Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 556
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 110
Влизаме в друга епоха с фалшивите бележки, та даже са отпечатали и оразмерили листа на бележката...
На Руми Белева и Виктор Стратиев QR кода отваря уикипедия.орг, а в НАП излиза грешка - т.е. бележката не е издадена от фискално устройство. Ще пиша на организаторите.

На Руми бележката е правена на Word според мен, защото има граматични и пунктуационни грешки. “5 артикул”. На Виктор бележката горе на оператор е същата, само са разменени местата на текста. Има и милка бискивити на Руми на бележката, та нищо чудно да се регват до безкрай тия бележки...

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 08:37 от marinadp

# 1 111
Coca-Cola App - Играта продължава 42 дни , предстои да пуснат и моментни награди - 20бр. Футболни топки и 18бр. Раници , за 42 дни това значи че на всеки 2 дена някъде 1 топка и 1 раница  🤦

Преди раздаваха топки и шапки под капачките , сега над 1 месец ще се борим за 20 топки 😒

# 1 112
Сега случайно видях, че Нестле имат игра на някои кутии зърнени закуски. Пулих се на един Чокапик за кода, наградата е готина. Дано имам късмет, че от 3 кутии съм нацелила само една промоционална. nestle-cereals.com/color

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 09:30 от Малечка90

# 1 113
Жалко че и в играта на Жилет вероятно част от печелившите са с фалшиви бележки...
Както и в куп други игри разбира се.

# 1 114
Влизаме в друга епоха с фалшивите бележки, та даже са отпечатали и оразмерили листа на бележката...
На Руми Белева и Виктор Стратиев QR кода отваря уикипедия.орг, а в НАП излиза грешка - т.е. бележката не е издадена от фискално устройство. Ще пиша на организаторите.

На Руми бележката е правена на Word според мен, защото има граматични и пунктуационни грешки. “5 артикул”. На Виктор бележката горе на оператор е същата, само са разменени местата на текста. Има и милка бискивити на Руми на бележката, та нищо чудно да се регват до безкрай тия бележки...

На организаторите явно не им пука щом раздадоха награди и на хора без бележки (и дори без коментар Grinning ).Но успех Grinning

# 1 115
Ужас, много хора без работа явно има, за да правят такива завършени простотии. Аз толкова се зарадвах, като пуснаха игрите с качване на снимка, защото елиминират тези с проба-награда, а то и тук му хванаха цаката. Българите сме изобретателни Wink

# 1 116
Сега случайно видях, че Нестле имат игра на някои кутии зърнени закуски. Пулих се на един Чокапик за кода, наградата е готина. Дано имам късмет, че от 3 кутии съм нацелила само една промоционална.

Какви са правилата, има ли сайт играта?

За касовите бележки - възможно ли е приложението на НАП да не работи правилно? Не съм го пробвала, но имам опит с други приложения, които не са много изпипани. Гледам си една касова бележка от CBA с доста размазан QR код и си мисля, че ако не го разчете, ще го признае за невалиден и върви доказвай после, че е реална.

# 1 117
Игра на Лукойл

Цитат
Изпробвай късмета си за кафемашина Nescafe Dolce Gusto Krups или стилна термочаша! За да участваш за термочаша за кафе Nescafe Dolce Gusto, купи минимум 2 кафе напитки в рамките на един срок за участие* с карта ЛУКОЙЛ клуб, а за кафемашина се наслади на поне 5 кафе напитки в рамките на един срок за участие* с карта ЛУКОЙЛ клуб.

https://club.lukoil.bg/promo/243?fbclid=IwAR29CjLLWz5KM_DG9Ms_fU … fnOhLw1WTmSjyBJSo

# 1 118
# 1 119
Днес спечелих коктейлната кутия на швепс, след доста регистрирани кодове.
[/quote]
В колко часа?
Моят успешен опит беше в 17.47 в неделя ако има значение.

# 1 120
Сега случайно видях, че Нестле имат игра на някои кутии зърнени закуски. Пулих се на един Чокапик за кода, наградата е готина. Дано имам късмет, че от 3 кутии съм нацелила само една промоционална.

Какви са правилата, има ли сайт играта?

За касовите бележки - възможно ли е приложението на НАП да не работи правилно? Не съм го пробвала, но имам опит с други приложения, които не са много изпипани. Гледам си една касова бележка от CBA с доста размазан QR код и си мисля, че ако не го разчете, ще го признае за невалиден и върви доказвай после, че е реална.
Nestle-cereals.com/color

# 1 121
Тъкмо ми излезе спомен, че по това време, някоя предна година, съм снимала обувки от Sport Depot, купени с ваучер на Кока Кола. Сега се опитват да пробутат глупави награди, но дори и за тях се намират желаещи.

# 1 122

Coca-Cola App  - 20бр. Футболни топки и 18бр. Раници

# 1 123
# 1 124
  • Nesebar
Юхууу печеля гифт карта от милка

Общи условия

Активация на акаунт