🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 690
  • 942
  •   1
Отговори
# 480
Полицаят ми е 1:1 с Виктор от предния сезон.. Има същия налудничев поглед, че и гайдар Joy Даже с тази брада и чисто визуално си приличат. Силно се надявам да ме опревергае и да се окаже свястно момче.

# 481
И на мен не ми е приятен гайдаря с този лош поглед. Иначе рядко не харесвам някой, който е от Казанлък. Може пък да ме изненада.
Лили ми е супер досадна и безинтересна за гледане. Ванчето е напълно изчерпана вече откъм материал, че да искам да я гледам пак. Онази Веселка не ми е позната, ама ми прилича на клошарка.
Альона поне ще пуска бисери на руско-български.
Ачо пак показа колко голям комплексар е. Извади му очите чуждата риба. Не обичам такива хора - все кусури търсещи, все негативно гледащи на чуждите постижения. Ще се поотърка в няколко женички и ще си върви пак на село. То това му остана.
Иван от новите ми е много симпатичен.

# 482
Полицаят ми е 1:1 с Виктор от предния сезон.. Има същия налудничев поглед, че и гайдар Joy Даже с тази брада и чисто визуално си приличат. Силно се надявам да ме опревергае и да се окаже свястно момче.
И на мен веднага ми дойде тази асоциация.
Той и Виктор беше свястно момче, докато не изплиска легена.

# 483
Онзи гледаше благо. А този като рецидивист.

# 484
Животът с насилник е по собствено желание.
Глупости

Как така глупости? Ако беше на сила с него, нямаше да я "пусне", да ходи 3 месеца да копае градини и сече дърва в чужд дом. Тя си го знае какъв е, седяла си е с него, щото ѝ било удобно и явно нямала друг избор. Като гушна 100те бона веднага изхвърчала. Повечето жертви, които са и манипулирани, биха му дали на него 100те бона и да продължат да ядат шамари. При тея си е селска идилия, изцяло. Сигурно има и нейни теми в СО. Трябва да се разровим малко и ще ги открием.

# 485
Веселка си е стояла с него по собствено желание просто защото друг модел не е имала. Във Фермата срещна по-други хора, с друг манталитет и вероятно е осъзнала, че животът може да е и по-хубав.
Бившият и наистина щеше да ошамари собственото си дете пред камери и само намесата на Сами и майка му го спряха. Погледът му беше на човек, който абсолютно не разбира защо тези хора смятат шамарите за недопустими.

# 486

В страницата на Фермата /БТВ/ в раздел учстници липсва Радослав, незнайно защо.
Наистина го няма! Това ми е много странно.

# 487
  • при късмета
Изобщо не е тук мястото за коментиране, но не, не живееш с насилник по собствено желание. Макар да разбирам потребителя какво иска да каже, даже до някъде съм съгласна. Но зависи от жената. Понякога осъзнават, че живеят с насилник, но обстоятелства като липса на средства, наличието на деца (които също трябва да издържаш), мястото на което живееш, защото пряко влияе на манталитета на булшинството и много други фактори, натрупвайки се я карат да стои. Финансовата независимост е водещ фактор и, ако някоя я е било страх да се раздели с насилника докато не я е имала, е напълно обяснимо защо го прави, когато има пари.
Не я защитавам, Веселка не ми беше фаворит в сезона си, просто това е реалността. Но пък и не ми пречи толкова, други жени ме дразнят много повече от нея.

# 488
  • София

Да, има. Подариха го на двамата, които отпаднаха.

Веселка ми изглежда повяхнала, без време състарена.

# 489
  • earth
Животът с насилник е по собствено желание.
Глупости
Как така глупости? Ако беше на сила с него, нямаше да я "пусне", да ходи 3 месеца да копае градини и сече дърва…
Твоето твърдение е обобщение, а не към конкретния случай и като такова е глупост.

# 490
Всъщност е чудесно, че Веселка е зарязала мъж насилник и си е стъпила на краката. При тормозените жени има такъв насаден страх, че 90% си остават с мъжете си, особено ако нямат подкрепа от близки. Като нищо можеше да и прибере парите и да си живеят още заедно.

# 491

Мажена не ми харесва. Репчи се на жените, но на този дето каза, че супата ѝ е безсолна нищо не каза.

Това беше в отговор на нейното- "тази греда ти е крива" Grinning, тоест, ако търсиш кусури винаги ще намериш.
Аксения заслужава цялата критика, която получи за неадекватното си поведение, но за едно беше права, според мен. Всички жени се бяха концентрирали в "кухнята", чистенето на боб наистина си е работа между другото, и никой не подхвана градината. Все пак това ще се оценява. Мажена и каза да отива, като иска, тя ще дойде след малко, но предпочете да остане при момчетата. Камелия категорично отказа с мотива, че това е утрешна работа, а Елена, никаква я нямаше. Реално, ако Аксения не беше тръгнала, никой друг нямаше.
Има си приоритетни задачи и старите герои са наясно.

# 492
  • София
Не очаквах такава реакция от Ачо относно рибата. Можеше да каже едно браво, нали е ларж уж...
И като цяло очите на старите станаха на четири и почнаха да омаловажават уловената риба, която хич не беше малка. Не ми хареса това. И браво на Калин хандбалиста!

Да поздравя и старите, че така се организираха и успяха да свършат задачата с курника бързо и качествено. На новите курника е крив и нестабилен и като цяло при тях няма никакъв синхрон. Но нормално е това, не е изненада... Има време да се опознаят. Аксения не спря да мрънка, ей, ужас. Но пък после здраво косеше тревица, докато Камелия например изобщо не припари в градината. Утре вика... Абе няма да се разберат новите жени. Редуват се коя да мрънка или да клинчи от работа. Елена и Мирела ми харесват заега при тях. От мъжете Калин, Иван и Евгени.
Радо се изложи с тази самоотлъчка от рождения ден на Чавдар. Бива ли така? И ходи да яде тайно. Това не говори добре за него, а и прави лошо впечатление на зрителите, остави само участниците вътре. Но явно не му пука и е влязъл за самореклама... Ще видим нататък.

Альона си държи на Гуспата, въпреки че в техния сезон едвам се понасяха... Нормално обаче. Носталгия, може да е бил враг, ама е бил от твоя сезон. По тази логика има най-много участници от сезони 3 и 4 и като нищо могат да се зародят коалиции по сезони... Ако сезони 3 и 4 се обединят става страшно...
-
сезон 1 - 2-ма участници
сезон 2 - 1
сезон 3 - 3
сезон 4 - 3
сезон 5 - 1
сезон 6 - 2
сезон 7 - 1

Харесва ми, че позволиха открито да се коалират и заговорничат. Нека има стратегия, в това няма нищо лошо, а и така зрителя ще вижда и чува всичко (е, това което са ни показали от монтирания материал).

Зарадвах се на Бети и Ники.
Като цяло И/А са отчели многото допуснати грешки последните години и връщат Фермата към корените си.
Да има наставници, да има реална оценка на свършените задачи от хора, които разбират. Връщането на Алманаха, започването от нулата и т.н.

# 493
  • при късмета
Като цяло И/А са отчели многото допуснати грешки последните години и връщат Фермата към корените си.
Да има наставници, да има реална оценка на свършените задачи от хора, които разбират. Връщането на Алманаха, започването от нулата и т.н.
И мен това ме радва и се надявам наистина целта да им е да върнат идеята и главната концепция на предаването. Зрителите мрънкаме за това от 5 сезон насам, а това не е малко.
И да добавя, че ще има и грижа за градина и животни, освен строителството. Последните 2 сезона изобщо не бяха във ферма, бяха на курорт, на който само трябва да струпат някакъв покрив над главите си.
Въпреки, че е рано, това са причините да имам надежда, че ще е по-добър сезон от 6 и 7

# 494
  • Разпиляна във въображението
Аксения наистина не знае много къде е попаднала, но не ме дразни. Надявам се да се ориентира в обстановката.

Не лошо начало.

Общи условия

Активация на акаунт