Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 626
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 065
И аз си получих днес черпака от Верея.

# 1 066
# 1 067
Да, видях ги, благодаря. Не знам защо от телефона ми не излиза нищо.

# 1 068
  • Sofia
За Fairy стана ли ясно кои обекти участват?

# 1 069
  • София
Да се разпиша с една награда от ИГ.
Скрит текст:

# 1 070
Извинявайте, ако е коментирано, но коя фирма доставят наградите от Швепс? Спечелих на 19.07 изпратих данни за доставка на имейл, който ми изпратиха и след това на 26.07 получих от Швепс имейл да очаквам наградата до 30 работни дни след получаване на този мейл. Виждам, че други хора бързо са си получили наградата, а моята се бави...

# 1 071
Живи и здрави в понеделник съм на линия и ще се включа в играта на Била ( за китчън ер) Морени и Феъри Simple Smile Има игра и на Оуейс - пак ли е с Инстаграм, не участвам във социалните мрежи Simple Smile ?
Голямата ми дъщеря яде Белвита- регистрирах няколко белешки от разстояние и съм с шише от Брита. Тях кой ги доставя?

Извинявайте, ако е коментирано, но коя фирма доставят наградите от Швепс? Спечелих на 19.07 изпратих данни за доставка на имейл, който ми изпратиха и след това на 26.07 получих от Швепс имейл да очаквам наградата до 30 работни дни след получаване на този мейл. Виждам, че други хора бързо са си получили наградата, а моята се бави...
intime

# 1 072
И на мен черпака пристигна по росата, много ми харесва. Куриера ме пита коя е играта, защото само аз имам награда за сега в Лео 🤭
Феари си взех от Кауфланд, като не пише кой са обектите, значи съм видяла реклама там 🙊 Плюс това зарибих още 5-6 колежки и всички сме от там 😉

# 1 073
  • София, Дружба 2
Интайм ги доставя. И аз спечелих на 15.07., имам потвърждение от 20.07. и все още не съм получила наградата. Тук доста хора писаха за получени награди много бързо и вече взех да се притеснявам дали някой куриер не си е присвоил моята, но пък има още няколко дни до изтичане на срока.

# 1 074
Аз съм пратила данни на Швепс на 16.07 и получих наградата на 15.08.

# 1 075
Да, и аз се притесних, но ще чакаме.
Видях, че са започнали продажбите на спечелени сетове, много тъп начин за изкарване на пари. Замислих се тези профили в сайтовете за продажби, които продават спечелени награди, с какво се занимават, защото предлагат награди, които не само с касови бележки, но и с кодове или капачки се печелят...

# 1 076
Нестле така и не публикуваха печелившите от игрите с кутии от юли месец. Само аз ли съм участвала от темата?
Какви бяха наградите

# 1 077
  • Б
Здравейте, многократно проверих за локации от играта на VIDAS и там е посочен БИЛА Меден рудник, в който такава марка няма и не е имало нивга. Как следва да се постъпи с тази заблуждаваща информация ?
Не съм виждала тази марка и по другите Били магазини. Въобще в Била има ли ги?
Дали има други магазини от които със сигурност да се вземат?

# 1 078
Лили къде обявяват печеливши? Никога не ги намирам. Участвам в техни игри постоянно.

# 1 079
  • Велико Търново
Лили къде обявяват печеливши? Никога не ги намирам. Участвам в техни игри постоянно.
На страницата си във Фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт