🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 671
  • 942
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм си пуснал снощният епизод за фон на хоум офиса и забелязах, че не сте го коментирали - какво значи новите участници първата седмица да нямат дуел, да са се климатизирали, като 2ма от новите ги изпидуркаха ден 1?

# 511
  • Стара Загора
Вчера се замислих за Чавдар. Ми то е хубаво човек да има ценности и да не е материалист, обаче да не празнуваш рожден ден, да не си отпуснеш душата, като нормален човек ми се вижда бая пресолена манджа. Страшен живот, няма що! Или е поредния проповедник,  от типа “не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря”.
Аз също не си празнувам рождения ден, не смятам, че е голяма загуба.

Знаете ли кога е снимана фермата, че е такъв студ? Не го ли снимат август месец?
Сериозно?

# 512
Сигурно за енти път се казва кога е снимано, просто върнете няколко страници назад. Толкова ли е трудно.

# 513
Гледах първите епизоди набързо и честно казано ми беше малко скучно, но се радвам, че от бившите участници не са вкарали никой от най-огромните човешки отпадъци, които бяха вкарали в предишни сезони. Не, че няма някои неприятни персонажи, но все пак поносимо неприятни.

Като цяло смятам, че е грешка за Ваня да влиза отново. Тя винаги си е била доста нестабилна с голяма доза злоба, която доста демонстираше в нейния сезон, но поради това, че имаше други по-противни от нея (Калоян, Петър, меджика, Надя), тя някак мина между капките и успя да се запомни основно с победите на арената. Сега си мисля, че по-скоро ще остави отпечатък с неприятните си качества.

Виждам, че вече сте отбелязали, но този брадясалият полицай е = Виктор. Дето викате, даже и визуално са почти едно към едно. Визия, гайда, сходни глупости. Иван и Андрей наистина трябва да спрат това рециклиране на образи във всеки сезон.

# 514
Дали Финци е потенциалният пръв дуелист?
Не ми се иска, но той е без подкрепа от своя сезон. Първо мислех за Чавдар, но Альона го намира за умен и ценен.
На мен ми харесва легализирането на договорките. Стратегическото виждане на всеки, говори повече от всичко друго за неговия образ.

# 515
  • Sunshine state
На мен много ми допада, че може вече открито да обсъждат и да се наговарят. Ще вкара повече интрига в играта. И нека малко помизврстват, че съвсем го бяха обърнали на ББ последните сезони. На Ванчето нанагорно й идва, ама нека й е. 🤣

# 516
Знаете ли кога е снимана фермата, че е такъв студ? Не го ли снимат август месец?
Снимано е началото на май. Но честно казано тази година и август беше студен в планината нощно време Grinning

# 517
За първи дуелист не знам кой, но като цяло ми се иска Гечо да си ходи. Не съм го гледала в неговия сезон или нямам спомен за него, но нещо ми е най-анти от всички стари мъже вътре.

# 518
Все си мисля,че Гечо или Финци ще изгърми на дуел,но дано греша. Предполагам на мъжете те двамата основно заради годините ще им се видят лесни мишени, но пък и са с опит в ремонтните дейности и биха били полезни за Фермата,та дано им се размине. С радост бих се разделила с Чавдар или Димитър,ама не го виждам много вероятно.
П.п. Моля Дяволчето в началото на следващата тема да закове инфо кога са започнали снимките на сезона,че вече взе да става досадно на всяка страница да има неразбрали

# 519
  • при късмета
Аз, освен Чавдар, на този етап бих прежалила само Геле. Харесвах го, при това горе долу на фона на участниците в неговия сезон, то просто нямаше кой да харесаш, освен него и Боби. На фона на ветераните и без него ще мина.
Полицая, още на визитката думите ми бяха, че е абсолютно копие на Виктор, в много насоки, че даже визуално.
Не знам още какво да мисля за позволяването на открито наговаряне. Малко се губи разсъждението на зрителя защо даден участник прави или не прави нещо, а това е от забавната част

# 520
  • София
Сега гледам епизода, обаче хора, кажете ми, това наистина ли е реален човек. За Аксения говоря. Ма може ли за риба, хваната от язовир, да питаш - тя обезкостена ли е?
Ми да ма, овчице, рибата така си плува във водата. Обезкостена.
Аз вече думи нямам.
След коша за пране не мислех, че може да каже нещо по-тъпо. Ама явно може.

# 521
Сега като се замисля Чадвар е малко като аутсайдер в групата ,защото останалите се познават горе долу. От вчера насам искам да е един между Митко или Гечо, но може и Чавдар да е първи дуелист.

# 522

След коша за пране не мислех, че може да каже нещо по-тъпо. Ама явно може.

Май подценяваш момата? Joy
Аз очаквам и още по-голяма простотия, ама търпеливо ще изчакам да я видя, защото предполагам, че скоро ще я покажат.
Лично за мене тоя сезон е някак муден. Разделението е тъпо, защото старите имат изградения навик да работят в екип, а новите до сега сами са си чопкали нивичката и кастрили клончетата. Няма начин кокошкарника на ветераните да не е по всички световни стандарти Joy

# 523
  • гр.София
Моля Дяволчето в началото на следващата тема да закове инфо кога са започнали снимките на сезона,че вече взе да става досадно на всяка страница да има неразбрали

То хубаво да го сложи в началото на темата, но нали някой трябва да го прочете Joy

# 524
Аксения много ясно я виждам как изневерява на Поморийския или Приморски съпруг. Не знам кое ме кара да си мисля, че ще си търси отдушник там. Може би истеричното й поведение, което говори за някаква обща неудовлетвореност от живота ( то и визитката загатва за нещо такова) - а още сме в самото начало.

Общи условия

Активация на акаунт