Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

добър кожен лекар с лазер в София

  • 808
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 076
Къде в Пловдив и София има мездицински лазер - в кожна клиника евентуално? С направление, без?

Малката имаше по рождение  Shocked  едно израстъче в свивката на крачето, зад коляното. Остранихо го хирургично с диагноза ГЪБА някаква. Да, ама вътреутробно?
Тъй като известно време нямаше нищо, не я водих на лекар, а и не е изследван материал.
Близо месец след операцията се появиха 2, които бързо изтекоха и изчезнаха. Неотдавна, след изкаран отит и лечение с антибиотици, избуяха нови 3. Изчаквах досега, за да не травмирам Ида отново веднага, донякъде с надеждата да изчезнат отново сами. Да, ама не. Подозирам, че и тръгва 3ти кучешки зъб - и 3те станаха 8-9 за три дни. Заведох я на кожен лекар, който постави диагноза  КОЖЕН ВИРУС от рода на вариолните. Причина - неизвестна.Лечение - кюретаж Shocked . Прогноза - евентуално да се израсте с усъвършенстването на имунитета. Междувременно - имунистимулатор + зелени водорасли.
Странното е, че се появява в свивката на крачето и в гънките около слабините и дупето. И лекарката беше учудена. Счита, че лазерът не е по-добър вариант от кюретажа. Да, но кюретажът се прави от хирурзи, които не знам какъв опит може да имат с това чудо. А и раните са различни....

Молбата ми е, ако някой има сходен опит или инфо за ДОБЪР КОЖЕН ЛЕКАР С ЛАЗЕР в София или Пловдив, май по-добре в София, да ми пише.

# 1
  • София
  • Мнения: 888
Знам, че във Военна болница в София има кожна клиника, или отделение, с най-модерната и нова техника до сега. Би трябвало да можеш да заведеш детето на преглед с талон. Най-добре е да вземеш телефона от 144 и да ги питаш.

# 2
  • Мнения: 1 076
Мерси, искаше ми се да има и някой с личен опит, но май по-добре да няма... Rolling Eyes  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт