💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 646
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 465
Ама моля ви слагайте точка 18, като давате синхрони на художничката

# 466
Наскоро пленихме по- голяма нива на село, плевенето си е рутинна работа, но досадна, цял късмет има стопанинът, че някой ще го отмени. Тази Джаферович ако смята да мрънка срещу всеки от племето си още в началото….

# 467
  • София
Може ли да кажеш на гладни хора :Ще ядете дървото??? Ужасно грубиянско и просташко.

Наскоро пленихме по- голяма нива на село...
И къде я затворихте? Simple Smile

# 468
Дано са им показали кое е плевел и кое билка/ мерудия. Да не опоскат на човека градината.

# 469
Цитат
Да не говорим, че 99,8% от спортистите в България живеят много скромно.
Отдавна не е така.Повечето са от заможни фамилии. Родителите още докато са малки им финансират участия в състезания,плащат допълнително на треньори да им се обръща повече внимание.Лагерите също се плащат,според/зависи.Купува се скъпа екипировки.Според естеството на спорта къде е по-скъпа,къде не толкова.
Гледат нищо да не им липсва,да се чувстват комфортно и да имат самочувствие.Преди са бъхтали за чест и слава,и са стискали зъби и проявявали силен характер.

# 470
Тайне,  в автокоректа. 🤣🤣🤣🤣 Направо съм за бисерите на форума…

# 471
  • София
Абе какво ми става тая година... Ей го, сега и "стопанина" ми е фрийк.... Много плашещо се държи и с камерата и с участниците....

# 472
  • София
Абе какво ми става тая година... Ей го, сега и "стопанина" ми е фрийк.... Много плашещо се държи и с камерата и с участниците....
Мисля,че казва каквото са му написали и не знае (или му е неудобно ) как да се държи пред камерата.

# 473
  • София
Дано да си права, че някакси много лошо гледа...

# 474
Елина не мога нито да я гледам, нито да я слушам.

# 475
"Вие сте типичните българи,чужденец да ви..."
Жив ли е тоя,още?

# 476
"Стопанинът" ми е повече като "сина на стопанина" Smile Някак по би отивало да си е някой възрастен човек.

Елина ли е тази, която се напъва да е редом с мъжете. Няма ли начин по 2-ма да гонят от тия резерви, че и двете с Веската са за качване на влака към вкъщи Wink

# 477
от къде пирони намериха

# 478
  • София
Сега осъзнавам, че има двама Ивановци сред Резервите, когато коментирах, че не харесвам Иван, имах предвид, този с по-късата коса, който и днес не спира да мърмори, и го изписват като "Иван", другият е с къдрава коса и го наричат Гайтанов, той ми е симпатичен, или поне не ми е неприятен. Веси пуска доста крилати фрази в синхроните, дано не остане недооценена. Smiley "Не искам да звуча като толерираща мъжете" Smile Изобщо не може да се сравнява с Мани според мен, защото при Веселина се усеща иронията и себеиронията, които са напълно осъзнати.

Радвам се, че Елина отива на битката на Резервите, защото изглежда ще е висене и вероятно има по-голям шанс от настоятелния Иван.

Edit от бъдещето: Елина нямаше "по-голям шанс".

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 01:18 от La Vikinga

# 479
Генчо ми става симпатичен, че работи и не мрънка, че е гладен. Куков не се належа..

Общи условия

Активация на акаунт