Дванайсетокласници - последен първи учебен ден - Тема 1

• 49 090
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Какво се случва? Модератор ли зачисти последните 2 дни 🤔

# 226
Какво се случва? Модератор ли зачисти последните 2 дни 🤔
Някои мнения бяха изтрити по молба на потребител.

# 227
  • София
Момичета, наборчето ни вече е изписано и физически е добре, но ще трябва още време за възстановяването. Майката благодари на всички за страхотните положителни мисли и пожелания.

Бора, видях и аз заповедите. Добре, че страницата на  Дидева вече не е във ваканция, че да влезем в час и ние. 😁
Ще включа датите в началото на следващата тема, но те вече се забиха в мозъка ми - 19 и 23 май. Аз все още съм в дилема с датата на третата матура от 26 до 31 май....

# 228
  • София
Днес излезе и програмата на наборката. Хайде, последен напън.
Да споделя, че за радост  на мен и баща ѝ, девойката се отказа от Холандия. Ако нещо не се получи с Американския, вероятно второ желание ще е НБУ, трето-СУ.
Сега съм доволна, че оставихме решението, респективно отказа, да дойде от нейна страна. Поразучи, поразпита, ние и дадохме горен праг на финансите и. .. Реши, че няма да ѝ се получи. Като че ли най- силно ѝ въздейства това, което чу от няколко места за квартирите.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 21:46 от Валенцето

# 229
Слънчева няма какво да се чудиш за матурите. И при голямата ми дъщеря бяха от 26 до 30 трета и четвърта матура. Едната си спомням беше един дем след бала. Добре, че беше следобед та да  се наспи детето.
 Ние вече започнахме кандидатстудентската кампания.  Наборката пише есета , мотивационни писма и СВ. Даже и свой сайт с няколко страници си направи.

# 230
  • София
Момичета, днес наборът навършва пълнолетие. ❤ Получих подарък от него по повод повода - висшочайше разрешение да отидем заедно на пазар. 😂 Откакто е в гимназията, дрехи и обувки пазарува сам, но днес вече не бил сърдит тийнейджър и вече щял да се държи като зрял мъж. 😁
Тааа...значи, зрелостта му издържа докато пазарувахме разни неща, които го вълнуват. Минахме покрай един магазин на Andrews и му предложих да влезем. Влезе, врътна се на пети и излезе с възклицанието: Какво правим толкова рано тук? 😁
Въпреки всичко, много хубав ден прекарахме. Само двамата, без да бързаме. Имахме време да водим непринудени разговори за много неща от живота и близки планове.
Сега го изпратих да оразнува с приятели - ще хапнат, а след това ще ходят в някакъв клуб.
И ако щете вярвайте, аз се вълнувам повече от неговите 18, отколкото самия той. 😂

# 231
Живи и здрави да сте и двамата Слънце. Да се връща понякога сърдитият тинейджър, да те държи в кондиция, че зрял мъж звучи скучно, ще вземеш да откажеш бялото, да се налага да се уволняваме. От сърце желая здраве и късмет.

# 232
  • София
Ето така изглежда зрелият мъж:
Скрит текст:
А така сърдитият тийн:
Скрит текст:

# 233
Честит да е пълнолетникът, Слънце! Колко хубаво, че ако те ядосва, можеш официално да го натириш от къщи 😊 и дано не ти хрумва да го направиш 😆

# 234
  • тук-там
Честит рожденник, Слънце! Прекрасни сте и двамата! Дано той си намери пътя, а ти да се спукаш от гордост с него!

# 235
  • София
Честит да е Слънце наборът! Много хубава и дълга зрялост да има, пълна с щастие, любов и успехи! На добър му час и на тебе да му се радваш! Хубав и добър младеж, пу-пу, да ти е жив и здрав!

# 236
Честит да е пълнолетникът! Здраве, късмет и много сбъднати мечти!

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 07:29 от bunovа

# 237
  • Варна
Честит празник, Слънце! Здраве, щастие и много успешен да е младежът!

# 238
ЧРД и от мен! Много здраве и лично щастие!
Аз на глава не мога да изляза с пазаруването. Заведох ги с брат му и сестра му неделя във втория магазин да си тръгваме. Не можах да ги свикна да се интересуват от облекло о това е. Но здрав. Нашето училище чак днес отключи школо, няма програма, учители, нищо. И да ви споделя на СПГЕ само името му е голямо в момента, а и бала за влизане. Доста по-ерудиран влезе, и измързеля. Ще видим 12клас. А какво беше преди 22 години, когато аз завършвах. ...
Иначе шофира от май месец, сега ще се тества всеки ден след 15ти дори брат си ще вози.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 21:19 от janakrasi

# 239
  • София
Честит рожденик, Слънчева! Бъдете здрави и се обичайте!

Общи условия

Активация на акаунт