Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 71 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
В 16.25 ч., но резултатът вече ми е ясен. Симптоми почти нямам вече, чувствам се определено небременна.Така че съм подготвена за лош развой. Confused

Симптомите идват и изчезват после се връщат пак. Не се отчайвай изчакай прегледа . Може пък да караш лека бременност без симптоми,което е супер .

# 166
Bobby, никакво предаване!!! Докато не каже доктора нищо не е приключило!

# 167
Бобиии, без такива негативни мисли. И аз имах моменти, в които се чувствах небременна. Симптомите може да отшумяват и да се връщат. Чакаме прегледа, нали?
В 16.25 ч., но резултатът вече ми е ясен. Симптоми почти нямам вече, чувствам се определено небременна.Така че съм подготвена за лош развой. Confused

# 168
Бобиии, без такива негативни мисли. И аз имах моменти, в които се чувствах небременна. Симптомите може да отшумяват и да се връщат. Чакаме прегледа, нали?

Аз нямам нито един симптом, а съм доста бременна, така,че това не е никакъв критерий.

# 169
В понеделник имах много силни болки в яйчниците и ниско долу. Направо имах чувството, че ми идва МЦ. Чак не можах да спя през нощта. От вчера пък нищо. Още час и ще се разбере. Нямам търпение, защото тази неизвестност е кошмарна.
Благодаря ви за оптимизма, с който ме зареждате. Около мен хората са по-големи оптимисти от мен самата. Просто аз много си усещам нещата. При предната ми бременност усетих като изгубих симптомите и прегледа след няколко дни го доказа. Rolling Eyes

# 170

Мен единствения ми симтом много дълго време (поне до 10-11 седмица) беше, че се разплаквах от нищо. На новините дето се вика.
Стискам палци.

Бтв погледнах и аз нямам нищо написано на снимката от първи преглед. То там добрите новини са, че бременността е в матката, аз много се притеснявах от извънматочна.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 15:46 от Одри ♡

# 171
И аз имах една биохимична със зверски киселини и супер силна болка в зърната. Сега очаквах същото, но е съвсем различно. Всяка бременност е различна и си има различно изражение.
В понеделник имах много силни болки в яйчниците и ниско долу. Направо имах чувството, че ми идва МЦ. Чак не можах да спя през нощта. От вчера пък нищо. Още час и ще се разбере. Нямам търпение, защото тази неизвестност е кошмарна.
Благодаря ви за оптимизма, с който ме зареждате. Около мен хората са по-големи оптимисти от мен самата. Просто аз много си усещам нещата. При предната ми бременност усетих като изгубих симптомите и прегледа след няколко дни го доказа. Rolling Eyes

# 172
  • София
Дано Господ да ти помогне да ти кажат само положителни резултати.

# 173
Момичета имам въпрос
На 9 ден след трансфер на 2 5-дневни ЧХГ 69,5
Днес 11 ден ЧХГ 158,6
Според вас добър ли е резултата?
Това ми е 5-ти трансфер и 1-ви с имплантация

# 174
Супер ти е. Kissing Heart

# 175
Bobby, много стиснати палчета и дано просто всичко е само притеснения. Цял ден влизам и чакам хубави новини от теб!

# 176
Аз също имах дни без никакви симптоми и напълно се отчайвай и си казвах “ето пак всичко свърши”. Даже питах тук из темите. В толкова ранна бременност, симптомите идват и си отиват, после се появяват пак… хормони..

# 177
Боби мисли само позитивно. В началото и аз бях така и те разбирам напълно. Имаше дни, в които нямах изобщо никакви симптоми. Но питай ме сега , в 14+5 съм и не мога да ям почти нищо. Имам си определени храни и дотам. В началото всичко си беше нормално все едно не бях бременна , ядях си всичко и не повръщах. Сега само да хапна нещо, което на бебчо не му харесва и след 15-20 Мин вече съм в банята и повръщам 🤭. Стискам палци за теб и очакваме хубави новини 🍀🍀🍀

# 178
Боби, и аз чакам да пишеш и силно ти стискам палчета.
Ние имаме 3 замразени 5 дневни душички и се надявам да мога и аз скоро да се наредя сред чакащите и броящи дните до теста. Hands Pray

# 179
Аз да се оплача от 2 дни със запушен нос и сополи, някъв ад. Всички други симптоми на бременност минаха на заден план и аз бях глътнала бастуна, но всичко се оказа ОК, слава на Бога!
Смях се коментара на Одри с глас, защото миналата седмица поплаквах на визитките на хората от Фермата, които грам не бяха тъжни, но примерно момиче копае на село в градината и сълзите напират! Ей затова мъжете никога няма да ни разберат 😂. 1/1000 от нашите хормони да имаха, щяха да видят те! 😂😂😂
За Боби 🤞🤞🤞🤞🤞

Общи условия

Активация на акаунт