Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 71 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на всички, но няма да я бъде тази бременност. По първи трансфер трябва да съм в 7 г.с., по втори - в 6г.с. + 5 дни. Отново се видя сакче с жълтъчно мехурче. Отговаря на 5 г.с. + 4 дни. Обаче и жълтъчното мехурче не е съвсем хубаво. Вижда се много слабо. В началото помислихме, че сакчето е празно. Казаха ми, че имам 2 варианта. Да го изчакаме до понеделник за наше спокойствие, но шансът е под 5 % или да спирам лекарствата и да опитам сама да се изчистя, което трябва да стане до 1 седмица. Ако не успея сама да се изчистя ще се наложи да го махнат с вакуум.
Тук е момента да изкажа най-прекрасните си впечатления от д-р Мила Кайрякова. Не ми дадоха час за д-р Стаменов, а за нея. Прекрасен и много мил човек. За разлика от предния преглед, този беше продължителен, обстоен, с обяснение на всичко което вижда и мисли. Зададох си всички въпроси и получих отговори на всичко. В крайна сметка решихме да пуснем едно ЧХГ, за да ни ориентира, ще говори с д-р Стаменов и ще кажат какво следва. Това е от мен. Надявам се да съм единствената с лош развой на събитията в тази тема и след мен да следват само хубави новини. 🍀

# 181
Съжалявам,Боби... Sad Много гадно и искрено ти съчувствам,тъй като съм минала през това. Поплачи си, зареди се с нови сили и отново.

# 182
Боби ❤❤❤❤ Всички ние тук знаем какво е разочоравание, аз например миналата година имах втори пореден неуспешен трансфер. Честно казно 1 сълза не пророних, за разлика от 1вия път. Битката и животът продължават!

# 183
Благодаря, момичета. Ще се съвзема. Не ми е за първи път, ще го изстрадам и с нови сили напред. Излезе и ЧХГ-то. Явно някъде около 02.09. е спряло да расте, защото на 30.08. беше 1878.

# 184
Боби, при такива високи стойности на ЧХГ вече не се гледа за удвояване на резултата.
Изчакай си до понеделник според мене. Може да са само 5% шанс, но в крайна сметка нищо не губиш.

# 185
Е чгх спира да се удвоява след известно време така, че не виждам мнг смисъл от пускането му. Трябвало е да си искаш твърдо час за Стаменов, Боби. Следващият път настоявай и не приемай друг. Спиред мен само той да реши дали спираш или не. Даже бих поискала час за тази седмица. Как да понеделник ще се бодеш с инжекции, които не знаеш трябват ли ти или не. Ами не може така- толкоз години пациент на лекар, който после да не може да отдели 5мин да каже 2думи. Аз на твое място-директно искам час за утре/ другиден стаменов. Ако трябва говори с координаторът на часовете му- ако беше от вчера пациент в болницата, че да те размотават, а ти от толкоз време..

# 186
*Bobby силно те прегръщам. За мен най-показателно е, че забременяваш. Преди 40 години моята майка така е забременявала и губила бременности три години, но ето че аз съм факт, и след моето раждане е продължила същата патология.
Пожелавам ти сили и воля да дочакаш своята "Lucie" 🤗🤗❤️

# 187
Моята агония все пак ще продължи до понеделник. Преди малко ми се обадиха. Д-р Кайрякова е говорила с д-р Стаменов и той е казал, че трябва да му се даде шанс. ЧХГ било високо и затова да не спирам лекарствата и в понеделник да си запиша час за него. Надявам се да не ме прехвърлят пак при друг. Знам, че шансът е може би дори 1%, но и аз искам да го дам. Ще се чувствам по-спокойна някак. Дори мислех ако ми кажат да спра всичко, да не го правя и в понеделник да тичам към МЦ Фемина. Blush
Много сте мили всички. Благодаря за подкрепата. Hug

# 188
Щом така е казал той значи има причина, не се отказвай !Стискам силно палци!
А аз се обадих в клиниката и си казах днешния резултат,казаха ми че е малко нисичък и да го повтаря на 9.09 пак за по сигурно
Още не мога да се зарадвам

# 189
Ех, Боби, чаках твоето включване. Разбира се, че ще дадеш шанс, ако ще о 0.0005% да е. Изключително се радвам са разбера, че лекарите подхождат с такова внимание към специфични случаи. С цялото си сърце ти желая най-добрия развой!
Моята агония все пак ще продължи до понеделник. Преди малко ми се обадиха. Д-р Кайрякова е говорила с д-р Стаменов и той е казал, че трябва да му се даде шанс. ЧХГ било високо и затова да не спирам лекарствата и в понеделник да си запиша час за него. Надявам се да не ме прехвърлят пак при друг. Знам, че шансът е може би дори 1%, но и аз искам да го дам. Ще се чувствам по-спокойна някак. Дори мислех ако ми кажат да спра всичко, да не го правя и в понеделник да тичам към МЦ Фемина. Blush

# 190
Докторите си знаят работата, значи стискането на палци продължава 🤞🤞🤞🤞
П.С. Пациентките на д-р Стаменов ги следи д-р Кайрякова (така на мен ми бе казано) и съм 100% сигурна, че тя се допитва до него, така че няма да те прехвърлят при друг.

# 191
Здравейте момичета. Вчера бях на първия си преглед и чухме сърчицето на бебето. Док каза, че вс е наред и че бебчето върви с два дни напред. Днес обаче имах леко зацапване и съм супер притеснена 😞 На някоя от вас случвало ли й се след преглед? Място не си намирам а и гърдите не ме болят като преди…

# 192
Здравейте момичета. Вчера бях на първия си преглед и чухме сърчицето на бебето. Док каза, че вс е наред и че бебчето върви с два дни напред. Днес обаче имах леко зацапване и съм супер притеснена 😞 На някоя от вас случвало ли й се след преглед? Място не си намирам а и гърдите не ме болят като преди…

След първия преглед и аз имах леко зацапване , но беше много леко. Вторият ми преглед вече не беше вагинален .

# 193
А взимали ли са секрет ? При мен се появи веднъж след взимане на проба за вагинален и цервикален секрет. Ако се притесняваш, пиши на АГто 😎 Ако зацапването продължи или се засили, според мен най-добре отиди на лекар.

# 194
Не, не е взимал секрет доктора. Зацапването беше много леко, но все пак го имаше и това ме изплаши. До сега не съм стигала до тук, а това ми е 6ти трансфер с една извънматочна и две биохимични. Бях толкова развълнувана вчера а днес супер изплашена. Като влакче на ужасите…

quote author=Butterfly_Lilly link=topic=1477647.msg45271581#msg45271581 date=1662639806]
А взимали ли са секрет ? При мен се появи веднъж след взимане на проба за вагинален и цервикален секрет. Ако се притесняваш, пиши на АГто 😎 Ако зацапването продължи или се засили, според мен най-добре отиди на лекар.

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт