Кпоп и нашите музикални пристрастия

• 35 026
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Тази сутрин започва с леко тъжна новина - обявиха, че Шуга тези дни влиза в казармата. Но както казват колкото по-рано влезе, толкова по-рано ще излезе 🙂Джин вече отметна половината

# 511
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Така е Ари, тъжно е, че няма да го виждаме известно време, но пък какво незабравимо лято ни даде с турнето си. Куки ми е баяс, но на Шуга гледам като на бог. Впечатлил ме е и с музиката си, и като човек. Освен това наистина по-бързо да влиза, че и по-бързо да излиза от казармата. А дотогава ни остават още 4 момчета отвън, които няма да ни оставят да скучаем. RM очевидно прави втори албум, иначе отдавна, като един от по-големите, трябваше да е влязъл. Джунгкук със сигурност е в процес на нов проект с тези чести пътувания до Щатите в последните 2 седмици. ВИ е на гребена на вълната с албума си и има още участия в музикални предавания, които предстои да видим. Вчера излезе това от Япония. А твоето момче Джимин прави нещо тихичко и със сигурност ще ни изненада по някакъв начин. А дотогава ей ти го съвсем пресен и сладък от вчера в новата реклама на Галакси.

# 512
Добро утро! Пак имаме за разбуждане JK Blush

# 513
Мх-мхм  newsm53 , изпитвам желание някак да ги пооправя тези коланчета по бедрата Joy. Снощи видях, че има доста снимки Heart Eyes . Ще съм ти много благодарна, ако ги донесеш. Hug Бях заета да гледам последния лайф на Шуга, който и подстриган, не още чак казармено, е много, много сладък. Обещал ни е още много епизоди на Сучита, които е заснел през тези почти 40 дни, в които се беше покрил. Ще ни ги пускат до юни 2025, когато се очаква да приключи с военната си служба.

# 514

Обсебихме темата май с любимите ни БТС, макар че на мен много ми харесва песента на Stray kids с която спечелиха наградата на MTV

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 14:59 от katrina123

# 515
Страхотни са! Голямо представление направиха

Само ме е яд, че много ги бяха навлекли ... 😁
Толкова искрено изненадани бяха, като спечелиха наградата за "Най-добър кей поп" на MTV.

# 516
Страхотни са! Голямо представление направиха

Само ме е яд, че много ги бяха навлекли ... 😁
Толкова искрено изненадани бяха, като спечелиха наградата за "Най-добър кей поп" на MTV.

Добре бяха, на мен ми харесаха много. Ви и Куки например ме дразнят с тези развлечени дрехи -5-6 размера по големи. Баленсиага да вземе да се гръмне с тия чували дето ги навлича

# 517
Поздравих момчетата от Стрей Кидс и ТХТ още в нощта на наградите (за нас сутринта). Жалко, че двата видеоклипа от профила на MTV са от тези, които не могат да се възпроизвеждат като вградени в постовете във форума. Винаги, когато попадна на някое хубаво парче, независимо на коя група, го нося тук. Но нямам възможност да следя всичко излизащо и случващото в кей попа, което си е безкраен океан. Всеки, който слуша тази музика, е добре дошъл да си сподели пристрастията, стига да спазва добрия тон.
Аз вместо сутрешно кафе ви нося ВИ, по перде Wink, което някой, ако го дръпне, няма да се разсърдя. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Сега с нетърпение чакам да изтече нещичко и от 10-те страници на октомврийския брой на GQ Korea отделени на Шуга. Снимки, клип от снимането на снимките, въпроси пред и зад кадър ... всичко възможно. Blush

# 518
Поздравих момчетата от Стрей Кидс и ТХТ още в нощта на наградите (за нас сутринта). Жалко, че двата видеоклипа от профила на MTV са от тези, които не могат да се възпроизвеждат като вградени в постовете във форума. Винаги, когато попадна на някое хубаво парче, независимо на коя група, го нося тук. Но нямам възможност да следя всичко излизащо и случващото в кей попа, което си е безкраен океан. Всеки, който слуша тази музика, е добре дошъл да си сподели пристрастията, стига да спазва добрия тон.
Аз вместо сутрешно кафе ви нося ВИ, по перде Wink, което някой, ако го дръпне, няма да се разсърдя. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Сега с нетърпение чакам да изтече нещичко и от 10-те страници на октомврийския брой на GQ Korea отделени на Шуга. Снимки, клип от снимането на снимките, въпроси пред и зад кадър ... всичко възможно. Blush

Ако аз съм предизвикала тази реакция,  извинявам се  много. Аз съм фен на БТС и мисля,че понякога прекалявам с това си пристрастие и не съм искала да засегна който и да било тук. Държа да уточня,че не съм критикувала никой в темата, съжалявам ако така е прозвучало, явно не предавам по правилен начин мислите си.

# 519
Кати ,за мен няма проблем. То е истина,че заляхме с BTS, ама аз лично това харесвам главно ,това следя и това споделям, друго не знам Simple Smile
Относно дрехите  аз пък много харесвам "чувалите" Simple Smile, ако бях по-млада щях така да си ходя, вижда ми се много удобно. Но аз и сега си обичам широки дрехи, особено зимата

# 520
Не съм се засегнала. Отбелязах, обективна фактология.  Peace
А именно, че в темата ни влиза нещичко и от други изпълнители, не само БТС, макар че мен лично предимно те ме интересуват. Това не значи, че не ми харесват и други. Точно затова, когато харесам нещо, винаги го довлачвам тук. На всички ни е ясно, че докато не ги изпратим всичките от БТС в казармата, ще имаме много активности за отразяване. А и като гледам, всички ги харесваме Purple Heart. При нас е малко като при Мечо Пух - колкото повече, толкова повече. Hug

# 521

На мен ми е клошарска тази мода, но както се казва, на вкус и цвет,товарищи нет

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 12:42 от katrina123

# 522
Привет от V отново и саксофона Heart Eyes

# 523
Реших за тонус през почивните дни да пусна репетицията на ТХТ за участието им на наградите VMAs. Не, че ще се разкършим като тях, ама поне една-две стъпки ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Я излезе нещо за днешното "влизане" на Шуга в казармата, я не. Ясно е, че тъй като не може да служи активна военна служба, ще отслужва като социален работник. В нета самите корейци пишат, че при този тип служба служащите вечер си се прибирали у дома. Т.е. нещо като ходене на работа от 9 до 17. Не съм убедена, че е точно така. Бекхьон от ЕХО, заради бъбречното си заболяване /или чернодробно беше, забравила съм newsm78/, изкара точно служба като социален работник. Обаче не съм попадала през цялото това време някой да го е забелязвал и заснемал, което, при толкова свободен режим, все щеше да се случи.
Който попадне на снимки или видео от днешното енлистване Wink на Шуга, моля да го домъкне тук.

# 524
Профи , ще се оглеждам за Шуга. Ама може и да няма изпращане, щом ще е общо взето цивилен

А си чакаме утре JK на фестивала в Ню Йорк

С "любимото" на Кати оувърсаиз ансамбълче Stuck Out Tongue Winking Eye Кати - шегичка Purple Heart
Аз само се чудя защо трябва чак да си застъпва панталона ,цапа се и обира боклуците, пък и може да се спъне

Общи условия

Активация на акаунт