Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 847
  • 325
  •   1
Отговори
# 255
Абе за съня - то си е както ги свикнеш, но просто не трябва да се променя. Иво го приспивахме лятото в десет, а след като се смени времето - в девет, за да не местим нищо. И той си знае. Масаж, къпане, мазане, обличане, кърмене - и по време на кърменето заспива. Ако не заспи - биберон и гуш, докато заспи (само гуш, без говорене, пеене, носене и люлеене). Вечер преди лягане избягваме по-бурни игри и среще с непознато хора, за да не се разстройва съня.

Ние днес бяхме на дълга разходка с дървенишките мами  ( Hug на 6u6i за хубавото посрещане)  и сега Иво се е отдал на кротки правостоящи занимания в любимата си кошара. Сам в стаята. Вече 15 минути. Дано я намеря цяла и неразглобена / неизядена.

# 256
Nqmam kredor, ta samo nabyrzo da chestitq na mesechkovcite ot dnes i poslednite nqkolko dni!
Syshto chestiti zybcheta na novoozybilite se  Mr. Green .
Furor, i na Mimkata i izlqzoha 2 ednovremenno. Mislq, che i na Anjela na Mimka pak 2 izlqzoha navednuj.
 Hug na bebocite!
Mimata zaspiva lesno vecher, da chukam na dyrvo. Budi se samo za voda 2-3 pyti.
Dovechera shte hodq da i kupuvam igrachka za Koleda.
Do skoro pisane ot men.

# 257
Ама в последно време доста пусто тук вечер newsm78 предколедно ли , що ли  Laughing
Хайде и вечерна почерпка от мен - скромно, но от сърце

Благодарско на всички за поздравленията  bouquet

Честити зъбки на Ради Flutter
Относно тая кризичка....не знам, но адски много пищи като ми види гърба или ак оне го взема, а само се доближа до него ако е в татко си....а сме нон-стоп и 2мата с него Thinking

# 258

Честито 8-ми месец за Александър, Евелина, Дениз !!!!!!!
ЧЕСТИТО 9-ТИ МЕСЕЦ НА РАЯ !!!! и тъй като не четох преди да пиша преди малко ви бях пропуснала newsm78
ЧЕСТИТО НА ОЗЪБЕНИТЕ !!!!
Данче направо е бонбонски този аватар, грабва очите Mr. Green
Ама верно е пустош  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 21:58 от mama79

# 259
  • София
Честито на празнуващите бебета и много целувки!
Жени, как е кака Рая?
Раче, мен ме е страх да му давам балони да не се уплаши, ако се спукат.

БююютиииичJoy Joy Joy! Хайде сега разправи, как ще тренирате за гърнето! Wink hahaha Sick
А, Енви, това за домашно ви го оставям! Sunglasses
Мимка, Давид също много хълца-основно, когато се разиграе, след като е пил вода...Бързо да се оправяш!
Мецанке, и вие също. Praynig...тези бактерии, онези пак ли са?
Вени, Давид в момента много добре суче, не си играе и не се разсейва, както преди.
Бубка, стана ми интересно това за ранното заспиване, защото при нас практиката друго показва newsm78

# 260
  • София
Моя малък, сладък разбойник си има режим 20-21ч къпане, мазане, ядене обаче след товато се промени. Мислех да влизам да черпя, защото заспа в 20.30ч, нооооооо в 21.30ч беше вече свеж, наспал се  Crazy Този номер вече 3-та нощ, заспиване преди 00 ч неочаквам  newsm45 Не е спал ненормално много през деня  Sad Моля ви кажете, че е период, защото иначе го пускам в Продавалника  Crossing Arms

# 261
  • София
Период е, Данче! Wink Grinning
Изпий една бира с мен...то и без това никой няма

# 262
  • софия
Честито на празнуващите бебета и много целувки!
Жени, как е кака Рая?

как....маймунее...от 2 дена насам бърбори само...дори и като плаче Laughing...има 3 зъба вече и....гониме 6те кила Crazy

# 263
Моля ви кажете, че е период, защото иначе го пускам в Продавалника  Crossing Arms[/color]

С рев ли се буди? Ако да, остави го да пореве малко, особено ако не се върти, а си лежи по гръб и надува гайдата със затворени очи. Ще утихне постепенно и ще заспи след 5-10 минути. Ако пък се събуди и е тих, пак не го пипай, а изчакай. Трябва да му е тъмно и тихо, да не му говориш, да не му се усмихваш и т.н. Ако се налага - гушкаш малко да утихне и пак слагаш да легне. Важното е да си твърда в убеждението, че е нощ и е време за сън. Ако почувства, че си несигурна или че му съчувстваш или чев ти се играе (много е миличък и сладичък, особено по пижамка), ще те разиграва по цяла нощ много дълго време. Аз съм майка-садистка, но при нас действа и така порочните практики се прекъсват в зародиш.
Ако пък не подейства - отивам в продавалника и го купувам.
Бюти, и на мен бира за лека нощ  Flutter

