🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 676
  • 942
  •   1
Отговори
# 465
Каза, че живее в Троян, не в Търново.

# 466
  • Вестерос
Аксения е тази, която търсеше коша за пране и вчера мрънкаше, че ще се мести, тъкмо си била наредила гримовете.

# 467
  • София
Аз ѝ превъртях визитката, някой тук беше писал преди месец за Велико Търново и затова  така съм запомнила. За Троян е доста по-възможно и все пак не ѝ вярвам.  Абсолютно излишна ми е.

# 468
  • Стара Загора
Мари, благодаря Kissing Heart

Половината ме дразнят, другата половина не ги различавам/запомням.
Гуспата, Чавдар, Ванче и "Облаче ле бяло" директно ги превъртам.

Мажена не ми харесва. Репчи се на жените, но на този дето каза, че супата ѝ е безсолна нищо не каза.

# 469
  • София
Разочароващо представяне - Аксения тотално не знае къде се намира, Ванчето отново плаче и прави фасони за всичко, Лили си пее за облачето, Радо се изложи зверски с кражбата на храна... Чудесно начало, няма що!

# 470
Лилито си е топ. Записала няколко песни и е готова за мъж и семейство. 95% от беге певиците са готови за съпруг и семейство след 2 песни...

# 471
Кога е рождения ден на Чавдар? По този начин ще разберем и кога е сниман третия епизод, хаха. Може и някой да е писал по-назад в темата, извинявам се, ако вече е казана датата на началото на снимките

p.s.  Получих отговора от Мирон, в началото на рубриката му той казва, че първият анонс на водещите е заснет на 1 май  https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … t-na-vremeto.html

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 00:17 от diziler

# 472
  • Велико Търново
Да, diziler, аз го писах. ДВА пъти. Според мен хич не е смешно. След като те интересува нещо, първо търсиш. Едва ли е необходимо да се обяснява на форумец с дълъг "стаж". Нали така?
Ето - сега вече имаш подаден жокер, може би ще ти е по-лесно да се справиш.
И после пак пиши как се заяждам с теб и че съм имала лично отношение едва ли не...

# 473
Не разбирам хейта относно Лили. Представете си, че участниците са поискали да се изпее тази песен именно от нея на живо та и те да усетят емоцията. Аз лично бих поискал.

# 474
Да, diziler, аз го писах. ДВА пъти. Според мен хич не е смешно. След като те интересува нещо, първо търсиш. Едва ли е необходимо да се обяснява на форумец с дълъг "стаж". Нали така?
Ето - сега вече имаш подаден жокер, може би ще ти е по-лесно да се справиш.
И после пак пиши как се заяждам с теб и че съм имала лично отношение едва ли не...
Аз предварително се извиних, но това не се отчита.
Отговора получих от Мирон в първия епизод на "Животът зад Фермата"
Ако е бил толкова гладен Радо да е помолил някой когато са вечеряли сигурно никой не би отказал, а не да се скатаваш от групата за още една купа с боб... Ако (хипотетично) този боб е бил и за сутринта цялата група да се нахрани за закуска.. Винаги за храна са ставали по-големите скандали.
И той сякаш не знае, че има камери и му снимат резила, та после ще го излъчат и по телевизията. Да, за храна и за цигари стават скандалите в почти всяко риалити.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 01:02 от diziler

# 475
  • Велико Търново
Ето че не било трудно, ама трябва да се пита отново, и отново. Кому е нужно?
А иначе и аз оттам разбрах, естествено. Други източници нямам. Пък и съм го написала даже. Освен това се знае, че от рубриката на Мирон много информация може да "изскочи".
Ето и вторият ѝ епизод:

# 476
  • earth
Животът с насилник е по собствено желание.
Глупости

# 477
Те сигурно са поискали да пее Облачето, но на втория ден май е малко рано да ги тресе носталгията и мъката. Като ги видях пак събрани, с гайдата и мелодраматичните физиономии, направо ми призля... едно и също всеки път... и след 2 часа... рев, претенции, репчене и кражби... 100% Фермата Grinning

# 478
Има ли нов Алманах?

# 479
Не можах да Ви изчета. От старите жени, страшен подбор няма що!
Цял сезон ще слушаме "Облаче ли бяло" и ще гледаме настръхналите зърна на Альона /между другато с Ангел са дупе и гащи в реала/.От време на време ще се включва Веселка със скучното си монотомно говорене, а зад нея ще подскача и ще се хили Ванчето.
От мъжете освен Дидо и Яни, друг не ми се гледа, особенно дървения филосов Димитър. Ачо и той веднага залепна на Камелия. Тази жена, нещо не ме кефи, сякаш нещо подмолно има в нея.
От новите мъже ми е интересен Радослав. С резерви съм към Иван и Евгени /полицая/
В страницата на Фермата /БТВ/ в раздел учстници липсва Радослав, незнайно защо.

Общи условия

Активация на акаунт