Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 168
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Румен миналата седмица беше във второто предаване на "Голямото преследване".
За Джийн Отри той си каза още почти в началото на разсъжденията си, че мисли, че е той. Не знам защо въобще се обади на жокера си. Да му каже Майкъл Джексън.

# 151
Тази жена, която май е лекар, никога ли не се е качвал на самолет, че не знае на каква височина летят?

# 152
И да се е качвала, не е нужно да я интересува. Аз нзпример знам, защото имам познати пилоти и се е коментирало.

# 153
Отговорът е Турция, а жокерът не знае как се използва Гугъл.

# 154
Отговорът е Турция, а жокерът не знае как се използва Гугъл.

Тук има капан с Гугъл, защото има документален филм с точно такова заглавие, но той е за съвсем друго - реален случай със съветски военен, проявил хладнокръвие и незапочнал ядрена война.
А иначе на тази до тук и беше супер лесно с въпросите.

# 155
Когато проверявам, нарочно го правя за същото време, за което и участниците. Видях и уловката. Но предполагам, че стресът играе много голяма роля при тях, а може и да не чуват добре...

Аз обаче, съм чувала за турски Батман (не знам дали наистина съществува) - може би това би ме насочило.
Скрит текст:

Към втората минута имаме и музика от Индиана Джоунс.

# 156
Когато проверявам, нарочно го правя за същото време, за което и участниците. Видях и уловката. Но предполагам, че стресът играе много голяма роля при тях, а може и да не чуват добре...

Аз обаче, съм чувала за турски Батман (не знам дали наистина съществува) - може би това би ме насочило.
Скрит текст:

Към втората минута имаме и музика от Индиана Джоунс.

Хах, доста се посмях! Това скритото ме разби.

# 157
Страшно лесен въпрос - дори да не знае любимия ми Пратчет, другите трима са много известни.

# 158
И аз така пробвах и 30 секунди не стигат да чуеш, да напишеш и да анализираш, че не е това и евентуално пак да търсиш. Стига се само до филма за ядрената война.

Иначе на мен ми е странно някой да не знае за Света на диска, но е нормално не всеки да е фен на Т.П.

# 159
Видях, че е за атомни бомби (а и ми е позната историята на този човек - май беше глътнал ключа, за да спре командира си?) и написах бързо "Междузвездни войни римейк" - излезе Турция.

П.п. сега е Гьоте. Пак от Гугъл.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 18:45 от pppqqq

# 160
Аз признавам си, нищо негово не съм чела. Simple Smile  Но на другите трима -да.

# 161
Аз никога не проверявам отговорите в Гугъл Simple Smile размишлявам и чакам да го кажат

# 162
  • София
Наистина не мога да разбера да не се знаят такива фрапиращи неща като за Тери Пратчет.
Днес слаби участници, но съм свикнал вече. Горе-долу се пада по един интересен участник на седмица и малко.

# 163
Той не знае и останалите - кой има нещо общо с диск от Азимов, Кларк и Толкин?

# 164
  • София
Направо си е срамно. Ок, човека явно не чете фантастика и фентъзи, ама и няма никаква обща култура. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт