Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 71 504
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
FBID100003491139582, горе в дясно се вижда дата - 12 август, това датата на прегледа ли е?
След колко дена закъснението е тази ехография?
Долу в дясно сякаш expected date са сметнали?това да не е направo ембрионче?
Изобщо от 12 август, предполагаемата на преглед, какво се е случило с тази твоя позната? Има ли още аменорея?
Извинявай, че така те засипвам с въпроси, но и лекарите първо снемат анамнеза и после дават мнение, а ние където не сме доктори (поне аз) съвсем не виждам как можем да обясним какво е това.
С моите познания на фоликул в яйчник като по време на стимулация мога да го оприлича, но удебелявам оприлича, защото не съм лекар 😎✌️

Аз сак не виждам честно казано... какво са й казали?
Има ли на тази снимка на ултразвук плоден сак. Снимката е на моя позната. 32 г
абсолютно нищо не са й казали. Аз се усъмних за сак за една черна формация горе вдясно
Аз знам от една лекарка, че трябва да е обвито в бяло сакчето по края, а тук не виждам.
ето по-добро изображение
Жена на 32 г с цикъл 30 дни. ПРМ 25.06.22 . На 24.07, започва течение до 01.08. Като кафяво зацапване.От 01.08,до 16.08 има много оскъдно бледо розово кръвотечение. На 12.08 е този преглед. Двурога матка, което отдавна се знае. След 16.08 не е имала кръвотечение. Нищо не е казала на АГ за теста от ,05.08. АГ казал  хормонален дисбаланс и друго нищо.Нищо не е споменал за тази черна формация. Аз просто се усъмних. Момичето е закръглено и е трудно да се определи нарастване на корема, но като че ли има видимо нарастване под гърдите. А зърната са доста потъмнели според мен.Вечер като че много малко й се повръща, но за кратко. Но не повръща. Момичето имаше и семейно нещастие. Майка й почина пред очите й в средата на април. Така че този стрес също може би се отразява. Показвам теста от 05.08. шур чек. На 20 минути е теста. А доктора малко е май претупал прегледа

# 151
Моето мнение е,че на ехографската снимка не се вижда нито плоден сак, нито жълтъчен мехур. Това горе в дясно( по обяснение на един лекар, който лично питах и аз за тази черна точка) е че това е шийката на матката. Аз съм бременна и мога да Ви приложа моя ехографска снимка, на която се вижда, че има плоден сак, само един и в същото време я има тази черна точка точно на същото място като на вашата снимка. Прилагам я да видите. Другият съвет, който бих Ви дала е да посетите друг специалист и да направите кръвен ЧХГ тест, а на тези пикливите изрично пише, че след 10-та минута резултатът може да бъде фалшив. Най-добре е да не гадаете и да търсите мнение тук, а да направите това, което описах по-горе. Успех. Ето и моята ехографска снимка.

# 152
  • София
Моето мнение е,че на ехографската снимка не се вижда нито плоден сак, нито жълтъчен мехур. Това горе в дясно( по обяснение на един лекар, който лично питах и аз за тази черна точка) е че това е шийката на матката. Аз съм бременна и мога да Ви приложа моя ехографска снимка, на която се вижда, че има плоден сак, само един и в същото време я има тази черна точка точно на същото място като на вашата снимка. Прилагам я да видите. Другият съвет, който бих Ви дала е да посетите друг специалист и да направите кръвен ЧХГ тест, а на тези пикливите изрично пише, че след 10-та минута резултатът може да бъде фалшив. Най-добре е да не гадаете и да търсите мнение тук, а да направите това, което описах по-горе. Успех. Ето и моята ехографска снимка.
Да. Виждам и на вашата снимка. Но шийката на матката чак до рогчето ли стои. Това е горната част на матката, а не надолу към пубиса. Но щом сте питали, вярвам Ви напълно.

# 153
От 12 август до сега е минало доста време, на мястото на вашата приятелка до сега бих отишла на кръвен тест и на консултация при още едно АГ.. другото е някакво мъчение и чудене 🫢

# 154
Скрит текст:
FBID100003491139582, горе в дясно се вижда дата - 12 август, това датата на прегледа ли е?
Изобщо от 12 август, предполагаемата на преглед, какво се е случило с тази твоя позната? Има ли още аменорея?
Извинявай, че така те засипвам с въпроси, но и лекарите първо снемат анамнеза и после дават мнение, а ние където не сме доктори (поне аз) съвсем не виждам как можем да обясним какво е това.
С моите познания на фоликул в яйчник като по време на стимулация мога да го оприлича, но удебелявам оприлича, защото не съм лекар 😎✌

абсолютно нищо не са й казали. Аз се усъмних за сак за една черна формация горе вдясно
Аз знам от една лекарка, че трябва да е обвито в бяло сакчето по края, а тук не виждам.
ето по-добро изображение
Жена на 32 г с цикъл 30 дни. ПРМ 25.06.22 . На 24.07, започва течение до 01.08. Като кафяво зацапване.От 01.08,до 16.08 има много оскъдно бледо розово кръвотечение. На 12.08 е този преглед. Двурога матка, което отдавна се знае. След 16.08 не е имала кръвотечение. Нищо не е казала на АГ за теста от ,05.08. АГ казал  хормонален дисбаланс и друго нищо.Нищо не е споменал за тази черна формация. Аз просто се усъмних. Момичето е закръглено и е трудно да се определи нарастване на корема, но като че ли има видимо нарастване под гърдите. А зърната са доста потъмнели според мен.Вечер като че много малко й се повръща, но за кратко. Но не повръща. Момичето имаше и семейно нещастие. Майка й почина пред очите й в средата на април. Така че този стрес също може би се отразява. Показвам теста от 05.08. шур чек. На 20 минути е теста. А доктора малко е май претупал прегледа

Според мен да се консултира с друг доктор и да не губи време защото позитивен тест и зацапване с розаво течени и кафяво повече от ден два са знак на извънматочна бременост аз бях с такава преди година както и да е въпроса е да не губи време защото е опасно за нея

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 08:37 от AnMary

# 155
Момичета ,това са стойностите на чхг след трансфер на 2 Тридневни
Ден 9 - 128
Ден 11-  354
Ден 16- 3314

Дали и двете са се хванали?

