лични пишат много тъпо така.
Имам си бележките но пък не са ме изтеглили за разкош Rolling Eyes
Този път ги качват и на Пантен, и на Х&Ш ги има като коментар под поста.

Общи условия

Активация на акаунт