Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 171
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Той не знае и останалите - кой има нещо общо с диск от Азимов, Кларк и Толкин?

За него е ясно, но Виж Дяволо смята, че било срамно да не си чел Пратчет. Ми не съм и хич не ме е срам. Чела съм достатъчно друг неща, но и няма да ходя да ставам "богата" Simple Smile

# 166
Спокойно аз от Пратчет избутах 50 страници само не помня от коя книга, достатъчни, за да не посегна повече към него Wink И Хари Потър по същия начин. Винаги съм се чудела как когато нещо/някой стане много известно, изведнъж се решава, че няма как просто човек да се е разминал с него Grinning И Игра на тронове пропуснахме, след като с мъжа ми заспахме на първи епизод Grinning Не значи, че всички тези не са хубави книги/автори/филми, но и не значи, че всички трябва да са впечатлени от тях, че да е някакъв голям пропуск, че не си ги гледал/чел.

# 167
И аз не съм гледала Игра на тронове, но знам за какво се отнася.
Между другото, логиката на участничката, че щом синът й е фен на Междузвездни войни, значи трябва да знае кой е направил евтин римейк, беше изключително странна.

П.п. И Пръстените на силата не гледам в момента, никога няма да го гледам, но знам за какво е и общо взето какво се случва.

# 168
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм абсолютно невежа по отношение на властелини на пръстени, междузвездни войни, Хари Потъровци и др подобни. Пробвала съм да гледам и не... Изглеждат ми като за деца. Не е моята фантастика това.
И с Игра на тронове същото, 1-2 епизода и дотам. Чувала съм разни неща като автори, герои, актьори например, но не е достатъчно за по-сложни въпроси.

# 169
  • Пловдив
И аз така.

# 170

Между другото, логиката на участничката, че щом синът й е фен на Междузвездни войни, значи трябва да знае кой е направил евтин римейк, беше изключително странна.

И тя беше сигурна, че и дава верния отговор и много се изненада, че не е така...

# 171
Пф. Баща ми не беше енциклопедист, нито съм чела Библията като дете (за първи път ми попадна в ръцете чак в студентските ми години, защото бях на купон в попски внук), даже не съм я чела цялата, само откъси, но дори и аз знам, че това е Матусал. Simple Smile

# 172
Странно е човек да отпадне на "Стокхолмски синдром", това се споменава непрекъснато в медиите.

# 173
На мен Линкълн ми изглежда като чудовището на Франкенщайн - огромен на ръст и с изключително странна физиономия. Но е може би прекалено висок за борец.

# 174
Карпатия е известен с това, че е единственият кораб, дошъл на помощ на Титаник. Не знаех, че е претърпял корабокрушение...

# 175
Той позна, обаче. Ще има сигурна сума 10 000 лева.

П.п. опасна стюардеса - да не е потапяла кораби за удоволствие?

# 176
Джибути? До Сомалия е.
Познах 😄.
Сенегал и Гана са на атлантическия бряг, Ангола също, и е била португалска. Явно не знае африканската география.
Да, Джибути е световно неизвестна, знам я покрай Тур Хейердал.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 19:00 от Недоволна

# 177
Научих,че имало морски стюардеси. Yum

Физиономията на Линкълн си е типично еврейска - остър нос,изпъкнали скули...

Мислех,че виолата е по-малка от цигулката.

# 178
Нищо типично няма в тази физиономия:

На снимка е направо страшен, а портретите му са променени така, че хем да има малко прилика, хем да изглежда добре.

И ушите му са огромни (или лицето е много малко).

# 179
  • Русе
Странно е човек да отпадне на "Стокхолмски синдром", това се споменава непрекъснато в медиите.

Тя тази госпожа не знаеше абсолютно нищо. Освен на въпросите до 500 лева, не даде нито един свой отговор. Очевидно при нея се прояви ефектът на Дънинг-Крюгер.

Общи условия

Активация на акаунт