# 264
  • Boston, MA
Данче, и аз ША го взема - да си реват двамцата с Дани ... много е сладък този Стаско бе, пууууу!  Mr. Green
Период е - зъби може би? Горе главата!  Hug

Бюти, така разправят "специалистите". Децата на нашата (около 9 м) възраст спят средно по 14 часа. Ако имат две дрямки през деня за по час, остават 12 часа. От 8 до 8 би било идеално. Твърдят, че ако децата се слагат да спят по-късно, вече са преуморени, и се будят повече през нощта.
Моят опит - като беше много малък, го слагах по-късно (9 май беше, забравила съм, срам). Сега вече, ако излезем някъде с него и му променим часа за лягане, не става по-добре, напротив, по-неспокоен е. Та съм склонна да вярвам. Ако не беше пустата ми работа, щях още в 7 да го почвам с ритуала. Той така и не спи добре през деня (2 пъти по 30-40 мин), ама за това нямам влияние, нали е с баба си.

# 265
  • София
Бубка, викам... както четеш много за заспиването, а и сме на аерогарата да взема да ти го пратя  Mr. Green

Юле, събужда се тихо и стана страшно активен, и не е кисел, усмихнат, весел, пеещ... Утре ще покажа какво правеше. Оставям го да му минават номерата, защото баща му пак не се е наспал и нощес пак ще става в 4 ч, и гледам да сме уж по-тихи  Confused

Обачеееееееееее, игра, игра, игра, малко мрън, мрън ( неще да е гушнат  Naughty) и с 2 слагания на бибата и леко завит през глава и заспа! САМ ! За втора вечер! Черпииииииииииииииииииииииииим!  beer beer beer Бютич, наздраве!  Mr. Green

Софийски априлки, ще ходиме ли на базара в НДК? Ако ще ходиме заедно нека се събереме повечко  Mr. Green за подкрепа не за друго  Mr. Green

# 266
  • Boston, MA
Бубка, викам... както четеш много за заспиването, а и сме на аерогарата да взема да ти го пратя  Mr. Green
...

Оффф, с четенето само ако ставаше Mr. Green Ма ти го пращай, пращай. Mr. Green

Я виж Стаси как заспа, сега от теб уроци ще взимаме.

Кърмачки, кърмите ли още нощем?

Нашето нощно "отбиване" върви по-добре - само с биба се разминаваме, ама в 5 вече иска манджа... аз искам без будене за биба и в 6 да яде. Малко по малко и това ще стане.

# 267
Здравейте и от нас!
Честито на вече порасналите Александър, Евелина, Дениз
и още по-порасналата РАЯ !!!!
   bouquet

Абе Данче, и ние имаме режим, Уж...
Май много спа днес през деня Марти, защото голяма борба беше тази вечер - заспа в 23:20ч. Игра... скача в кошарата - пя, реч държа, накрая го поступах по дупето и заспа...

Юлчето, вече е в Дървеница!!! - много й се радвам - дръпнахме една разходка днес, за да й покажа квартала... стояхме докато взе да се свечерява навън... Дано утре да е хубаво времето и пак да се видим...

Лека и безревлива!!!

# 268
Добро утро Hug
Хайде слагам кафенцето и ви чакам Coffee

Аз тази нощ май не помня колко пъти ставах Sad Моя малчо спи супер неспокойно напоследък ... но все се надявам, че са зъбки и скоро ще мине  и този период.
Та на въпроса на Бубка - кърмя го аз нощем и това засега е единственото спасение да спя и аз, защото яде малко и бързо се успокоява и заспива, иначе сигурно няма да мога да мигна цяла нощ ....

Забравих вече по кои теми щях да се включвам Embarassed та затова ви пожелавам лек и усмихнат ден!

# 269
Добро утро!

Честито на месечинките!  bouquet

Аз съм сколонна да се съглася с Бубс, щото прилагам такъв режим, и ако не го мъчат зъби е много спокоен.През деня спи 2 пъти по 1,5 час, а нощем по около 12 часа, взависимост кога заспи.Ако заспи в 19:30 както снощи например се буди в 7:30.И така, спазва си часовете детето Simple Smile

деси, мерси за кафенцето! Hug

Общи условия

Активация на акаунт