🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 685
  • 942
  •   1
Отговори
# 435
Видяхте лии, уроците по история ще са с нашия любимец - младежа с екрана Grinning

# 436
Вече ми омръзна Гуспата. Има нови лица, ние имената не можем да им запомним, все той се обяснява.

# 437
  • на село
Бети и Ники, любими Heart Eyes
Ходихме при тях във фермата за РД на малката ми дъщеря, за да язди.
Гостоприемни, приятна обстановка и супер вкусно беше всичко приготвено. Тогава още строяха цеха за месо, гледам вече са затворили цикъла. Браво!
Много се радвам, че те са наставници, липсваха в предните сезони.

Относно сезона като цяло мисля, че никога няма да датат победата на стар участник, особено победител Grinning, така че те са за забава, в новите ни е надеждата, да видим кой е читав!?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 21:59 от НелиСА

# 438
Вече ми омръзна Гуспата. Има нови лица, ние имената не можем да им запомним, все той се обяснява.

Аз така и не разбрах защо на него му се дава поле за изява, постоянно и навсякъде из БиТиВи-то. Да има какво да каже, да сподели... бих разбрал. Странен избор за "лице" ми е.

# 439
  • София
Пуснах нова анкета.

Извинявам се, че основното мнение не е ъпдейтнато, но все още съм почивка и само понеделник имах доста свободно време заради лошото време, но за съжаление цял един епизод с нови участници предстоеше да се излъчи вечерта и реално нямах нищо в ръкава. Лошото е, че и темата е далеч от 49 стр. (поне) за да се пусне нова тема, която вече ще е чак до 18.09 заради по-слабата активност (което е нормално за Фермата в началото).
Модовете са доста заети и не искам да ги товаря излишно, но все пак утре ще подготвя нещата (надявам се) и дано някой мод се съгласи да добави инфото на 1 стр. защото аз нямам права вече. Ако пък се изпишат 50 стр. ще е идеално.

Преди малко изгледах епизода от снощи. Хареса ми. 🙂
Сезона обещава да е позитивен и без кой знае колко скандали. Дано...
Впечатлен съм от новите мъже, почти всички ми харесаха. Добър каст. Жените обаче куцат. Освен Камелия. Стискам палци да се получи нещо между нея и Ачката, ама се съмнявам.

Интересно е кой ще стане лидера на отбора на ветераните. Гуспата или Дидо. Дали ще има гласуване или битка (не гледам в момента и за това не знам, може вече И/А да са обяснили). Гуспата прави добри разбори, дано си е научил урока и да го дава по-леко и незабелязано. При жените Альона ще коли и беси. Тя си е такава. Хипер активна, а и няма цедка на устата. Валерия е много нежна, дано и се получат нещата. Радвам се да видя куку Ванче. Нина и Лили ще внесат много добро настроение.
Аксения много ме ядоса, доста дразнещо кифле. Симона поне си трае. И двете явно изискват специално внимание, ама това е Фермата, а не Биг брадър... 😁

# 440

Днес бяхме до фермата

# 441
Тъкмо щях да похваля Радослав (търся си фаворит сред новите) за поемането на юздите на тяхната група и той се издъни. Отсъствието му от вечеринката е неуважение, както към рожденика, така и към цялата група и това няма да му спечели позитиви, нито сред свои, нито сред чужди.
Както и предполагах, мъжете на старите герои са добре организирани и умели. Дано новите не се изложат много.

# 442
  • София
Фермата - сезон 8, епизод 3 (06.09.2022)

# 443
Изпуснах началото на епизода, но пак да си кажа, че съм фен на Мирела. Няма ах, няма ох, няма къде е коша за пране и що не ми играете по свирката.
Аксения има много път да извърви, докато стигне мъдростта на Мирела.
Не им завиждам на старите герои, ако беше само игра хубаво, но те и в живота се познават, имат някакви взаимоотношения и със сигурност няма да им е лесно да вземат решение.
Да отбележа още, че продукцията най-накрая си направи сървайвър на село. Храна няма, стратегии са позволени... аз - доволна. Имаха нужда от нещо такова, за да се пораздвижи предаването. Нина от старите веднага почна да плете кошницата.

# 444
Интересен епизод.

Значи това момиче Аксения какво си мисли че фермата е като в реалния живот... Големи претенции. Акушерката беше права в това. Колкото по-бързо си направят нещата от към стройтелната част толкова по-добре ще е. Даже Симона не мрънка толкова за сега , а от нея очаквах тя да не е доволна от условията.

Старите пушки бързо, бързо почнаха да напредват с задачите.

Бети и Ники са супер. За тези които са почнали Фермата от сезон 6 ще са ми интересни.

Аз още си държа че Гуспа или Гечо ще е дуелист.

Хепи Ванче пак почна със сълзите. Тук Гечо беше прав за това първо да се свърши работата та после да се яде.

Ачо и Ками може да има нещо..

Радо с това отцепване от групата ми оставя един горчив вкус.

# 445
  • Варна
А бе няма ли кой да обясни на тая смотла Аксения къде се намира, подяволите???? Уотдъфак?????

# 446
Хепи Ванче пак почна със сълзите.

И за тази исках да кажа, ама ме хвана страх - да не ме набие някоя мама, че много зная.

След като излезе от когато-победи и деца я спирали да ѝ кажат, че заради нея отиват с усмивка на тестове, не се ли усети, не съзря ли малко, да се презентира като Ванче, не Хепи Ванче. Тогава беше смешно, но вече не е. Има нужда от психоаналитик, да ѝ намери проблемите и помогне да открие себе си... иначе за мъж мечтае. Мдам. Някой тийн сигурно, да ѝ подхожда на акъла.

# 447
  • при късмета
Много ми харесва, че ще се върнат уроците по история. Че свършената работа по поставените задачи ще е критерии. И, че продукцията като да прави опит да върне формата в началния му замисъл. Липсваха тези много важни (поне за мен и личната ми преценка за участниците) компоненти последните 2 сезона.
Все още старите са ми по-симпатичния отбор. От мъжете тази седмица мога да прежаля само Чавдар, другите искам още да ги гледам.  От новите Елена ми харесва от жените, мъжете все още ми се сливат и не съм ги научила. Аксиния ще създава дразги, както и се очакваше.
Обаче и Кукото много ме издразни с това тръшкане и рев за нищо, само защото не е станало на нейната. С това ме дразнеше и в нейния сезон.
На Радослав (ли беше този, който не отиде да поздрави рожденика) постъпката също не ме зарадва. Не беше нито достойно за едната допълнителна купичка боб, нито уважително, човека има личен празник.
Ники и Бети се радвам, че се върнаха.

# 448
Ванчето грам не се е променила,даже напротив.Тази жена с годините явно става все по нестабилна психически .Света не се върти около нея и постоянния и рев.Аксения момичето според мен въобще не осъзнава къде се намира Grinning А за Радо явно съм пропуснала ,но защо не се пресъедини към другите.Имаше ли причина ,обясни ли Rolling Eyes

# 449
Това с храната пак ще има скандали. Така не се прави поне за мен. Ако е бил толкова гладен Радо да е помолил някой когато са вечеряли сигурно никой не би отказал, а не да се скатаваш от групата за още една купа с боб... Ако (хипотетично) този боб е бил и за сутринта цялата група да се нахрани за закуска.. Винаги за храна са ставали по-големите скандали.

Общи условия

Активация на акаунт