Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Бих пробвала душ гела и/или лосиони. Някъде по единично предлагат ли се?

# 571
Бих пробвала душ гела и/или лосиони. Някъде по единично предлагат ли се?
Лейди бокс имат сайт. Там може и да си поръчате продукт. Като дойде моята кутия, може би ще се разделя с някой душ- гел. Май много ще ми се съберат.

# 572
Кибрит разкриха 3 продукта от кутията за ноември:

Ето какво се крие в Кибрит през ноември...
💜SNEAK PEEK💜 През ноември в Кибрит ще откриеш всичко от което имаш нужда...
1️⃣ Шампоан + Балсам на стойност 88 лева от британския бранд Stone Street Soaphouse
2️⃣ А в допълнение ще откриеш продукт страхотния френски производител Leonia - богат ефирен крем за лице на основата на бял чай Crème Riche Thé Blanc на стойност 51 лева! ❄️

🤩 Подхранване, блясък и еластичност - това е комбинацията, която търсиш за перфектно изглеждаща коса! 💇‍♀️

💝 Подари си грижа за коса с Подхранващ шампоан + Балсам на стойност 88 лева от британския бранд 𝒮𝓉𝑜𝓃𝑒 𝒮𝓉𝓇𝑒𝑒𝓉 𝒮𝑜𝒶𝓅𝒽𝑜𝓊𝓈𝑒.

✨ Колекцията 𝐇𝐚𝐲 𝐇𝐨! е подходяща за всеки тип коса и носи уханието на топъл летен ден, гарантирано повдига настроението и успокоява душата, а косата е напълно трансформирана след употребата на продуктите. 🍃

🧼 Първата стъпка е деликатен шампоан, чиято формула е обогатена с бетаин, английски мед и витамин Е. Произведен със 100% натурални масла, като не съдържа изкуствени оцветители, парабени и SLS. 🌿

🍯 Втора стъпка е балсам от същата серия, който съдържа обединяващата съставка - английски мед, както и бленд от масло от шеа жожоба, бадемово, арганово и масло от лешник.

❄️ Заедно двата продукта допълват действието си, за да оставят косата ти подхранена, по-плътна, еластична, лесна за разресване и оформяне, копринено мека и без досадния frizz, от който често страдаме точно през студените месеци.
Поръчай Кибрит за Ноември

🍃 Френско съвършенство под формата на ефирен крем за лице на основата на бял чай, това е изкушението в ноември от Léonia Paris.

🙋‍♀️ Ежедневната грижа за кожата е ключова, за да бъде тя здрава и да изглежда добре. Crème Riche Thé Blanc e нашият избор за предстоящите месеци, защото:

💧 осигурява интензивно подхранване и комфорт през студените месеци
✋ предлага антиоксидантна грижа, която неутрализира свободните радикали
🍵 съдържа бял чай, морски водорасли и хиалуроновата киселина от растителен произход
🐇 подходящ за всеки тип кожа, 100% веган и производен във Франция
✨ след употребата му кожата е кадифено мека, озарена и запазва това приятно усещане през целия ден

🏃‍♀️ Кремът на Leonia ще бъде и твоето спасение в дните, в които може би ще пропуснеш любимия серум, но все пак искаш да си сигурна, че ще си се погрижила добре за кожата си. 🤗
Поръчай Кибрит за Ноември

🎁 Не пропускай красивата и обновяваща кутийка за ноември!

🤗 Това са само малка част изненадите, с които ще те поглезим в нашата нова месечна кутийка.
🍊Очакват те още вълнуващи изкушения, както от нови, така и от вече познати и любими брандове.

💝 Наслади се на малките моменти и се погрижи за себе си с нашето чудесно ноемврийско издание с 6️⃣ козметични съкровища.

🚚 Поръчай своята кутийка днес, а ние ще ти я доставим между 8 и 12 ноември.
⚠️ Побързай! Оставащите бройки са ограничени.

# 573
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много са 60 лв за BBW от моя гледна точка.
По $6 са лосиони,душ геловекато и двете са по 300 мл) и кремове за ръце,отделно вмомента има и допълнителни 20% намаление.
Представям си пък какви са цените на едро,сигурно падат по $3 на бройка.
Аз не съм им голяма фенка,миризмите им са супер силни и химични,колкото и да са впечатляващи като есенции,но разбирам и момичетата,които ги ползват и харесват.

# 574
Можете ли да споделите линк от където да поръчаме на цитираните от вас цени… Аз поне в България такива цени не съм виждала .

