Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 848
  • 325
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз ще изпия едно кафе с вас Simple Smile
Честито на Деян на Мусаши и Виктория на g_genova/ която не е писала мноооого отдавна  Naughty/!  bouquet
Ние продължаваме с нощното кърмене, но и аз умишлено го поддържам  и дори и да може да мине номера само с биба, аз го вземам и кърмя малко, че след 1-2 месеца започвам да замествам хранения и искам да съм сигурна, че лактацията ще е добра.

# 271
Добро утро, момичета

Честит 8 месец на Деян и Вики Hug

Шуши, Юлче, ако стигате в разходките си до МЕИ-то, да дойда да се запознаем Grinning

Бурка, и ние сме на същия хал като Десито и Калоян. Но ако така изкараме горните зъби само с въртене и сучене, ще съм супер доволна. Но ако не са зъби, не ми харесва Rolling Eyes.
А Симона се буди по гореописания от Юлчето начин, но ако я оставя да плаче стига до истерия и може да се задави в сълзи и суполи. Абе в началото бях много по-коравосърдечна. Колкото повече расте толкова повече я глезотя.

Да се похваля, утре съм на Новогодишен купон. А тази година фирмата ще организира и детско парти с Дядо Коледа другата седмица. Така че, Симона ще си има снимки от първата година с белобратия старец Mr. Green

Прекрасен ден ви желая

# 272
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! Hug Heart Eyes Hug

Много рано ги слагате, да спят вечерThinking По това време при нас е най-сладката игра на бати и беба. После задължително в 21 ч. Велина заспива, а от там насетне - волна програма.  #Crazy Снощи за пръв път от не знам колко време се събуди САМО в 3 ч. и после чак в 7ч. Party

Да, кърмим се през нощта N-пъти.  Crazy Тя отказва вода и биберона, така че остава мама за цокане.  baby_neutral Ако й дам нещо различно от кърма, се разбужда повече. Не знам докога така... Rolling Eyes

# 273
  • Русе
мами,извинете за намесата във вашия форум,за съжаление още не сме дораснала да пишем тук,но само да споделя че днес от 9.30ч Иван Звездев пак ще готви за бебета с детски лекар в студиото.които има възможност може да гледа,лек  и усмихнат ден от нас двете  Hug Heart Eyes

# 274
Пуснах ТВ-то, ама ако ще е като първия път... Twisted Evil
Този път организацията е по-добра. Предния - Ив.Звездев се щураше из кухнята, незнаейки с какво да се заеме... Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 09:42 от envia

# 275
  • София
Гледаме!
Значи снощи Матейката заспа към 8, към 9.30 се събуди, сука, сука, уж заспа, но се буди на няколко пъти и накрая вече беше супер сърдит, удари можен рев, не се успокоява от нищо, накрая го вдигнах и спря да плаче! но като го сложа пак мошен рев! С мъж ми изпаднахме в амок - кво му става! Не утешим! Накрая заспа в право състояние! Ужас!
До тук добре, обаче в 4 и нещо същия аранжимент! Видя ми се топъл- 38,6! Айде пак! Пак не ще да суче, нищо не иска! Накрая заспа върху ми и сме спали така!
Сега имаше като се събуди 37,6! ква е таз работа незнам!
Честито на празнуващите! Както и на успешно приспали децата снощи - аз кога ли ще го докарам до там?

# 276
добро утро
пуснах и аз телевизора ама някакво кисело зеле готвят минало ли е детското newsm78
и ние се будихме снощи веднъж
Мимка как сте дано да сте добре  Hug
Вени много често имате Т бре от какво

# 277
А, енви, аз не го слагам насилствено да ляга.
Той още в 19ч започва да мрънка за къпане, оправяме го и така.

И аз гледам Grinning

# 278
Доволна съм този път от готвенето!  Peace Аз лично обаче продължавам без никаква сол и захар.  Naughty Само мляко+месо беше неудачно, заради усвояването на желязото от месото, нали!? Thinking

Супи давате ли вече? Като предястие ли?  newsm78 Аз още не давам.

Вени, какво казват докторите за Т на Мати? Панадол или др. даваш ли?

# 279
  • София
Добро утрооооо  Hug

След снощния тормоз се чувствам длъжна да ви кажа как мина ноща - СУПЕР мина  Mr. Green Спахме непробудно до 8.23ч, вече 3та сутрин се буди точно в 8.23ч или аз поглеждам точно в толкова часовника  hahaha Дали това не е новия режим - песни и танци до 00ч, заспиване самичък и непробудна нощ  Thinking....

Докторката Антония, за поред път много ми хареса, от доста време вече обмислям да я заменя с нашата педиатърка, но ще потърпя още и евентуално лятото.

К`ва супа, к`ви 5 лв - готвя обедно пюре, плодово пюре, манджа за нас, сега и супа ако трябва ще взема да се пренеса пред печката  Confused За 30-50 гр супа  Confused.... Хмммм.....

Вени, дръжни в течение как е Мати, а ние ще стискам палци  Heart Eyes Ако чуеш и Чаената бързо да ни кажеш.

# 280
Данче, супата, както и всичко останало, можеш да готвиш в по-голямо количество и излишното, да замразиш в чашки напр.  chef Иначе наистина не си струва за 30 гр....

Ох, много ми е приятно с вас, обаче ще трябва да бягам по задачки! Confused

# 281
Аз пък не останах особено впечатлена Rolling Eyes

Сол, захар, мляко и месо Tired

Супа също още не давам.

Вени, дано тази Т е от зъбките, макар че докторката при която водим Пресил отделно от педката, казва че в старите учебници пишело, че ако лекар каже, че дете вдига Т от зъбоникнене, просто да си хвърли дипломата в кошчето Crazy

Чаената е разконспирирана, просто няма нет тези дни Peace

# 282
добро утро
пуснах и аз телевизора ама някакво кисело зеле готвят минало ли е детското newsm78

Менюто беше пуешко с картоф. А киселото зеле беше за коледна пуйка с кисело зеле  Grinning.

Абе, момичета има ли някой, който да е минал на 4-кротно хранене, защото Марти въобще не иска да яде. Нашия режим до сега е следния: в
7,30 - кърма,
в 11,00 - попара,
в 2,30 - пюре(месно / зеленчуково),
в 4,30 - сок около 30-до 60 мл.,
в 6,30 - каша 180-200 мл.,
и в 9,30 - кърма.
Проблема ми е, че той почти не иска да цока вечер, а и всяко хранене е малко насила. За да си запаза вечерното кърмене ще трябва да махна нещо, но не знам какво, може би попарата  newsm78. Дайте акъл какво да правя.От както въведох попарата тотално му развалих апетита.

# 283
Абе, то и оризовата каша нямаше много място при картофа и месото, според мен, ама реших този път, да не съм толкова критична.  Wink Иначе добра им е идеята, да се покаже, как готвейки за големите, може да се отдели за бебето. Peace

Петя, друг вариант е даваш кърма допълнително след храненето, и да махнеш соковете и намалиш водата, за сметка на кърмата.

Вече наистина ви оставям!  Hug Засега... Mr. Green

# 284

Петя, друг вариант е даваш кърма допълнително след храненето, и да махнеш соковете и намалиш водата, за сметка на кърмата.

Ами аз мисля, че соковета са много важни - свежи витамини, минерали., докато попарата - основно въглехидрати.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт