🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 681
  • 942
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не им ли подариха стария Алманах или аз съм изтървала, че има нов?

# 496
  • Другата България
Някой ще ми драсне ли набързо как се справя Валерия?
Интересно ми е да я следя предвид заявката, която даде за това участие, с оглед миналото.

# 497
  • при късмета
Алманасите вече са 3 издания, а не стар и нов. Това за историческия, иначе в първите сезони имаше отделен, фермерски алманах и той влизаше в употреба, когато се определяше фермер с битка, а не с гласуване. което също не е лошо да върнат, ама да не ставаме нахални
Някой ще ми драсне ли набързо как се справя Валерия?
Интересно ми е да я следя предвид заявката, която даде за това участие, с оглед миналото.
Лично според мен, по-добре от преди, но е рано все пак. Поне малко от малко акъл ѝ е дошъл видимо

# 498
На няколко пъти виждам, че определяте последните два сезона като "курорт". Гледала съм само сезон 5 до този момент, та бихте ли казали накратко какво е било по-различното в последните две издания?

# 499
Мен май не ме кефи това да си обсъждат стратегиите като във Сървайвър. Точно това много ме отблъсна там и не знам дали ще имам нерви да следя като се пооплетат в стратегии и коалиции.

# 500
  • София
Наистина последния, поне него гледах, беше курорт. Наблегнаха на игрите и ББ, а гладни така и не останаха, а току им занесат кошница от лидл, когато за пет пари работа не свършиха и уж бяха наказани.
Този сезон най-после започна по-хард, като първия и втория май беше, с недовършените шатри, но сега и кухня нямат.
Простотиите на Иван и Андрей във и зад кадър продължават да ме дразнят.

# 501
Аз пък не се сещам нищо за тази Нина. Има ли някаква пикантерия около нея, някой ще сподели ли? Става дума за участието във формата, не извън него.
   Харесва ми позволението за коалиции и стратегии. Чавдар ми направи не добро впечатление с коментарите за относно строежите,  а пък и един от новите, висок и брадат, хич не поиска да им чуе съветите.
   Хубаво ги разделиха на два отбора, ама  няма нужда да се заяждат едни с други. И този Радо , голяма грешка направи ,че не отиде на купона. В един момент ще ги съберат и това не е окей за него. Играе го аутсайдер.
  Хепи Ванче на колко години е? Държи се като инфантилна лелка в климакс. Естествено ,че първо ще довършат, ако е работа за половин час и после ще ядат.

# 502
Може би Радо си е тръгнал по желание или е гаф на продукцията...

# 503
Никакви пикантерии няма около Нина. Много бързо си тръгна, макар че лично аз виждах потенциал в нея. Не помня вече от кого падна.
Има близнаци и живееше в Англия, мисля, но я мъчеше носталгията. От визитката разбрах, че в крайна сметка са се върнали тук със семейството си и е станала учителка.
Помня, че не искаше да се карат. Нямаше време да се компрометира.

# 504
Лошо впечатление ми направи решението за премахване на правилото за договаряне. Едно, че правилото е типично за играта. Съвсем друго, че за мен се получава нещо като премахване на забраната, но пък веднага се появява фактическа такава, защото основния елемент е социалната игра, свързана със зрителя, а всички знаем доколко се харесват груповите тактики. Тоест интересно ми е да видя дали ще има осмелил се да прави "коалиции" и доколко една такава показност ще завърши оспешно за инициаторите и хората около тях. Съвсем отделно, че това е най-лесният път за драмите от миналия сезон.

# 505
  • Другата България
Стратегии за какво се правят? За изгонване? И е позволено?

# 506
Надявам се, че няма да гледаме всеки епизод по двайсет минути тумба-лумба. Това с гайдите и дудуците вече преля чашата. Големи родолюбци, голямо нещо. А, като чуя облаче ле бяло и изпитвам позиви да върна каквото съм яла. Тези неща са хубави, когато са спонтанни, неочаквани, редки, ама всеки ден да друсат хоро - айде нЕма нужда.

Вчера се замислих за Чавдар. Ми то е хубаво човек да има ценности и да не е материалист, обаче да не празнуваш рожден ден, да не си отпуснеш душата, като нормален човек ми се вижда бая пресолена манджа. Страшен живот, няма що! Или е поредния проповедник,  от типа “не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря”.

# 507
Относно коалициите и договорките  - за дуелисти, поне засега. Аз така разбрах. Както в случая сега, трябва да ес номинира първи дуелист от старите. Коментираха дали да е от силните мъже, за да може вторият избран да има шанс като реди битките.
    Ще видим докъде ще стигне тази работа . Много смело е да тръгнеш веднага да правиш заговор , особено при новите. Според мен това позволение ще има значение на по-късен етап от играта.
  Дадоха ли Чавдар дали сподели тортата с всички?
   Лили може да изпее толкова други хубави песни, тя пее хубаво. Все някакви кахърни ги къдри.

# 508
Мери-Ан, да.
Оо, Тумба-лумбата и Облаче ле бяло и всякакви там лирически отклонения, направо ги превъртам.
То на някои им личи как се хващат на хоро, само защото в този момент точно това се очаква от тях. Вижте ни, един вид, как сме над битовизмите и хвърляме мистрията, чука и метлата само като чуем музика - подчертано народна.
А иначе какво - масово дребни, завистливи и заядливи душички.

# 509
Знаете ли кога е снимана фермата, че е такъв студ? Не го ли снимат август месец?

Общи условия

Активация на акаунт