Кпоп и нашите музикални пристрастия

• 35 015
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах, че стана нещо много горещо. Stuck Out Tongue Winking Eye
--------------------------------------------------------------------------------
Хайде най-сладкият човек да ни подразни в измерение 3D. Wink
Часове останаха до излизането на песента.

А един друг сладур, да ни напомни за себе си, макар и вече униформен до 2025-та.

------------------------------------------------------------------------
Прозведението на изкуството иска да ни довърши -
https://www.youtube.com/shorts/TZFA9rcCv8U

А Намджун гледа да не изостава от обхваналата ги нова вълна, да ни показват нещичко по-така от себе си.
https://www.youtube.com/shorts/KMpy9Q1Njd8

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 19:29 от profi_1

# 556
Добро утро!

# 557
Стоя с пръст на ентера в 7:00 ли? Joy
Хубава песен, много хубав клип, много готин Джей Кей Heart Eyes обграден за първи път от дамски балет и ... край на песента, който на мен ми е музикално нелогичен. Сякаш ми липсва нещо там, освен падането на бялото сакенце, на което толкова се надявах Stuck Out Tongue Winking Eye.
Е, ще прослушам парчето десетки пъти с този край, без да гледам клипа, и ще му свикна.
Сега чакам да видя живите изпълнения с танцуващи около Джей Кей момичета в музикалните формати в Корея и Япония, ако отскочи и до там. Помня каква вълна от коментари имаше около Джимин в подобна ситуация. Очаквам нещо подобно и сега, макар никоя да не пипа Куки. Joy
П.П. Ау, поправям се. Пропуснала съм момента, в който всичките го пипат едновременно. Joy

Обаче за час и 20 мин. има 2 млн гледания, което си е цифра. Досега най-гледаните премиери на момчетата вървяха по милион на час.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 08:27 от profi_1

# 558
Profi Joyтака е, сън не съм спала , но си заслужаваше Heart Eyes Особено като разби пожарния край и го напръска тази вода - мокрия JK e по-добрия JK Hands Ok Hand. Броя на девойките и мен ме изненада, обаче някак можеше повече да комуникира с тях Stuck Out Tongue Winking Eye

Песента си е хубава , за танци, за сега не ми бие SEVEN обаче

# 559
Много ми хареса песента и клипа. Ще се върти по радиостанциите. Вярно, че е за първи път заобиколен от танцьорки. Рапърът добре се вкючи, но накрая на песента ако имаше едно -"3D" изпято високо от JK щеше да е много хубав завършек наистина...

# 560
Много повече ми харесва завършека на алтернативната версия.
https://www.youtube.com/watch?v=lXqNiVJJ2s8

# 561
Хйде на лайф-пърформанса - мисля,че и с на Джимин танцьорите ...не , не са. Обаче тука само те го пипат ,американките ги отрязаха Joy

# 562
profi ето че има версия с 3ии Ди. Хах по-добре звучи.
araselia изпълнението с танцьорите е супер за събуждане и настройка за съботна смяна!

# 563
Алтернативната версия звучи по-добре, по-мелодично и по-завършено. Отчасти това е и защото в нея липсва Джак Харлоу. Wink
Да си призная, мелодията на 3D е толкова лесна и приятна, че от вчера не спира да ми кънти в главата. Със Седем не беше чак така.
Ари, много готин лайф-пърформанса. Heart Eyes От първо гледане останах с впечатление, че всичките 8 танцьорки се изредиха да го пипат. Вторите 4 бяха азиатки, както и едната група танцьори. Но първите бяха американки. А четирима от танцьорите ми се струва, че са момчетата от Седем. Няма да седна сега на стоп кадър да разглеждам, че да потвърдя или отхвърля тези си впечатления, но така ги видях нещата от едно гледане.
Прави ми впечатление, че както силно тръгна гледането на оригиналното видео, така и позамря. В мрежите се коментира, че голяма част от потребителите не възприемат никак добре текста на Джак Харлоу. И на мен ми е малко вулгарен и сексистки. Което не ми пречи да слушам песента. Но в Азия имат друго виждане по въпроса.

Хубав уикенд ... в 3D! Stuck Out Tongue Winking EyeHug

# 564
Профи, и на мен ми се струва, че пресолиха манджата спрямо азиатските вкусове. А и четох една от американските танцьорки се похвалила че пипала JK , и направо я разсипаха в туитър.
JK си каза, че ще видим друга негова страна и си изпълни обещанието, какво мрънкат Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен ми харесва, нямам проблем и с Джак Харлоу, повече шеговито е според мен. И танците са жестоки, JK огън Heart Eyes
 Права си, всички се изредиха да го пипат Joy , съвсем ще ядосат феновете Rage Wink

Танцьорите са Team Jam Republic

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 16:21 от araselia

# 565
Профи, денс-практиса, давай да научим някоя стъпка или поне чупка Wink

Днес е световен ден на музиката, която ме доведе в тая тема да си споделяме сходните интереси, благодаря ви Purple Heart. Добре,че си преборих предразсъдъците и открих този нов музикален свят .

# 566
Ари, на Куки в темпото май само някоя единична чупка Wink бих пробвала, и то много внимателно. Стъпки не се наемам да повторя Joy.
Честит празник на музиката и от мен. Hug
Много красив, разнообразен и чуден свят се оказа корейската музика. И аз се радвам, че я открих.

Ето нещо с по-кротко темпо, което бих могла да изтанцувам. Grinning

# 567
Хайде чакаме на 3 ноември албума на Джунгкук - Golden.
https://www.billboard.com/music/pop/jung-kook-first-solo-album-g … -date-1235431608/

Не съм си и представяла по-хубав подарък за рождения ми ден. Heart Eyes

Повече подробности, предполагам и за 11-те песни, които ще съдържа, се надявам да излязат утре сутринта преди още Ари да е станала. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 20:47 от profi_1

# 568
Е-е Профи, нищо случайно няма 🙂👍 Чакаме още девет песни  👀 А на 13ти, рожденния ден на Джимин и ден преди моя JK ще изпее 3D в KBS

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 23:13 от araselia

# 569
Пълно инфо за предлагания албум на Куки, освен песните. Wink
https://www.koreaboo.com/news/bts-jungkook-golden-album-contents/

После ще потърся и видео с превод от лайфа му преди малко в Уийвърс.
Пак не е ял, на диета е заради промоциите на албума и се е подсилил с така модерното в техните среди интравенозно вливане. Помня и Шуга беше си правил такава процедура преди началото на турнето в Щатите.

Общи условия

Активация на акаунт