💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 042
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 750
Просто ще убият Цецо.

# 751
  • София
Дори няма нужда да коментирам битката днес, синхроните на "Безстрашните" говорят вместо мен. Бях забравила какво е да не си в постоянен когнитивен дисонанс гледайки, слушайки или четейки. Bowtie

# 752
Значи Цецо не е паднал... егати редактирането е паднало тука само за да ни привлекат вниманието ХД

# 753
  • Буркина Фасо
действително е тъпотия да качиш Цецо на такава височина.
не очаквах, че ще е такова правилото - да преминават всички през варелите.

# 754
На безстрашните им е проблемът, че твърде много хора искат да командват там. Буквално всеки без Мирела и Чакалов засега.

# 755
При подпирането малко грешно "гушкат" варелите ниско долу и така им е много по-трудно. Трябва да подпират възможно най-високо и така ще спечелят сила и стабилност, защото това си е лост от втори род.

# 756
  • Другата България
Знаех си, че нещо ще стане на тази битка, това е за мен всичко друго, но не и спортсментско.
В сравнение с вчерашната или там кога беше изцяло морска битка, това с тези варели ме подсеща за Максимал-а на Гуспата, там едни гуми и едни варели са атрибутите на състезанието. Ама бюджета на Гуспата и тоя на ИВ мислех, че са несравними....и сега к'во - сините ще отпаднат, щото Цецо ще се пребие? То няма време за съвет.....

# 757
Нама да има време за съвет май

# 758
  • София
действително е тъпотия да качиш Цецо на такава височина.
не очаквах, че ще е такова правилото - да преминават всички през варелите.

Ами нямаше да се налага да е на варелите, още повече като има проблем с височините, ако го бяха оставили да реди пъзела. А, чакай, той и за това не става.

# 759
Миналата година също имаше някакъв сакатлък на тия варели. Не помня кой от мъжете имаше страх от височина.

# 760
  • София
Някой падна върху Стоян и го контузи.

# 761
  • Sofia
Ах,как я целуна по ръката Цецо 😘 🤣
Евгения защо не участва?

# 762
Ах,как я целуна по ръката Цецо 😘 🤣
Евгения защо не участва?
Чакаай, и нейния момент ще дойде - на пъзела 😜

# 763
  • София
Евгения защо не участва?
Пропуснах частта с правилата на играта, но предполагам, че ще реди пъзела накрая.

# 764
  • София
И на мен ми направи впечатление целувката по ръката. И като я изпращаше на елиминационната битка, я целуваше по врата и по рамото. За мен тези хора имат вече някакви отношения, иначе нямаше да си позволяват такива интимни ласки. Това не е подкрепа на съотборник и е доста повече от едностранна симпатия, щом Виктория го позволява.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 13:02 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт