🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 682
  • 942
  •   1
Отговори
# 450
  • на село
Хепи Ванче мрънка, първата вечер, че и било студено...
 А кога вися на гредата за 100 000 лв повече от 2 часа на -11-12 градуса ли бяха - не и ли беше студено Grinning

# 451
  • Варна
Този Радо не го харесвам.

# 452
Тази Аксения голямо мръкало, очаквах да е досада, ама чак пък толкова. Докторската обаче ме изненада, бързо пали. А Радо, тъпа селска постъпка беше това от негова страна, от нея обаче ми става ясно, че едва ли ще ми стане любимец.

# 453
  • Буркина Фасо
Това с храната пак ще има скандали. Така не се прави поне за мен. Ако е бил толкова гладен Радо да е помолил някой когато са вечеряли сигурно никой не би отказал, а не да се скатаваш от групата за още една купа с боб... Ако (хипотетично) този боб е бил и за сутринта цялата група да се нахрани за закуска.. Винаги за храна са ставали по-големите скандали.
и за цигари.

# 454
Хепи Ванче мрънка, първата вечер, че и било студено...
 А кога вися на гредата за 100 000 лв повече от 2 часа на -11-12 градуса ли бяха - не и ли беше студено Grinning

Незнайно защо. В банката седяли. И тя, като другият победител, рижавият - не знаела какво да ги прави. Аз тогава тъй се надявах да си купи малко любов, някой футболист да я хване за спонсорка... па' тяяяяя...

# 455
  • Mediterraneo
Кухото Ленче просто го прескачам. Мислех си, че ще си обърне внимание на психичното здраве след сезона, в който участва, след като се е видяла отстрани, ама... Натоварва ме и не желая да я гледам. Даже Веселка не ме дразни толкова.

# 456
Даже Веселка не ме дразни толкова.

Тя и тази малко хахо... с парите си построила новият живот - демек зарязала мъжа си и се разкарала от селото, в което живеела. Правила гривнички сега, хихи.

# 457
  • Варна
И двете не стават, как пък не се поучиха от грешките си. Ама така е,като им подаряват победите.

# 458
  • при късмета
Мъжа й беше насилник. За малко да опердаши едногодишното си дете по телевизията и малкото  което тя е споделяла в сезона, натам клонеше.

# 459
  • Велико Търново
Доколкото знам, всички победители са канени и решението си е на Стоян. Та, не е лично отношение.
Аз нямах предвид толкова поканата, а това, че даже и не го споменават. Живка и Райно по някакъв начин ги "удостоиха", а за него - НИ-ЩО!

Дразня се, обаче, че започаха в един и същ ден и час и се излъчват по едно и също време.
То откакто ИВ съществува, все в едно и също време се излъчват, с изключение на съботата, когато е елиминационният дуел във Фермата, а Игрите ги няма.

*Аня*, не са му давали думата на Радо, за да се види някакво обяснение от негова страна. Просто показаха, че не е отишъл в лагера на "старите" и каквото каза гласът зад кадър - това беше. А, и после коментарите от Камелия.

Определено връщането и на уроците по история, и на въпросите от Алманаха, и на оценяването на работата, е връщане към неща, които са си отличителни за Фермата и се видя, че без тях форматът доста куцаше. Дано са махнали и тичането за натискане на бутона в битката с въпросите от Алманаха.
Аз само не разбрах нов Алманах ли има или ще е някой от старите, ама има време, ще разберем.

# 460
А бе няма ли кой да обясни на тая смотла Аксения къде се намира, подяволите???? Уотдъфак?????

Така е като гледаш сезон 7, в който им раздаваха кошници от Лидл и си бъркаха в носа цял сезон. И като гледаш кифлата стюардеса да си носи пайетите и пухените якенца... викаш си това е мястото за мен, а то се оказва една гола поляна с две буци сирене. Ужасно противно мрънкало е Аксения!

# 461
Мъжа й беше насилник. За малко да опердаши едногодишното си дете по телевизията и малкото  което тя е споделяла в сезона, натам клонеше.

Не знаех. Не съм гледал сезонът ѝ. Това не променя факта, че си е събрала парцалите чак когато е видяла 100 бона. Животът с насилник е по собствено желание.

# 462
  • Вестерос
Даже Веселка не ме дразни толкова.

Тя и тази малко хахо... с парите си построила новият живот - демек зарязала мъжа си и се разкарала от селото, в което живеела. Правила гривнички сега, хихи.
С парите си купи къща и коне. Явно къщата сега щяла да я прави на къща за гости, а конете продала...

# 463
С парите си купи къща и коне. Явно къщата сега щяла да я прави на къща за гости, а конете продала...
[/quote]

Аз чух във визитката, че има някаква съборетина за къща, която някога щяла да става къща за гости и продала коне... назад съм с отчетите.

А коя е Аксиния, че още не съм пуснал 3та серия (големи благодарности на Мари Мар за линка) - онази, която казва на бизнесът на семейството на мъжа си НАШИЯТ БИЗНЕС ли?

# 464
  • София
Не мисля, че ще я бъде къщата за гости. То не са много успешните къщи за гости по селата, пък какво остава, ако живееш на 100 км. Каза, че сега живее във Велико Търново. Трябва си, човек да е там и да знае какво прави. Според мен лъже и маже за пореден път като в нейния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт