Лидл 166 - августовска жежка

• 77 326
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 930
  • Sofia
Е, то за много неща се отнася... бешамелът е още по-елементарен, ама... както скоро пак писах... "времето" е най-честата причина/оправдание.    На един като му е важно и мерак, и време има, не значи, че за всички е така.
Та толкова за всички подобни въпроси.

# 931
За раздаване купони
Скрит текст:

# 932
хайде да не започваме пак, нека всеки да си гледа неговата паничка. въобще не знам защо се повдигат подобни въпроси през определени периоди? и моля без оценки кой се оправдава и на кого какви са му приоритетите.
някой ползвал ли е пликовете за сандвичи, много ли са големи? че не си представям този литър и нещо колко е? само в напитки си го представям Joy крайно време е да пуснат и хартиени пликове, но едва ли.

# 933
Кои пликове за сандвичи? Ако са тези на ролка-мога да измеря след малко и ще ти кажа размерите.

# 934
  • Бургас
Някой провери ли от какъв регион е  филето скумрия, в консервите от купона?
27

# 935
някой ползвал ли е пликовете за сандвичи, много ли са големи? че не си представям този литър и нещо колко е? само в напитки си го представям Joy крайно време е да пуснат и хартиени пликове, но едва ли.
Тези на руло ли? Много са мънички даже. Точно за 2 филийки са да пъхнеш и да ги прегънеш веднъж.

# 936
  • Варна
Този дезодорант бива ли го? В сравнение с Рексона как е?

# 937
  • Sofia

Ако искаш аромат, не става,  супер краткотраен е за съжаление.

# 938
Моля, дайте рецепта за елементарна (аз съм много зле с готвенето) горчица Simple Smile
100 гр синап на зърна (аз слагам по 50 бял и черен), оцет (по-добре ябълков), олио/зехтин и сол на вкус. Блендер (аз ползвам високооборотен).
Синапът в купата на блендер, залива с е оцет, около половин  пръст над синапа (той набъбва). Така едно денонощие, като ако трябва се добавя още оцет.
Пуска се блендер да смели зърната. Ако е много гъсто, се добавя още малко оцет или бяло вино. На края и мазнината и сол на вкус.
След това в буркан и в хладилника. След няколко дни ще се сгъсти още.
Може и веднага да се яде, но е много люта.
Времето, което трябва да отделите, е по-малко от това, което ще загубите докато отидете до магазина.
Но синапът трябва да е пресен, ако е стар не набъбва.

# 939
  • София
Някой провери ли от какъв регион е  филето скумрия, в консервите от купона?
27
Благодаря! Значи е добра:
по-чисти зони в сравнение с останалия свят са зоните ФАО 27 и 37, а
най-замърсени райони са зоните ФАО 61 и 71. Тези две последни области плащат цената на ядрената катастрофа, случила се през Фукушима, Япония през 2011 г.

# 940
  • Варна

Не търся аромат (все пак не е парфюм), а да си върши работата като дезодорант))

# 941
  • Пловдив
Скрит текст:

Не търся аромат (все пак не е парфюм), а да си върши работата като дезодорант))
супер е, особено това че е без алуминий и е под 3лв. Аз издирвам синия, щото аромата ми е като на Дав Simple Smile с тях карам сигурно от 2г и няма проблем като този, когато ползвам део с алуминий от масовите.

# 942
Тези на руло ли? Много са мънички даже. Точно за 2 филийки са да пъхнеш и да ги прегънеш веднъж.

да, тези, мерси. за зор заман да имам някакви.

# 943
Е точно синия Сиен и аз харесвам, но не видях нито него, нито розовия, нито никакъв Сиен. Може и аз да съм пропуснала, ако са сменили местата им по рафта.
Взех горчица с червената капчка, преди имах една Каниа, която беше от шфертноте (с някаква добавка беше), но я свърших и затова затърсих друга. Горчица рядко ползвам, тази домашната ме заинтересува все пак, но поради тази причина имам питане- колко време може да се съхранява без да се развали?
Zenata, 27x17 см са пликовете, имах под ръка и измерих.

# 944
Сега пак няма в Лидл растенията, които са от книжката от днес. Голямо разочарование, пускат неща, които реално изобщо не снабдяват в провинцията.

Общи условия

Активация на акаунт