Елда със зеленчуци не е необичайно ядене. Готвила съм, не е лошо, но елдата не е моето. За свинско не е рано, аз вече давам. За сол е рано, обаче. Въпреки че се случва да яде неща със сол, но гледам да не е често и да е по съвсем малко, например хапка хляб с трохички сирене, докато вечеряме.
На кухня ще запиша от 15.11. Тя спи точно по времето, когато раздават държавната кухня. Ще изчакам смяната на часа да видя как ще е. Ако започне да става рано и да успяваме да я хванем след 1ва дрямка, ще я запиша. При нас е 1 лв на ден, то е без пари, а е разнообразна храна всеки ден. Нещо, което в домашни условия не мога да постигна. Напоследък ми е все по-трудно. В кухнята не я пускам, плочки са и вече веднъж падна, та ми изкара акъла. На столчето вързана вече не иска да седи, крещи, реве. Сама да спи за повече от 20 мин не мога да я оставя, буди се и ме търси. Ако не ме види при нея, се разбужда и до там.
Отдавна не следя регресии и скокове, то ние все едно сме постоянно в такъв. Няма никаква закономерност при нас - може да си будува 2 часа, може и 5, всеки ден е различен от предходния. Но вече доста време си става в 8:30 - 9:00, тук там някое нощно събуждане.