С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 900
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
  • France
И ти даваш едни идеи Joy

# 196
Ми що ми е на идеята?!

# 197
Червени гъбки ли?

# 198
Може.  Колко му е.

# 199
  • София
Ама аз наистина не разбирам. Какво от това, да си звъни. Казваш, "в моя дом ще правя каквото си искам" и толкоз.
Да не говорим как аз с моята ирония нарочно бих отговаряла: "Ми не, чакам сина ти да сготви", или ""Не, мързи ме", или "Не, Пенчо ще яде каквото намери", олееее, има хиляди варианти. Я не се спичай за такива глупости.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 17:51 от Светулчица

# 200
Моята ми звъни постоянно да ме пита дали съм сготвила нещо. Омръзна ми от тази жена. А мъжът ми не ме подкрепя в нищо, да не говорим как ми развали един ден...
Проблемът не е в свекървата, а в следващата подчертана част. Там е заровено кучето. Ако не ти беше прекипяло, че мъжът ти нещо е сгафил, въобще нямаше да чуем за теб темата. Явно само като той нещо те ядоса и се сeщаш, че свекърва ти ти звъни всеки ден.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 15:36 от Deni-meni

# 201
  • София
Ти пък вземи я изненадай, сготви и я покани на вечеря.

Ще се държи някой толкова неуважително с мен, ще ме подлага на разпит като ученичка, а аз да го каня в дома си? Astonished

# 202
Все едно слушам майка ми😱

# 203

Ще се държи някой толкова неуважително с мен, ще ме подлага на разпит като ученичка, а аз да го каня в дома си? Astonished

А ти защо позволяваш да се поставяш в ролята на ученичката?

# 204
  • София
Моля? Кога съм позволила такова нещо? Друга потребителка писа, че подлагат на разпит.

# 205
О, изеинявам се, обърках никовете!

# 206
Моля за вашето мнение- дете на 5 г  е било с баба си на маникюр и не е стояло мирно, катерило се е по някъква стол, щяло да бутне някаква лампа, в случая не съм го възпитала добре или може и от възрастта да е палаво.

# 207
Ама маникюра на детето ли е правен?

# 208
Моля за вашето мнение- дете на 5 г  е било с баба си на маникюр и не е стояло мирно, катерило се е по някъква стол, щяло да бутне някаква лампа, в случая не съм го възпитала добре или може и от възрастта да е палаво.
Би трябвало да познаваш детето си и свекървата по-добре от  нас, да знаеш как се държи при подобни ситуации и да игнорираш коментарите на свекървата.

# 209
  • Fort Worth, TX
Било му е скучно.Все пак си отнема време.Тя бабата си в виновна .Да не я е водила с нея.

Общи условия

Активация на акаунт