Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 71 492
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета,
5 ден след трансфер съм и от сутринта ми е лошо. Реших, че е от преднизолона. Можете ли да споделите дали сте имали подобен страничен ефект? Благодаря.

# 196
Аз не съм имала такъв страничен ефект. Казват, че се приема след храна, май точно за да не ти е лошо. Но аз честно казано често го пия на гладно и не ми е ставало лошо. Да не пиеш Утрогестан? От него ми е ставало лошо и ми се вие свят. 1-2 часа след пиене имах чувството, че ще припадна.

# 197
Здравейте, поради какви причини ви е изписан преднизолон? Аз имах спонтанна бременност, два месеца след проведено лечение с преднизолон заради подостър тиреоидит на щитовидната жлеза. Може би забременяването ми тогава не е случайно, защото лекарството подтиска имунната система. Не веднъж съм го споменавала на АРТ специалиста ми, но не знам защо не иска да ми го предпише. Сега, с изненада разбирам, че лекарството се употребява в месеца на ЗЕТ.

# 198
Здравейте отново,
Изписаха ми преднизолон - сутрин и вечер, Прегнил - през ден, Фраксипарин всеки ден и циклогест-сутрин и вечер.   Не искам да им чета на всички листовките и затова реших да попитам какъв е вашият опит. Благодаря

# 199
Здравей, аз го пих по същата схема като теб и сега вече 10 г.с. по схема го спирам. Да ти кажа, аз също не се чувствам добре от него, взимам го след хранене, но не ми е ОК. За подтискане на имунната система е точно.
quote author=Boch link=topic=1477647.msg45273130#msg45273130 date=1662661186]
Здравейте отново,
Изписаха ми преднизолон - сутрин и вечер, Прегнил - през ден, Фраксипарин всеки ден и циклогест-сутрин и вечер.   Не искам да им чета на всички листовките и затова реших да попитам какъв е вашият опит. Благодаря
[/quote]

# 200
Здравейте тъй като ви четя от доста време виждам че всички момичета приемате лекарства аз също до вчера поставях 3 на ден в.прогестеронови глоболи но моята лекарка ми каза да го спирам и въпроса ми е изведнъж ако се спре дане стане проблем в чужбина живеем и тук малко по през прасти е всичко в медицината по точно благодаря предварително

# 201
LucytheRock, благодаря за споделеното.   Някави други симптоми като подут корем?

# 202
Да, подут корем, лека отпадналост, всичко е нормално и е от лекарствата. Ако случайно нещо много те притеснява, питай докторите/сестрите за да си спокойна. Но не се притеснявай, нормално е.
[/b]quote author=Boch link=topic=1477647.msg45273319#msg45273319 date=1662663011]
LucyTheRock, благодаря за споделеното.   Някави други симптоми като подут корем?
[/quote]

# 203
Благодаря, по-спокойна съм. Blush

Да, подут корем, лека отпадналост, всичко е нормално и е от лекарствата. Ако случайно нещо много те притеснява, питай докторите/сестрите за да си спокойна. Но не се притеснявай, нормално е.
[/b]quote author=Boch link=topic=1477647.msg45273319#msg45273319 date=1662663011]
LucyTheRock, благодаря за споделеното.   Някави други симптоми като подут корем?
[/quote]

# 204
а ето го моят пак шуар чек на 12 ден след трансфер на 2 5-дневни ЧХГ преди 2 дена 158,6

# 205
Здравейте момичета. Вчера бях на първия си преглед и чухме сърчицето на бебето. Док каза, че вс е наред и че бебчето върви с два дни напред. Днес обаче имах леко зацапване и съм супер притеснена 😞 На някоя от вас случвало ли й се след преглед? Място не си намирам а и гърдите не ме болят като преди…

А в коя седмица сте?

# 206
Здравейте, 6+6 съм. Зацапването го няма вече и най-вероятно е било вследствие на прегледа, но беше достатъчно да ме изплаши. Сега се вглеждам във всяко нещо, а точно това не искам защото сама ще се подлудя!

Здравейте момичета. Вчера бях на първия си преглед и чухме сърчицето на бебето. Док каза, че вс е наред и че бебчето върви с два дни напред. Днес обаче имах леко зацапване и съм супер притеснена 😞 На някоя от вас случвало ли й се след преглед? Място не си намирам а и гърдите не ме болят като преди…

А в коя седмица сте?

# 207
Мен след първия преглед ме боля ниско долу и то доста. Чак пих Но-Шпа. Зацапване нямах, но болката и мен ме притесни. После при втория нямах такъв проблем. В 6+4 ли чухте сърчице? Интересно, при предната ми бременност чак в 8 г.с. доктора пусна да го чуем и то за секунди. В 6+4 само видяхме пулсациите. Simple Smile

# 208
Здравейте тъй като ви четя от доста време виждам че всички момичета приемате лекарства аз също до вчера поставях 3 на ден в.прогестеронови глоболи но моята лекарка ми каза да го спирам и въпроса ми е изведнъж ако се спре дане стане проблем в чужбина живеем и тук малко по през прасти е всичко в медицината по точно благодаря предварително
Аз също съм в чужбина и от миналата седмица спрях рлогестерона ( бях 8г.с +4дни) попитах дали не е рано и не трябва ли постепенно да се намали и ми отговориха че на ЕТ не е нужно, само при ЗЕТ е така.

# 209
Аз също съм в чужбина и от миналата седмица спрях рлогестерона ( бях 8г.с +4дни) попитах дали не е рано и не трябва ли постепенно да се намали и ми отговориха че на ЕТ не е нужно, само при ЗЕТ е така.

Благодаря за отговора леко бременеене ви пожелавам.Ми дори на вас по касно са ви го спрели аз съм в 6 г.с докторката каза щом имало сърдечен пулс да се спре, надявам се да нямаме проблеми

Общи условия

Активация на акаунт