# 156
Това никой не може да каже. Чела съм за случаи на много високо ЧХГ и само 1 ембрион, както и ниско ЧХГ, а двуплодна бременност. На прегледа ще се разбере иначе са само предположения. Blush Важното е, че стойностите са чудни. Flowers Four Leaf Clover

# 157
  • София
Скрит текст:
Според мен да се консултира с друг доктор и да не губи време защото позитивен тест и зацапване с розаво течени и кафяво повече от ден два са знак на извънматочна бременост аз бях с такава преди година както и да е въпроса е да не губи време защото е опасно за нея
Черното петно е във рогчето. На вас как я видяха извънматочната бременност.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 15:27 от bubanka

# 158
Скрит текст:
С моите познания на фоликул в яйчник като по време на стимулация мога да го оприлича, но удебелявам оприлича, защото не съм лекар 😎✌

ето по-добро изображение
Жена на 32 г с цикъл 30 дни. ПРМ 25.06.22 . На 24.07, започва течение до 01.08. Като кафяво зацапване.От 01.08,до 16.08 има много оскъдно бледо розово кръвотечение. На 12.08 е този преглед. Двурога матка, което отдавна се знае. След 16.08 не е имала кръвотечение. Нищо не е казала на АГ за теста от ,05.08. АГ казал  хормонален дисбаланс и друго нищо.Нищо не е споменал за тази черна формация. Аз просто се усъмних. Момичето е закръглено и е трудно да се определи нарастване на корема, но като че ли има видимо нарастване под гърдите. А зърната са доста потъмнели според мен.Вечер като че много малко й се повръща, но за кратко. Но не повръща. Момичето имаше и семейно нещастие. Майка й почина пред очите й в средата на април. Така че този стрес също може би се отразява. Показвам теста от 05.08. шур чек. На 20 минути е теста. А доктора малко е май претупал прегледа

Черното петно е във рогчето. На вас как я видяха извънматочната бременност.

Не съм доктор не слагам веднага диагноза само споделям каквото съм преживяла и каквото съм чела . Първия път бях с положителен тест гадене не съм повръщала подути гърди и болезнени и със кафяво зацапване!!! В продължение на 3 седмици ходих при 3 генеколога не го отриваха чхг се покачваше накрая го откриха в дясната ми траба но касно беше и ми я отстаниха . Втория път преди една година същите симптоми но започна със розово течение после след седмица стана кафяво пак не го намираха каде е но тоя път не ме оперираха а с инжекция прекратиха бременоста от това което съм чела може да се захваща ембриона и на шийката на матката така че за ваето оспокоение потарсете мнение и на друг доктор за да сте сигурни че всичко е на ред желая ви успех

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 08:37 от AnMary

# 159
  • София
спрете да цитирате огромни постове, моля

# 160
Тестът е правен на 5/08. Минало е вече месец. Ако има извънматочна бременност, жената би трябвало да е вече в спешното, или поне със сериозни оплаквания вече.
    Но така или иначе трябва да се изясни ситуацията. Да се пусне едно ЧХГ и да се направи читав преглед.
      Да не говорим, че има тумурни образувания (голяма рядкост за щастие), които произвеждат ЧХГ без изобщо да става въпрос за бременност.
      А и най малкото жената е със зацапвания и нередовен цикъл в момента.

# 161
  • София
Тестът е правен на 5/08. Минало е вече месец. Ако има извънматочна бременност, жената би трябвало да е вече в спешното, или поне със сериозни оплаквания вече.
    Но така или иначе трябва да се изясни ситуацията. Да се пусне едно ЧХГ и да се направи читав преглед.
      Да не говорим, че има тумурни образувания (голяма рядкост за щастие), които произвеждат ЧХГ без изобщо да става въпрос за бременност.
      А и най малкото жената е със зацапвания и нередовен цикъл в момента.
Аз току що четох и за т. нар. синехии в матката , които точно така изглеждат.Като черни петна. Като увелича изображението на телефон, на тази снимка, където е само то частично снимано, виждам , че то е покрито все едно с червени капиляри. Нищо чудно да си е чист миомен възел.

# 162
Момичета ,това са стойностите на чхг след трансфер на 2 Тридневни
Ден 9 - 128
Ден 11-  354
Ден 16- 3314

Дали и двете са се хванали?

Моите стойности бяха близки до твоите , но си имаме едно бебче. Само преглед ще уточни колко са. С ЧХГ не може да се определи , защото както казах и при мен бяха високи , но си имаме едно бебче момиче, което очакваме да се роди март месец 🥰

# 163
Боби, кога ти е прегледа днес? Чакаме новини.. Simple Smile
Това никой не може да каже. Чела съм за случаи на много високо ЧХГ и само 1 ембрион, както и ниско ЧХГ, а двуплодна бременност. На прегледа ще се разбере иначе са само предположения. Blush Важното е, че стойностите са чудни. Flowers Four Leaf Clover

# 164
В 16.25 ч., но резултатът вече ми е ясен. Симптоми почти нямам вече, чувствам се определено небременна.Така че съм подготвена за лош развой. Confused

Общи условия

Активация на акаунт