# 575
На мен шийт маската на ГБ много ми хареса, обаче серумът е отврат. Такъв кир ефект ми прави, че не го понасям. Това е голяма изненада за мен, тъй като съм ползвала серуми на марката и бях много доволна. Дали пък аз не го ползвам правилно? При други имали такъв ефект?
Виж в кремът с Вит. С съм влюбена. Разкошен за моята претенциозна кожа.

# 576
  • София
В сайта на производителя са такива цените, но те са в Щатите и не знам каква би била доставката. Може и другаде да има, но и аз не намерих. И на мен ми се струва скъпа кутията, може да пробвам единични неща от сайта на lady-то (благодаря на съфорумката, че ме светна, трудно се ориентирам в сайта им, но ги открих), защото тази марка ми е любопитна, доста хора я харесват.

# 577
На мен шийт маската на ГБ много ми хареса, обаче серумът е отврат. Такъв кир ефект ми прави, че не го понасям. Това е голяма изненада за мен, тъй като съм ползвала серуми на марката и бях много доволна. Дали пък аз не го ползвам правилно? При други имали такъв ефект?
Да не чета сега ама пишеше да се слагат мисля от 5-8 капки, на мен не ми прави кир ефект, а има някакви малки частички.. аз го харесах.. пробвайте да сложите по-малко количество без да наслоявате Simple Smile ✌🏻

# 578
Докато я умувах тиквената LаdyBox тя май се свърши... Обаче цената ме разколеба доста, иначе се бях засилила да я взема. То почти без отстъпка беше, аз така направо по-добре да си поръчам от магазина им какъвто аромат ми хареса 😒 не съм им пробвала все още козметиката за тяло на BBW, но свещите им много ги обичам и дебна Нотино като са понамалени😁 жалко, че все още не са навлезли както трябва на европейския пазар, не знам какво чакат.

# 579
Да не чета сега ама пишеше да се слагат мисля от 5-8 капки, на мен не ми прави кир ефект, а има някакви малки частички.. аз го харесах.. пробвайте да сложите по-малко количество без да наслоявате Simple Smile ✌🏻
Слагам 3. След серумът с ниацинамид и преди дневния крем. Така ползвах и предишния серум. Ще опитам да е първи.
Ако мога да попитам, къде е в твоята рутина серумът?

# 580
Слагам 3. След серумът с ниацинамид и преди дневния крем. Така ползвах и предишния серум. Ще опитам да е първи.
Ако мога да попитам, къде е в твоята рутина серумът?
Аз измивам с гел, мицеларна вода и серумът, след него нанасям крем на Bioderma Simple Smile И аз имам Ниацинамид, но в момента не го ползвам, може би от него става кир ефектът или от натрупването на двата серума, опитайте да сложите само от този на Figs да видите дали ще има Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:02 от ForestFairy13

# 581
  • Асеновград

Някоя от вас пробвала ли е тези продукти? Или друго от марката? Много инсе чудя.. или да чакам кибрит да разкрият още някой продукт и тогава да преценя. Иначе за серума с ретинол, ми се стори че пише в състава че има в страницата на гб..много странно. Но той ще е много мазен за моята кожа така или иначе.

# 582
В лятната кутия на GB имаше слънцезащитен лосион на Eolia и лично на мен много ми хареса.

https://goodbox.bg/page/enjoy-summer

Лосиона за тяло за след слънце Feel free също ми стана любим. Бързо попива и прави кожата много мека.

Аз харесах китуята с Eolia, но имам твърде много козметика, която не успявам да изразходя и ще я пропусна.

Капките на Руми от кутията на Кибрит и при мен все още нямат ефект. Утре приключвам с лепенките за косопад, същото. Няма ефект към момента, но не значи че няма да окажат ефект за превенция в следващите месеци, но няма как да разбера.

# 583
Лепенките срещу косопад нямат ефект и при майка ми на която ги дадох, почти са към края вече.
Продуктите на EOLIA миналата година много ми харесаха, бяха топ и SPF 50+ лосиона от лятната кутия и лосионите за тяло от коледната и декемврийската им кутия. Но тазгодишния лосион с SPF въобще не ме впечатли нито като консистенция, нито ме предпази, изгорях доволно въпреки обилното и често мазане. Та в този ред на мисли, смятам да пропусна кутията на гб с еолия. Пас съм и за ноемврийския кибрит май засега.

# 584
Хей беа пуснаха коледно издание. Много й се чудя на тази кутия, но пък досега не съм поръчвала нищо от тях. Вие доволни ли сте от кутиите им?

https://heybea.com/index.php?route=product/product&product_id=227

Общи условия

Активация на акаунт