🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 685
  • 942
  •   1
Отговори
# 420
И аз следя и двете предавания засега. Фермата е по-смисленото от двете, но Игрите са ми по-динамични. Дразня се, обаче, че започаха в един и същ ден и час и се излъчват по едно и също време.

# 421
  • Sunshine state
Много умряло ми върви на мен Фермата, въпреки извънредните дуели. Не мога да харесам старите участници и това си е.. Повече симпатизирам на лагера на новите и се надявам някой от тях да спечели. Гуспата е мега дразнещ и дървен философ. Отделно никак не ми се слушат глупостите на крейзи Ванче..

# 422
  • София
Дидо беше днес на Алеята на книгата в София, за малко го видях, но нещо много нервен ми де видя. Нещо не мога да го харесам този човек, не знам защо така. 😀

# 423
  • Вестерос
Носи мешка някаква, а не дамска чанта.

# 424
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ангел не го харесвам - типичен бай Ганьо.На тази да се отърка,на онази уж случайно да й пипне дупето..не от друго,а защото е "джентълмен"Wink. Лепна се за Камелия сега и покрай него,ще спра да харесвам и нея.

Другия селчо е Яни - НЕ ГО ПОНАСЯМ още от неговия сезон. Прост,още от първа серия ни занимава с газовете му.
На външен вид отблъксващ също.Направо съм изумена колко много го харесвате на фона на селянията му и това как навиваше Баланчо в кокошарника да крият яйца и тайно да ги ядат от другите участници.Срамота.
Е,това ли ви е пример за участник във Фермата?!

Альона съм я харесвала преди,но се показва като високомерна и заядлива вмомента. Очаквам тя да е в центъра на много скандали в къщата.
Валерия и Лили са ми скучни още от тяхните сезони.За Веселка и Ванчето съм whatever.

Повече симпатизирам на Новите и искам някой от тях да победи.

Радвам се да видя Мистериозната фермерка,която отдавна не е толкова мистериозна.Дадоха няколко кадри с теб и се надявах отново да се включиш в групата ни.Ако си имала толкова красиви спомени,според мен трябваше да се върнеш,за да ги изживееш отново.А защо не този път и по-силно от преди.
Аз например когато обичам някой или нещо,винаги се връщам,за да заграбя още и колкото мога,защото Утре може да не дойде.

# 425
Благодаря на Мари Мар за видеата.
Пускам ги за фон и се надявам да наваксам днес или утре, за да се включа в темата.

# 426
  • София
Женският стар каст е потрес.
Лили с нейното пеене ме изнервя на максимум. Хепи Ванчето ми е толкова позитивна, че ми докарва главоболие. Май от "старите" жени нито една не харесвам.
От новите - Мирела, Елена и Камелия само на първо четене. Аксения е най-добре да си ходи в Поморие, където има кош за пране.
Виж при мъжете има повече избор.

# 427
Превъртам, превъртам... голяма скука.

Защо новите са на дуел, а не старите - да им покажат как се прави? Пенсиите май-май са на почивка отишлЕ.

ПС. Сигурно е дразнещо дни след 1ви епизод да го коментирам, след като вече всичко ще сте казали, ама ще търпите - форума да не е на баща ви... ееееее... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 428
  • София
На мен Валерия ще ми е интересно да видя без придатък, а и тя е вече по-голяма. Добре, че не са вкарали Алек пак, че още един ревльо нямаше да понеса.

Новите засега не ме грабват с малки изключения, но преди две години много ми харесаха по визитки почти всички, пък накрая едвам ги издържах. Така че има време за любимци.
От старите не ми харвсаха сексизмът на Гечо, веднага се прояви, докато Финци ми допадна много как веднага го отряза. Както и очаквах Яни да е надраснал газифицирането.

# 429
  • Sunshine state
Гечо на мен още от неговия сезон не ми харесва, ама и Финци не ми е любимец.

# 430
  • London
Добра ви вечер!Искам да започна с благодарност към Мари Мар .Без нейното вмешателство нямаше да мога да гледам .
Веселка не искам да я гледам,както и Альона.Не са ми интересни и нищо не ми дават като емоция.Харесва ми новия каст на мъжете.От стария трудносмилаем ми е Чавдар и Гуспата.Забавлявам се с Ачо.Много е сензитивен относно характери.

# 431
Тоя чичко защо от първата минута се залепва за жените и се самопредлага? Да не е тръгнал слух в негово село, че е хомо? Аууууууууу.

Първият епизод голяма скука. Всичките мъже са ми куку-руку (от 1 епизод).

Мажена е объркала предаването - много е готина, забавна и с богата банкетна култура. По-добре щеше да пасне у Брадъра - да 'апка, пийка и да се забавлява.

# 432
Хубаво е да се шегуваме, но ...по възможност без да се изпростява.

# 433
Дано Гуспата или Гечо е единия дуелист в събота.  Ще съм доволна

# 434
Смешно ми стана, Андрей като каза, че е честно да дадат на новите надежди седмица за приспособяване, при положение, че ги почнаха от вратата. Време е да погледаме малко и сеира на бившите. Още по- интересно е, че ще избират от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт