💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 061
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 675
Завчера се излагаха да рекламират витаминената вода, сега я блърнали.... логика - няма Grinning

# 676
  • Другата България
Валерко не се ли усеща, че и Женята знае за сабите? Нали беше преди него там и спечели? Какъв Филип го гони и него? Явно е много страшен Фифо, все той им в устата....

# 677
  • Стара Загора
Добре де, ако някой капитан вземе сабите ще продължат ли да ги предлагат на следващите капитани? Ако да - в някакъв момент могат много хора да са със саби, ако не - ако комуникират помежду си могат да разберат кой ги е взел. Как беше миналият сезон? От първият път май ги взе Морунов?

# 678
  • София
Влизам, за да прочета как Жени е промила мозъка на Валери само за седмица. Да се науча и аз как става. 😄 Със сигурност не е защото Филип няколко пъти му се противопостави и се опита да се наложи като капитан, какъвто не е. 😅

Гласът на Гого ми прилича на този на Александър от втори сезон, но само гласът.

# 679
Куков е прав тука .Без обидите де

# 680
На Морунов май не му ги предложиха толкова рано в играта.

# 681
Куков ми е много смешен винаги Satisfied

# 682
  • София
Елица защо се заяжда с Куков? Той на нея какво ѝ е казал.

# 683
"Ще се видим в съда"🤣 Твърде много "Съдебен спор" е гледала.

# 684
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хайде Куков подпали пак.. Smile Голям цирк е този човек.Да бяха в един отбор с Мани еххх какъв сеир щеше да е..

# 685
  • София
Елица се оказа много глупав човек.

# 686
Кой е Майчето?

# 687
Елица защо се заяжда с Куков? Той на нея какво ѝ е казал.
Повишил тон … ши паднъ,  хора Joy

# 688
  • София
Богаташката снаха.

# 689
Значи Елица никога не са й викали докато е тренирала? Колко треньора трябва да е сменила или те трябва всички много спокойни да са били. Много съм шокирана. Аз не харесвам пияни хора и като някой се напие просто страня от него, ама да не харесваш хора дето викат и така да си тотална контра и супер странно, още повече като сте в такава среда дето е желателно да се разбирате.

Общи условия

Активация на акаунт