Отговори
# 600
Честито на новите мами! Да са ви живи и здрави рожбите! ❤💙 Бързо да се възстановявате!
Kanari, честит ти Пресиян! Да порастне голям и силен мъж!
Junx_, добре сме. Опитваме се да спим, ама на мен още не ми се получава. Днес ми в втори ден и вече “ядох” - крем супа и пилешка супа (само за ядене мисля). Имах късмет и с анестезиоложката и със стаята - имаше само една самостоятелна, освободена същия ден. И сега искам да си легна пък чакам в 9:00 да донесат АМ…
Та, така… ГЛАДНА СЪМ И МИ СЕ СПИ Simple Smile

# 601
Честито момичета, бързо да се възстановявате.
Аз днес бях на преглед, всичко е ок, но водите ми са на долна граница. Доктора не каза, че е проблем, каза, че е очаквано в тази късна седмица, но аз се притесних. Имам 10 дни до термин, дано всичко е ок...

# 602
  • София
И аз съм в отбора на гладните!!! Ама не се очертава скоро.
Пенелопе, не е нужно,да излизаш тогава-,просто му го остави и легни да спиш. Каквото тялото ти казва и това е. Аз не можех да,заспя от нервност тогава, а умирах за сън.
Според мен да намалеят водите е нормално за,тази,седмица, както и плацентата,да е 3 степен.
А моят се беше увил целият в пъпна,връв,ама целият!!! Мисля,че на лекарят му идеше да,псува. Не знам дали щях да успея да го изкарам нормално...

# 603
Дойде  моментът и аз да се похваля. Снощи в 3.00 по естествен път се роди нашата принцеса Алис - 3165гр и 48 см. Гушкахме се доста,тати също дойде и я държа доста. Сега чакам да я донесат пак. Имам епизиотомия и само тя ме наболява и опъва.

# 604
И най накрая и ние се появихме с термин 13.09. И с предизвикано раждане, госпожицата доста ме измъчи, но всичко мина успешно и сме живи и здрави 🥰❤ На никои не препоръчвам индукция друго си е да е по естествен начин. Но важното е, че всичко вече е нормално. Късмет на всички мами, който още чакат. Вмомента в който видите бебчетата наистина всичката болка се забравя.

# 605
Хей, честито на всички нови мами! Бъдете здрави вие и вашите бебчета!
Ние се гледаме с малкия, имаме колики и иска постоянно да се гушка като го боли. Започнах да давам колийф и май засега помагат.
Момичета, при мен кръвотечението сякаш спря, а е само 16 дена от раждането. Мисля да се обадя на АГ. При вас как е било, че започнах да се притеснявам.

# 606
Честито на всички нови мами! Да са живи и здрави бебенцата и бързо да се възстановите! Ние май ще си чакаме термина 😁 4.10. Има ли още някоя мама, която да не е родила?

# 607
  • София
Ейй, честито на всички! Доста се насъбрахме тези дни.
Sunlove, на,мен даже ми се струва дълго. При мен и лохии,и кръв спряха още на  6 ден след раждането.

# 608
Ейй, честито на всички! Доста се насъбрахме тези дни.
Sunlove, на,мен даже ми се струва дълго. При мен и лохии,и кръв спряха още на  6 ден след раждането.
Мерси за отговора, Канари. Първо раждане ми е и чета, че 40 дена е кръвотечението и си викам защо при мене не тече Joy

# 609
Мале колко много бебета! Да са ви  живи и здрави момичета а на вас бързо възстановяване!
Аз вчера мислех че ще умра имах 40 градуса температура, заради запушени канали на едната гърда. Мъките покрай това кърмене нямат край. Замислям се вече дали да не приключвам с него.

# 610
Честито на всички нови мами! Бъдете здрави и се въоръжете със сили и нерви 😀!
Valari86 не се отказвай още. Купи си лецитин. Много добре действа ба запушени канали. Слагай зелеви листа на гърдите( без зърната) и редувай топли и студенини компреси или душове.

# 611
Мами, можете ли да ми препоръчате лекар в Надежда за планово секцио... мисля, че ще се ориентирам натам, защото не остана никакво време😬 а аз само се чудя и страдам, че не се обръща това бебе😂 и вече родилите там мами могат ли да ми кажат как е като цяло, има ли възможност за по- ранно раздвижване от след 24тив час, после можете ли да си вземете бебетата и всичко , което прецените ❤

# 612
  • София
Ами аз съм тук в момента и смятам,че нещата са ок. Поне отпреди 9 г са по-добре за мен лично. Аз родих при ташков, преди 9 г пак трбяваше при него, но ме изроди по спешност Белкин. Доволна съм като за операция всичко беше точно. Тогава имах забележка към акушерките и помощта за кърменето. Сега още не знам,дотук са мили. За реанимация- раздвижиха ни на 6 час горе долу,но е тегаво, не виждам причина да се бърза-тогава ни доведоха да видим и бебетата замалко. Днес сутринта пак ни раздвижиха-има рехабилитатори, пак беше мн тегаво,на мен ми прилошава,но съм с анемия и ниско кръвно, после ни качиха в стая и мислех,че няма да мога да стана, но от сутринта се движа без проблем. Пак идваха рехабилитатори и ни правиха масаж на краката😀 супер странно беше- и човекът ми вика-отпусни се, защо си напрегната, и аз: ми аз никога не се глезя,не ходя по масажи, все аз глезя някой друг-децата демек, и ми е адски странно някой да ми прави нещо хубаво🤣

# 613
Благодаря ти, Канари. Звучи ми добре, ще отида до там другата седмица да видя за кои дати, кои доктори са свободни и как се процедира- ако не взема да родя до тогава😂❤
Ами аз съм тук в момента и смятам,че нещата са ок. Поне отпреди 9 г са по-добре за мен лично. Аз родих при ташков, преди 9 г пак трбяваше при него, но ме изроди по спешност Белкин. Доволна съм като за операция всичко беше точно. Тогава имах забележка към акушерките и помощта за кърменето. Сега още не знам,дотук са мили. За реанимация- раздвижиха ни на 6 час горе долу,но е тегаво, не виждам причина да се бърза-тогава ни доведоха да видим и бебетата замалко. Днес сутринта пак ни раздвижиха-има рехабилитатори, пак беше мн тегаво,на мен ми прилошава,но съм с анемия и ниско кръвно, после ни качиха в стая и мислех,че няма да мога да стана, но от сутринта се движа без проблем. Пак идваха рехабилитатори и ни правиха масаж на краката😀 супер странно беше- и човекът ми вика-отпусни се, защо си напрегната, и аз: ми аз никога не се глезя,не ходя по масажи, все аз глезя някой друг-децата демек, и ми е адски странно някой да ми прави нещо хубаво🤣

# 614
  • София
По принцип знам,че се звъни по тел и си уговаряш среща с др Кръстев. Той вече те насочва към кой лекар.

Общи условия

Активация на акаунт